Transport Compleet: eerste transportbeurs na corona met — helaas — nog weinig exposanten

Transport Compleet: eerste transportbeurs na corona met — helaas — nog weinig exposanten. Eindelijk weer een beurs, maar veel namen ontbreken. Exposanten zijn blij met niveau van bezoekers.

Na een onderbreking van bijna twee jaar kan het weer: een transportbeurs in Nederland. Transport Compleet Gorinchem trapt af. Na het "verdwijnen" van de BedrijfsautoRAI is EasyFairs (voorheen Evenementenhal) nog de enige overgebleven organisator van een (algemene) beurs voor transportmiddelen. En aan alles is te zien hoe hard het Belgische bedrijf zijn best doet om dit tot een succes te maken. Coronacheck laten zien, anders kom je er niet in. Contactloos visitekaartjes uitwisselen met een "smart badge". Ruimer opgezette stands en gangen waardoor je beter afstand kunt houden.

Helaas is de Evenementenhal nog steeds even benauwd. Je vraagt je af waarom de eigenaar het afgelopen jaar niet heeft benut om een frisse wind door het gebouw te laten waaien. Rondom het pand ligt een gigantisch buitenterrein, dat had veel beter gebruikt kunnen worden. Nog een tegenvaller: het parkeren is niet meer gratis. Snappen we, easyFairs moet overleven. Maar het gratis parkeren was prettig, onderdeel van het plattelandsgevoel en een grote tegenstelling tot de RAI.

De Transport Compleet beurzen boden de bezoeker vroeger iets van "overzicht". Het gevoel dat je wist waar het heen ging, dat je de belangrijkste trends in beeld had — zelfs als niet iedere leverancier acte de presence gaf. En dat gevoel is weg. Daarvoor zijn er simpelweg te weinig exposanten. Een handvol carrosseriebouwers. Twee truckfabrikanten. Of drie, als je het Turkse BMC ook meerekent. Er zijn diverse primeurs. DAF is er met de nieuwe XG+. MAN met een speciale uitvoering van de TGX. Kögel heeft drie voertuigen staan. Goldhofer twee. Burgers met een nieuwe variant op de dubbeldeksoplegger. Aan materieel zien we — grof geschat — een kwart van wat we gewend zijn op Transport Compleet.

En verder? Banden. Smeermiddelen. Camerasystemen, trailervolgsystemen, sloten. Opleiders. Truckstoelen. Creditcards en OBU's. Veel gereedschappen. Truckinterieurs. Trucklampen. Spatlappen. Verzekeraars. De NIWO. Assen. Stuursystemen. Een accountantskantoor. De drankjes en broodjes gehaktbal zijn nog steeds gratis. Je loopt er oude bekenden tegen het lijf die je al twee jaar niet hebt gezien.

En de exposanten? De standhouders die wij spreken, zijn in meerderheid positief. "Het is niet druk, maar de bezoekers zijn wčl serieus. We houden er interessante contacten aan over. Mensen die niet wisten wat wij leveren," aldus een van hen.

Transport Compleet Gorinchem duurt nog tot en met 30 september 2021. Openingstijden: 14:00 - 22:00 uur.

+ de eerste transportbeurs na de crisis, bravo
+ de organisatie doet veel moeite om het veilig te houden
+ correct en vriendelijk personeel
+ goed werkend "smart badge" systeem

- hal nog te benauwd
- weinig exposanten
- parkeren is nu ook verdienmodel

 vergelijk dit product

vraag informatie
Vraag vrijblijvend informatie / technische gegevens over deze Transport Compleet:.(of gebruik het uitgebreide aanvraagformulier)

relevante links

sponsored links


technische specificaties *)
 Transport Compleet: eerste transportbeurs na corona met — helaas — nog weinig exposanten
Geen technische gegevens gevonden. Voeg informatie toe.
*) onder voorbehoud. Exacte specificaties kunt u opvragen bij de leverancier.


Langendorf ISOXX

Langendorf X-Lite

Continental Automotive Right Turn Assistance (RTA)

BambooTeq: opleggervloer van de toekomst

Kögel EasyFix schuifdakstopper

Wecon Middenas-aanhangwagen voor wissellaadbakken

Scania / Kenbri P280 Crewcab

Trimble eShipCo laat vervoerders samenwerken aan één opdracht

van Wijk DoorLock Systems Beveiliging

Parlok Spanbandenkist

Volvo Trucks komt met nieuwe elektrische trucks in de FM/X-range

Burgers Double-Deck gesloten oplegger

Moffett M4 25.4 NX

D-TEC Portmaster

GS Meppel AV-2800 LCU

Gardner Denver STP

Wecon Wissellaadbak, inw. lengte 782 cm

Volvo USA presenteert elektrische VNR

Volvo Trucks: Persoonlijke instellingen voor Volvo Dynamic Steering (VDS)

Scania P360 Hybrid DB6x2*4


Welkom op bedrijfsauto.com, catalogus van transportmaterieel.


DAF Trucksavailable

available
Renault Trucks
available

available

available
B.W. Rijkers
available
Van Hunnik Bedrijfswagens
available
available