Scania Truck Center Benelux opent nieuwe vestiging in Wijchen

Scania Truck Center Benelux opent nieuwe vestiging in Wijchen. Exporttrucks gaan steeds vaker rechtstreeks naar eindgebruiker.

Scania Truck Center Benelux haar intrek genomen in een nieuwbouw pand op het industrieterrein Bijsterhuizen in Wijchen. De oude locatie Ė op steenworp afstand Ė bood voor de lange termijn geen perspectief voor groei. Bovendien biedt het nieuwe pand meer mogelijkheden om klanten en collegaís te kunnen faciliteren. Op 27 juni zal het pand officieel worden geopend.

Op een terrein van zoín 19.000 m2 beslaan de gebouwen zoín 550 m2. Naast een riante kantoorruimte en de ruime inspectieloods zijn er meer faciliteiten gebouwd voor klanten die de verkochte inruil-trucks komen ophalen. Nederland, BelgiŽ, Polen, RoemeniŽ en Bulgarije zijn de top 6 van bestemmingen voor de gebruikte Scania's.

Jaarlijks worden ca. 900 ingeruilde voertuigen via diverse kanalen weer aan de man gebracht. Een belangrijke trend de laatste jaren is dat de directe internationale verkoop zich steeds vaker rechtstreeks met de eindgebruiker afspeelt en minder via handelaren en buitenlandse Scaniadealers. Dit vereist veel expertise en kennis van lokale wet- en regelgeving rondom de import/export. Dit rechtstreekse contact betekent wel dat men in Wijchen veel meer kennis heeft van de eindklant en zijn behoeften strakker kan inschatten. De afzet van de used trucks binnen de Benelux vindt plaats via de lokale Scania-dealers.

 vergelijk dit product

vraag informatie
Vraag vrijblijvend informatie / technische gegevens over deze Scania Truck Center Benelux.(of gebruik het uitgebreide aanvraagformulier)

relevante links

technische specificaties *)
 Scania Truck Center Benelux opent nieuwe vestiging in Wijchen
Geen technische gegevens gevonden. Voeg informatie toe.
*) onder voorbehoud. Exacte specificaties kunt u opvragen bij de leverancier.


Nooteboom MCOS-48-03V

Coca-Cola Belgium-Luxemburg voorziet zijn voertuigen van camerasysteem en objectdetectie

Cargo-Lock 12V en 24V

Pacton Semi X-press 3-as semi voor verrijdbare kraan

VDL type P

Volvo FH16 750 euro6 8x4T tridem

Scania - Lamberet - Carrier Zero Emission Distributiecombinatie

WAP WUB18/1B-AS

Volvo Trucks Nachtmodus / Nightmode maakt rijden in het donker veiliger

Volvo FM460 6x2 naloopas euro6

Trimble Tachotime Manager

Mercedes-Benz Vito 116 CDI Extra Lang Tourer (Dubbele cabine)


Welkom op bedrijfsauto.com, catalogus van transportmaterieel.


DAF Trucks


Truck Door Service

Renault TrucksB.W. Rijkers
Van Hunnik Bedrijfswagens