Transportbedrijf Dixons (IRL) gaat TX-SKY boordcomputers gebruiken

Transportbedrijf Dixons (IRL) gaat TX-SKY boordcomputers gebruiken. Door koppelingen met kantoorsoftware gaat het bedrijf efficiŽnter werken.

Het Ierse transportbedrijf Dixon Transport International gaat zijn vloot van 140 trucks uitrusten met Transics TX-SKY-boordcomputers en de bijhorende TX-FLEX-chauffeursapp. De implementatie omvat ook geÔntegreerde navigatiesoftware en de ecomodule TX-ECO. TX-SKY is een boordcomputer met touchscreen van Transics die je in elk merk truck kunt monteren.

TX-SKY is rechtstreeks gekoppeld aan de CAN-bus en de tachograaf van de voertuigen, en registreert zowel informatie van trucks en chauffeurs, als data van andere bronnen, zoals documentenscanners. Als beveiligde gateway laat TX-SKY chauffeurs, dispatchers en elke andere betrokken partij (bijv. onderaannemers) in realtime informatie uitwisselen. Het transportbeheersysteem van Dixon is geÔntegreerd met de TX-CONNECT-backofficesoftware via Transics online webserviceplatform.

Dixon verwacht financiŽle voordelen van Transics oplossing voor vlootbeheer: ďDe Transics-oplossing zorgt ervoor dat de lonen van chauffeurs automatisch worden gerapporteerd. Op die manier besparen hun collegas in de backoffice elke week 4 tot 6 uur administratieĒ, aldus Michael Dixon, Managing Director bij Dixon. ďDankzij de grotendeels geautomatiseerde processen en verhoogde efficiŽntie van onze vloot, zullen we hier zeer snel de vruchten van kunnen plukken.Ē

Daarnaast haalt de onderneming ook voordeel uit een sneller facturatieproces: met de TX-FLEX-app kunnen chauffeurs namelijk ook buiten hun cabine fotos nemen van getekende documenten. Die documenten kunnen meteen doorgestuurd worden naar de verantwoordelijke vlootbeheerder in de backoffice. Naast de vlottere facturatie vereenvoudigt de app ook de wettelijk verplichte dagelijkse controles, waarbij chauffeurs hun vrachtwagens nauwgezet moeten controleren.

 vergelijk dit product

technische specificaties *)
 Transportbedrijf Dixons (IRL) gaat TX-SKY boordcomputers gebruiken
Geen technische gegevens gevonden. Voeg informatie toe.
*) onder voorbehoud. Exacte specificaties kunt u opvragen bij de leverancier.


HOBUR 1-assige tankoplegger voor propaan en LPG

Renault Trucks president Blin ziet geen toekomst in LNG

VBG Multi Function Coupling

TRABO Palletwagenkist RVS

Fliegl TPS118

Volvo FM 410 6x2 trekker VLA D11 Globetrotter

GS Meppel AIL 3700D 4-assige aanhangwagen

MAN TGX 26.460 6x2/4 BLS XXL

Renault Trucks D-Wide 320 4x2

Volvo - Terberg Techniek - Hyva FMX 540 8x8 kipper

KŲgel Cool - PurFerro Quality koeltrailer

Scania R730 6x2 chassis


Welkom op bedrijfsauto.com, catalogus van transportmaterieel.


DAF Trucks


Truck Door Service

Renault Trucks

B.W. Rijkers
Van Hunnik Bedrijfswagens