TANS introduceert planningstool Impact

TANS introduceert planningstool Impact. Planningsoftware voor transportbedrijven is zonder investering in te zetten.

TANS presenteerde tijdens de ICT & Logistiek 2018 in Utrecht zijn planningstool IMPACT (International Modular Planning And Control Tool). De nieuwe tool vervangt op den duur de ritplanner van TALIS maar is ook geschikt voor eigen vervoerders die de zendingen uit hun ERP willen gebruiken. De eerste versie die nu beschikbaar is, bevat basisfunctionaliteit die begin volgend jaar snel uitgebreid wordt met nieuwe functies, zoals koppelingen met boordcomputers.

Volgens de pilots werkt IMPACT intuÔtief en is er weinig tijd nodig voor de implementatie van de software. Omdat deze geheel opnieuw ontwikkeld is, ziet de interface er modern uit. TANS heeft ervoor gekozen om de huidige software niet aan te passen maar een gehele nieuwe weg in te slaan. Niet alleen de functies en het uiterlijk zijn anders maar ook de manier van afrekenen. De gebruiker betaalt een bedrag per rit en hoeft dus geen dure investering te doen. Daardoor is het ook voor bedrijven met een klein wagenpark interessant om IMPACT in te zetten op de planafdeling.

2 jaar geleden werd IMPACT geÔntroduceerd en vorig jaar konden geÔnteresseerden met behulp van een game al werken met een bŤta versie van IMPACT. Maar liefst 150 deelnemers maakten daar gebruik van. De resultaten van de game werden gebruikt voor de verdere ontwikkeling. In het voorjaar van 2018 werden er een aantal bijeenkomsten met pilots georganiseerd. Ook de resultaten daarvan en de wensen van de pilots werden meegenomen in de verdere ontwikkeling. Vanaf september hebben 3 bedrijven in praktijk met IMPACT gewerkt.

 vergelijk dit product

technische specificaties *)
 TANS introduceert planningstool Impact
Geen technische gegevens gevonden. Voeg informatie toe.
*) onder voorbehoud. Exacte specificaties kunt u opvragen bij de leverancier.


Tracon Ecocombi LZV

HOBUR 1-assige tankoplegger voor propaan en LPG

Krone Coilliner SDP27 eLCG3-CS

Van Eck DT 36 3N 13,60 m koeltrailer met gestuurde as

Floor 3-assige schamelaanhangwagen AXD.328

GS Meppel AIL 3700D 4-assige aanhangwagen

Nooteboom OVB-95-07 Ballasttrailer

Nooteboom MANOOVR met gieksleuf

Anteo F3 V050 F / F3 V075 F - vouwbare laadklep voor bestelwagens

Krone Dry Liner: vijftig stuks voor Rutom Cargo

Polypan Scheidingswanden

Scania R500 6x2/4 trekker


Welkom op bedrijfsauto.com, catalogus van transportmaterieel.


DAF Trucks


Truck Door Service

Renault Trucks

B.W. Rijkers
Van Hunnik Bedrijfswagens