Volvo Trucks is al vijf jaar marktleider in het constructie segment

Volvo Trucks is al vijf jaar marktleider in het constructie segment. Innovaties en maatwerkoplossingen zijn het geheim van dit succes.

Volvo Trucks Nederland timmert aan de weg in het bouwsegment. De fabrikant is al vijf jaar marktleider. Naast diverse innovaties voor het zwaardere en off-road segment komt dat vooral door het aanbieden van maatwerkoplossingen, meent de importeur. Imre LŲrinc, Manager Constructie Sales bij Volvo Trucks Nederland: ĒAl onze modellen kunnen worden gespecificeerd volgens de vereisten van de klant. Deze maatwerkoplossingen zorgen voor maximale productiviteit, veiligheid en efficiŽntie.Ē Vrijwel alle bouwtrucks worden geleverd als FMX, met speciale off-road voorzieningen. Maar er is ook een FL in bouwuitvoering.

Een maatwerk Volvo-truck is uitgerust met door de klant gewenste aanpassingen die geen onderdeel zijn van het standaardaanbod van Volvo Trucks. Bovendien zorgt het proces voor een kortere doorlooptijd en snellere levering van het voertuig. Al tijdens de offertefase kunnen carrosseriebouwers gebruik maken van de chassistekeningen en het voertuig samenstellen dat de klant voor ogen heeft.

ďAls onderdeel van ons bedrijfsmodel analyseren we elke aanvraag en proberen we die aan te passen aan de specifieke klanteneisen. Het is een samenspel tussen klant, opbouwer en leverancier. We werken samen met alle gerenommeerde opbouwers, onze fabriek en een aantal geselecteerde leveranciers voor chassisaanpassingenĒ, vervolgt LŲrinc.

Robert Verkerk, area sales manager bij Volvo Truck Center: "Ik zeg altijd tegen de klant: wij gaan de appeltaart voor u bakken, met ýw ingrediŽnten. In de samenwerking met de opbouwleverancier (bijvoorbeeld Hyva) en de klant komen we tot oplossingen met een ideale aslastverdeling en capaciteit. Dankzij diverse innovaties kunnen wij steeds beter inspelen op de wensen van de klant. Zo kunnen we de truck sinds kort uitrusten met tientons luchtgeveerde voorassen, hetgeen heel goed werkt bij trucks met een laadkraan."

Zo kan er maatwerk worden geleverd door de optimale verhouding te zoeken tussen de hijscapaciteit van een kraan, de gewenste lengte van zowel de kraan als het chassis en het GVW. Ook kan gedacht worden aan maatwerk op het gebied van laadvermogen, gewichtsverdeling, multifunctionele inzetbaarheid en chassispakketten.

 vergelijk dit product

vraag informatie
Vraag vrijblijvend informatie / technische gegevens over deze Volvo Trucks.(of gebruik het uitgebreide aanvraagformulier)

relevante links

sponsored links


technische specificaties *)
 Volvo Trucks is al vijf jaar marktleider in het constructie segment
Geen technische gegevens gevonden. Voeg informatie toe.
*) onder voorbehoud. Exacte specificaties kunt u opvragen bij de leverancier.


De Zetros is een prachtige reistruck maar in Europa krijg je hem niet op kenteken

Nooteboom MCOS-48-03V

Brandstoftank Maatwerk brandstoftank

Polypan RTM doors

KŲgel 3-assige dieplader met zadel

Middelbos Spikes

Volvo FE 4x2V 188kW 19,5t

Scania Brandstoftank

Kaessbohrer K.SSL 35 Siloauflieger

Krone Dry Liner Huckepack Double Stock

Eberspaecher Tunnel Mixer

Volvo Trucks levert 32 FHs met I-Save aan Hessing Logistiek


Welkom op bedrijfsauto.com, catalogus van transportmaterieel.


DAF Trucks


Truck Door Service

Renault TrucksB.W. Rijkers
Van Hunnik Bedrijfswagens