Transport Compleet gaat voor groei en zoekt samenwerking met RAI

Transport Compleet gaat voor groei en zoekt samenwerking met RAI.

Het Belgische easyFairs, dat vorig jaar de Evenementenhallen in Gorinchem en Hardenberg overnam, wil de Transport Compleet-beurzen de komende jaren flink laten groeien. Meer exposanten om een branchebreed beeld te geven van producten en diensten, en meer accent op kennisoverdracht. Kennistheaters waarin 45 minuten durende sessies worden gehouden, krijgen een centrale plek met geluidsdichte "domes". De bijeenkomsten zijn niet bedoeld voor reclamepraatjes maar voor neutrale. praktische informatie. "Het kan bijvoorbeeld gaan over ladingzekering, wetgeving in speciaal transport, smartways, allerlei onderwerpen waar de transportondernemer behoefte aan heeft," zegt beursorganisator Roy Mulder. "Uit interviews met onze bezoekers bleek dat daaraan behoefte is." Kennissessies worden gegeven door onder andere RAI, TLN, provincie Brabant en Nooteboom Trailers.

Bij het bezoekend publiek is de laatste jaren al een behoorlijke verschuiving merkbaar. Ooit was Transport Compleet (vroeger Carrosserie Vakdagen) een uitje voor met name chauffeursgezinnen, pensionado's en mensen uit de omgeving die ruimschoots vrijkaarten kregen toebedeeld. Inmiddels is het een relatiebeurs waarbij de toegangskaarten selectief worden verstrekt, met minder bezoekers (Hardenberg trok er ruim 13.000 in maart 2019) maar daarvan is wel 60 tot 65 procent beslissingsbevoegd over investeringen in het bedrijf.

Nu de bedrijfsautoRAI als event niet meer bestaat, heeft easyFairs de kans om te groeien — men is daarvoor in gesprek met de RAI Vereniging, de organisatie van fabrikanten en importeurs van transportmaterieel. Het eerste resultaat hiervan is dat in maart 2020 in Hardenberg een studentenmiddag wordt georganiseerd, in een poging jong personeel aan te trekken voor een carriŤre in de bedrijfsvoertuigtechniek. Maar het wegvallen van de Nederlandse bedrijfsautotentoonstelling biedt natuurlijk meer kansen. Mulder: "Wij hebben de hallen, en we hebben zeker nog capaciteit over om meer aanbieders te huisvesten."

Transport Compleet 2020 vindt plaats op 24, 25 en 26 maart in Hardenberg. Maar eerst de beurs in Gorinchem: die vindt plaats op 4, 5 en 6 september 2019.

 vergelijk dit product

vraag informatie
Vraag vrijblijvend informatie / technische gegevens over deze Transport Compleet gaat voor groei.(of gebruik het uitgebreide aanvraagformulier)

relevante links

sponsored links


technische specificaties *)
 Transport Compleet gaat voor groei en zoekt samenwerking met RAI
opmerkingen   Wilt u nog deelnemen aan een van deze beurzen? Neem dan contact op met organisator Roy Mulder. telefoon 0523 289819. 
*) onder voorbehoud. Exacte specificaties kunt u opvragen bij de leverancier.


De Zetros is een prachtige reistruck maar in Europa krijg je hem niet op kenteken

Nooteboom MCOS-48-03V

WECON Nederland WECON WPR 45 SG Imperator

VDO TIS-Web Track & Trace

Kennis / Pacton TTD.454.C-B

Mobiele werkplaats inrichting

Meusburger Uitschuifbare platte oplegger

Langendorf AGRAR.kipper

Caromi raamroosters

Renault Trucks D-Wide chassis 250 / 280 / 320 4x2

Renault Trucks D16 210E6

Scania - HIAB R500 6x2*4 trekker met kraan


Welkom op bedrijfsauto.com, catalogus van transportmaterieel.


DAF Trucks


Truck Door Service

Renault TrucksB.W. Rijkers
Van Hunnik Bedrijfswagens