Wat zijn de beste elektrische bestelautoís?

Wat zijn de beste elektrische bestelautoís?

Wat zijn de beste elektrische bestelautoís?.

Vandaag de dag worden steeds meer elektrische voertuigen verkocht in Nederland. Deze trend blijft echter niet alleen bij personenautoís, ook elektrische bedrijfswagens worden alsmaar populairder onder ondernemers. Een elektrische bakwagen leasen of kopen zou dan ook een mogelijkheid kunnen zijn, al zijn er uiteraard nog meer EVís voor bedrijven verkrijgbaar op de markt. Sterker nog, dit zou zelfs een goed idee zijn, vooral doordat verbrandingsmotoren verboden worden op den duur. Wees hierop bereid door een van de volgende elektrische bedrijfsautoís te kopen of te leasen.

Opel Vivaro-E
De
Opel Vivaro is al jaren een van de allerbeste bedrijfswagens om te leasen. Dit geldt tegenwoordig ook voor de elektrische variant van dit model. Deze bedrijfsauto heet de Opel Vivaro-E. Je kunt zelf kiezen wat het bereik van het voertuig is, er zijn namelijk twee versies. De ene Opel Vivaro-E komt met een 50 kWh batterij met een bereik van circa 230 kilometer, terwijl de andere optie een 75 kWh batterij heeft en daardoor zoín 330 kilometer kan rijden. Daarnaast komt de Vivaro-E met een regeneratief remsysteem. Zo wordt bewegingsenergie teruggewonnen en wordt de actieradius dus groter. Een vrachtwagen leasen met dit systeem raden experts dan ook altijd aan.

Renault Kangoo E-Tech Electric
Dat de Renault Kangoo E-Tech Electric een plekje in dit artikel verdiend heeft, staat als een paal boven water. Dit model is namelijk verreweg een van de beste elektrische bedrijfsautoís op de Europese markt. De normale Kangoo won namelijk ook al de prijs voor de beste bedrijfswagen van 2022. De Kangoo E-Tech Electric wordt geproduceerd in twee varianten, maar ze hebben beide een 33 kWh batterij. Hiermee kan dit voertuig van Renault ongeveer 230 kilometer rijden op een volle lading. Dit model biedt bovendien een paar handige functies: cruise control, een achteruitrijcamera, snelheidsbegrenzer, etcetera.

Nissan E-NV200
Je kunt met de Nissan E-NV200 (de elektrische versie van de NV200) op een volle lading maar liefst 301 kilometer rijden, wat komt door de 40 kWh batterij. Deze bedrijfsauto komt daarnaast met een laadvermogen van 742 kilogram, terwijl het ook nog eens een laadcapaciteit van 4,2 m3 en een lage laaddrempel van 52,4 centimeter heeft. Dit model van Nissan is helaas wel wat trager en minder autonoom dan andere elektrische bedrijfswagens. Desondanks is de E-NV200 wel geschikt voor grote ladingen en kun je deze auto op vier manieren opladen, waaronder snelladen. Hiermee laad je de batterij tot 80 procent op in een uurtje.

CitroŽn E-Berlingo Van
CitroŽn heeft de keuze gemaakt om een elektrische versie van de Berlingo te maken. Dit model heeft een batterij van 50 kWh en haalt hiermee een actieradius van 275 kilometer. Daarnaast kun je de E-Berlingo Van in een half uur tot 80 procent opladen met behulp van de combo-stekker. Natuurlijk kun je de batterijduur ook nog eens verlengen met de Eco-rijmodus. Deze elektrische bestelwagen van CitroŽn biedt bovendien hetzelfde laadoppervlak als de normale variant van de Berlingo.

 vergelijk dit product

vraag informatie
Vraag vrijblijvend informatie / technische gegevens over deze Wat zijn de beste.(of gebruik het uitgebreide aanvraagformulier)

relevante links

sponsored links


technische specificaties *)
 Wat zijn de beste elektrische bestelautoís?
Geen technische gegevens gevonden. Voeg informatie toe.
*) onder voorbehoud. Exacte specificaties kunt u opvragen bij de leverancier.


Goldhofer StepStar ó lichtgewicht semi-dieplader met naloopgestuurde as(sen)

HIAB profileert zich met expertise in afvalbeheer en recycling

Schmitz Cargobull Schuifzeiltrailers voor intermodaal en LZV

Scania R500 6x2/4 trekker

TRABO Kist RVS

Broshuis Semi-dieplader heavy duty

Cobo Stroboscoop lichtunit 4 module xenon

Gemco - Mercedes-Benz Arocs 3642 LK 8x4 963-8-H

Heiwo - Scania - Carrier - AddVolt ó Elektrische / hybride koelcombi minimaliseert de uitstoot bij bevoorrading McDonalds

SAF Holland SK-S 36.20 H Verticaal verstelbare koppelschotel

Sioen Dynatex Protector

Volvo FH 420 4x2T

Daimler kiest voor twee-richting-strategie bij elektrificering van trucks

KŲgel Euro Trailer

Renault Trucks C 520 8x4 Tridem

GS Meppel AN-2000

Mercedes-Benz Actros 1951 LS GigaSpace

AirDrive Compressor- generatorsysteem

Pacton THD.342.TC schuifzeiloplegger met coilgoot

Pacton Container X-press 3-assige wide spread schamelaanhanger


Welkom op bedrijfsauto.com, catalogus van transportmaterieel.


DAF Trucksavailable

available
Renault Trucks
available

available

available
B.W. Rijkers
available
Van Hunnik Bedrijfswagens
available
available