TANS introduceert planningstool Impact

TANS introduceert planningstool Impact. Planningsoftware voor transportbedrijven is zonder investering in te zetten.

TANS presenteerde tijdens de ICT & Logistiek 2018 in Utrecht zijn planningstool IMPACT (International Modular Planning And Control Tool). De nieuwe tool vervangt op den duur de ritplanner van TALIS maar is ook geschikt voor eigen vervoerders die de zendingen uit hun ERP willen gebruiken. De eerste versie die nu beschikbaar is, bevat basisfunctionaliteit die begin volgend jaar snel uitgebreid wordt met nieuwe functies, zoals koppelingen met boordcomputers.

Volgens de pilots werkt IMPACT intuÔtief en is er weinig tijd nodig voor de implementatie van de software. Omdat deze geheel opnieuw ontwikkeld is, ziet de interface er modern uit. TANS heeft ervoor gekozen om de huidige software niet aan te passen maar een gehele nieuwe weg in te slaan. Niet alleen de functies en het uiterlijk zijn anders maar ook de manier van afrekenen. De gebruiker betaalt een bedrag per rit en hoeft dus geen dure investering te doen. Daardoor is het ook voor bedrijven met een klein wagenpark interessant om IMPACT in te zetten op de planafdeling.

2 jaar geleden werd IMPACT geÔntroduceerd en vorig jaar konden geÔnteresseerden met behulp van een game al werken met een bŤta versie van IMPACT. Maar liefst 150 deelnemers maakten daar gebruik van. De resultaten van de game werden gebruikt voor de verdere ontwikkeling. In het voorjaar van 2018 werden er een aantal bijeenkomsten met pilots georganiseerd. Ook de resultaten daarvan en de wensen van de pilots werden meegenomen in de verdere ontwikkeling. Vanaf september hebben 3 bedrijven in praktijk met IMPACT gewerkt.

 vergelijk dit product

technische specificaties *)
 TANS introduceert planningstool Impact
Geen technische gegevens gevonden. Voeg informatie toe.
*) onder voorbehoud. Exacte specificaties kunt u opvragen bij de leverancier.


Mol Coatings MCC Kleurenmengsysteem

Vehicle Energy Consumption Calculation Tool (Vecto)

Fuso Canter 9C18 WB340

Hofpoel - Ford Transit Flexiline RWD

Piaggio Porter MaXXi 1.3 16V Pickup

KŲgel SNCO 24 P 90 / 1.110 schuifzeil oplegger

BEAM S 12000

Broshuis 2ABD-38A

Ligthart Onderstel voor mobiele betoncentrale

VDO Mobile Card Reader

WAP WUF105 MSK onderrijdbeveiliging Ausfuehrung C

Broshuis Trailer configurator


Welkom op bedrijfsauto.com, catalogus van transportmaterieel.


DAF Trucks


Van der Heiden Trucks

Renault Trucks

B.W. Rijkers
Van Hunnik Bedrijfswagens