Sortimo SR5 bedrijfswageninrichting

Sortimo SR5 bedrijfswageninrichting. Nieuwste generatie bestelwageninrichting van Sortimo voor maximale benutting van de laadruimte.

Vijfde generatie voertuiginrichting van Sortimo, gemaakt om de bestelwagen optimaal te benutten. Geheel modulair en online te configureren, beheren en bestellen.

Het hoge deel van de laadruimte kan met SR5 volledig worden benut, zodat daar diepere legborden gebruikt worden. Werkmateriaal, gereedschap of andere goederen vinden hier een plek. Zodoende ontstaat de mogelijkheid de vaak ongebruikte ruimte maximaal te benutten.

De legborden kunnen flexibel in de diepte van de zijprofielen gemonteerd worden. Zo kunnen voertuigcontouren en wielkasten eenvoudig benut worden zonder plaats te verliezen.

Sortimo SR5 is vanwege zijn compacte zijprofielen slank van opbouw en biedt zodoende meer ruimte, vooral in het gedeelte van de laadvloer. Zo kan bijvoorbeeld bij veel voertuigen nog een europallet worden geladen tussen de schappen.

Met SR5 kunt u gesystematiseerde orde in de laadruimte creŽren. Met diverse componenten, zoals legborden met onderverdelingsmogelijkheden en het kofferassortiment, kunt u uw werkmateriaal netjes en veilig opbergen. Met behulp van de etiketten van mySortimo labels kunt u elke koffer, elke BOXX, elke schuiflade en elk legbord, respectievelijk elk afzonderlijk onderdeel van de schuiflade of van het legbord voorzien van een label. Aan de hand van het label dat bovendien met kleurcodes kan worden aangevuld.

Het ProSafe beveiligingssysteem is in de vorm van verankeringspunten ingebouwd in de traversen van de voertuiginrichting en in de vloeren van Sortimo SoboPro. De verankeringspunten zijn verenigbaar met alle haken en spanstangen van ProSafe, zodat deze zonder adapter kunnen worden vastgezet. Bovendien passen de haken van ProSafe in de originele verankeringspunten van het voertuig, zodat u deze voortaan kunt gebruiken.

In SR5 bergt u alle systemen van BOXXen en koffers op die u al kent van Sortimo. Met de reeks L-BOXXen heeft Sortimo een industriŽle norm gesteld, want deze wordt door veel partners, zoals BOSCH, Gedore, fischer, enz. als buitenverpakking gebruikt. Deze worden net als elke Sortimo L-BOXX snel en veilig in het SR5 rek opgeborgen. Met SR5 heeft Sortimo echter ook andere fabrikanten aangespoord, zodat nu bijvoorbeeld ook koffers van Hilti aan het systeem vast te klikken zijn.

Sortimo Nederland beschikt over de demovoertuig waarmee men graag bij u langskomt om dit systeem te laten zien.

productinformatie op website van leverancier »

 vergelijk dit product

vraag informatie
Vraag vrijblijvend informatie / technische gegevens over deze Sortimo.(of gebruik het uitgebreide aanvraagformulier)

relevante links

technische specificaties *)
 Sortimo SR5 bedrijfswageninrichting
Geen technische gegevens gevonden. Voeg informatie toe.
*) onder voorbehoud. Exacte specificaties kunt u opvragen bij de leverancier.


De Zetros is een prachtige reistruck maar in Europa krijg je hem niet op kenteken

Nooteboom MCOS-48-03V

Laser stalen gereedschapskist 500 x 400 x 300 mm

Burg Containerchassis aanhangwagen / Lichtgewicht

Nooteboom OSD-85-05V

Krone SD 3-assig containerchassis

Fiat - Micro-Vett Nuovo Doblo Cargo Electric Li (S)

Groenewegen DRO 12-10-B Innercity enkelassige 7 m oplegger

Renault Trucks C 460 6x4 OptiTrack

DAF CF 370 FA chassis met koelbak

DAF CF 440 FAD Construction 10x4/6

Carrier Vector HE 19 Hybrid schakelt automatisch van diesel naar elektrisch


Welkom op bedrijfsauto.com, catalogus van transportmaterieel.


DAF Trucks


Truck Door Service

Renault TrucksB.W. Rijkers
Van Hunnik Bedrijfswagens