Schmitz Cargobull S.KOe ó koeloplegger met elektrisch aangedreven koelmotor en eigen generator

Schmitz Cargobull S.KOe ó koeloplegger met elektrisch aangedreven koelmotor en eigen generator

Schmitz Cargobull S.KOe ó koeloplegger met elektrisch aangedreven koelmotor en eigen generator. MultiTemp-oplegger met elektrische koelmotor en assen die de batterij opladen tijdens rijden/remmen.

U kijkt naar de overdracht van de eerste geheel elektrische Schmitz Cargobull S.KOe koel/vriestrailer aan Cornelissen Groep, voor distributie naar Albert Heijn supermarkten. De trailer biedt Albert Heijn de mogelijkheid om emissievrij te gaan rijden binnen stedelijke zones. Hij is uitgerust met een elektrisch aangedreven koelmotor (Schmitz Cargobull S.CUe) en heeft aan het chassis geen dieseltank maar een batterij. De batterij wordt gevoed door een van de assen van de trailer die stroom genereert uit het remmen. Ook opladen met walstroom is mogelijk. Als je deze trailer combineert met een elektrische trekker ben je helemaal emissievrij.

In Duitsland heeft STI (Deutschland) GmbH zijn eerste volledig elektrische Schmitz Cargobull S.KOe multi-temp koeloplegger met elektrische transportkoelunit en generator-as in ontvangst genomen. Hiermee is STI het eerste bedrijf in Duitsland dat de S.KOe in een veldtest exploiteert.

Als de S.KOe de test doorstaat, is het bedrijf van plan om in de toekomst te investeren in verdere e-trailers. Oliver Exner (Senior Operations Manager STI): ďWe willen begrijpen hoe de trailer werkt en, door middel van gegevensverzameling in de komende twee jaar, bepalen hoe duurzaam de e-trailer in de praktijk is. Hierbij werken we nauw samen met Schmitz Cargobull. Als de testen succesvol zijn, zullen we in de toekomst het grootste deel van onze vloot uitrusten met e-trailers." De vloot van STI bestaat uit 200 koeltrailers.

Schmitz Cargobull heeft nu de eerste opleggers uitgeleverd. De aan STI overgedragen koeloplegger is een S.KOe COOL SMART met zowel een elektrische as als een elektrische koelunit met geÔntegreerde vermogenselektronica en een accusysteem.

De volledig elektrische S.CUe-koelunit is ontworpen voor het emissievrij koelen en verwarmen van de vracht in het multitemp-bereik. De S.CUe heeft een koelvermogen tot 15.900 W en een verwarmingsvermogen tot 9.100 W. Op de plaats van de dieseltank zijn batterijen geplaatst.

De oplegger is uitgerust met een geŽlektrificeerde Schmitz Cargobull traileras die energie genereert tijdens het remmen. Het is ook mogelijk een oplegger te voorzien van een generatoras die de accu oplaadt tijdens de rit, waardoor opladen via het stroomnet tot een minimum wordt beperkt. De werking daarvan kun je vergelijken met die van een fietsdynamo.

Het Schmitz Cargobull TrailerConnect-telematicasysteem, dat standaard in het voertuig is geÔntegreerd, kan worden gebruikt om de laadstatus van de batterij, de resterende actieradius en de resterende laadtijd via het telematicaportaal te bewaken.

 vergelijk dit product

technische specificaties *)
 Schmitz Cargobull S.KOe ó koeloplegger met elektrisch aangedreven koelmotor en eigen generator
Geen technische gegevens gevonden. Voeg informatie toe.
*) onder voorbehoud. Exacte specificaties kunt u opvragen bij de leverancier.


Stam - Mercedes-Benz Actros 1841 LL LZV

Scania S660 (660S) 6x2 chassis

KŲgel Euro Trailer

Pacton Schuifzeilen oplegger met zijborden

Van Eck / Logi-D: Duitse LZV voor drie BDF-bakken

DAF Trucks nieuwe cabine XF en CF / HVAC klimaatbeheersing / Exclusive Line

Laser stalen gereedschapskist 500 x 400 x 300 mm

Pacton TXD.342.TK starre 3-assige kooiaap oplegger

Van den Oever Plywood gesloten BE-trailer

Volvo FE 6x2 Electric met haakarmsysteem

Meusburger Uitschuifbare platte oplegger

DAF FTG XF euro6

Nooteboom MCOS-48-03V

Fuso Canter 9C18 WB340

Scania G370 4x2 trekker

LogicWay FleetHours

Parlok Spanbandenkist

Renault - Humbaur Master L4 chassis met laadbak en aanhangwagen met doorlaadmogelijkheid

Trimble Next Generation Trucknavigatie

Carrier Transicold onderdelen


Welkom op bedrijfsauto.com, catalogus van transportmaterieel.


DAF Trucksavailable

available
Renault Trucks
available

available

available
B.W. Rijkers
available
Van Hunnik Bedrijfswagens
available
available