Shell Helix Ultra

Shell Helix Ultra. Synthetische motorolie.

De Shell Helix Ultra motoroliŽn bestaan uit een reeks hoogwaardige producten die zijn samengesteld met behulp van Shell PurePlus Technology en Active Cleansing Technology. De volsynthetische motoroliŽn houden de motor schoon en zorgen voor optimale bescherming, waardoor de levensduur van de motor wordt verlengd en de prestatie wordt verbeterd. De verbeterde eigenschappen van Shell Helix Ultra zijn volgens Shell aangetoond in producttesten die op basis van industrienormen en OEM-specificaties zijn uitgevoerd.

De motoroliesector maakt steeds meer gebruik van synthetische oliŽn in plaats van minerale oliŽn vanwege de prestatievoordelen die aansluiten bij strenge emissie-eisen en een laag brandstofverbruik. Synthetische oliŽn worden geproduceerd op basis van ruwe olie of gas met geavanceerde chemische processen. Dit in tegenstelling tot minerale basisoliŽn, die bestaan uit complexe mengsels van natuurlijke koolwaterstoffen uit ruwe olie.

Basisolie geproduceerd met Shell PurePlus Technology is een hoogwaardige API Group III synthetische basisolie. Dit innovatieve component beschikt over een superieure moleculaire structuur die bijdraagt aan een langere levensduur van de motor, lagere onderhoudskosten, een lager olie- en brandstofverbruik en een schonere motor. Dankzij Shells motorolietechnologie kan olie worden ontwikkeld die betere prestaties levert, het brandstofverbruik verlaagt en de levensduur van de motor verlengt. OliŽn met een lagere viscositeit kunnen het brandstofverbruik verlagen, maar ze moeten ook voldoende motorbescherming en duurzaamheid bieden. Premium motoroliŽn met Shell PurePlus Technology en gepatenteerde additieventechnologie zijn specifiek ontworpen zodat bestuurders het meeste uit hun moderne motoren kunnen halen.

 vergelijk dit product

vraag informatie
Vraag vrijblijvend informatie / technische gegevens over deze Shell.(of gebruik het uitgebreide aanvraagformulier)

relevante links

sponsored links


technische specificaties *)
 Shell Helix Ultra
Geen technische gegevens gevonden. Voeg informatie toe.
*) onder voorbehoud. Exacte specificaties kunt u opvragen bij de leverancier.


Tracon Ecocombi LZV

HOBUR 1-assige tankoplegger voor propaan en LPG

Gereedschapskist Kunstof gereedschapskist

Nooteboom EURO-38-02

Dacia Logan Pickup 1.5 dCi

D-Tec Flexitrailer LS FT-LS-S

Hertoghs - Volvo FE 4x2V Hybride bakwagen

KŲgel Tipper Trailer 3 axle

Van Eck geconditioneerde MEGA luchtvrachtoplegger

Van Eck multi-compartiment koel/vriesvoertuigen

Jost Modul E-drive

Volkswagen - FGS Transporter Lowliner 2.0


Welkom op bedrijfsauto.com, catalogus van transportmaterieel.


DAF Trucks


Truck Door Service

Renault Trucks

B.W. Rijkers
Van Hunnik Bedrijfswagens