Schmitz Cargobull S.KOe ó koeloplegger met elektrisch aangedreven koelmotor en eigen generator

Schmitz Cargobull S.KOe ó koeloplegger met elektrisch aangedreven koelmotor en eigen generator

Schmitz Cargobull S.KOe ó koeloplegger met elektrisch aangedreven koelmotor en eigen generator. MultiTemp-oplegger met elektrische koelmotor en assen die de batterij opladen tijdens rijden/remmen.

U kijkt naar de overdracht van de eerste geheel elektrische Schmitz Cargobull S.KOe koel/vriestrailer aan Cornelissen Groep, voor distributie naar Albert Heijn supermarkten. De trailer biedt Albert Heijn de mogelijkheid om emissievrij te gaan rijden binnen stedelijke zones. Hij is uitgerust met een elektrisch aangedreven koelmotor (Schmitz Cargobull S.CUe) en heeft aan het chassis geen dieseltank maar een batterij. De batterij wordt gevoed door een van de assen van de trailer die stroom genereert uit het remmen. Ook opladen met walstroom is mogelijk. Als je deze trailer combineert met een elektrische trekker ben je helemaal emissievrij.

In Duitsland heeft STI (Deutschland) GmbH zijn eerste volledig elektrische Schmitz Cargobull S.KOe multi-temp koeloplegger met elektrische transportkoelunit en generator-as in ontvangst genomen. Hiermee is STI het eerste bedrijf in Duitsland dat de S.KOe in een veldtest exploiteert.

Als de S.KOe de test doorstaat, is het bedrijf van plan om in de toekomst te investeren in verdere e-trailers. Oliver Exner (Senior Operations Manager STI): ďWe willen begrijpen hoe de trailer werkt en, door middel van gegevensverzameling in de komende twee jaar, bepalen hoe duurzaam de e-trailer in de praktijk is. Hierbij werken we nauw samen met Schmitz Cargobull. Als de testen succesvol zijn, zullen we in de toekomst het grootste deel van onze vloot uitrusten met e-trailers." De vloot van STI bestaat uit 200 koeltrailers.

Schmitz Cargobull heeft nu de eerste opleggers uitgeleverd. De aan STI overgedragen koeloplegger is een S.KOe COOL SMART met zowel een elektrische as als een elektrische koelunit met geÔntegreerde vermogenselektronica en een accusysteem.

De volledig elektrische S.CUe-koelunit is ontworpen voor het emissievrij koelen en verwarmen van de vracht in het multitemp-bereik. De S.CUe heeft een koelvermogen tot 15.900 W en een verwarmingsvermogen tot 9.100 W. Op de plaats van de dieseltank zijn batterijen geplaatst.

De oplegger is uitgerust met een geŽlektrificeerde Schmitz Cargobull traileras die energie genereert tijdens het remmen. Het is ook mogelijk een oplegger te voorzien van een generatoras die de accu oplaadt tijdens de rit, waardoor opladen via het stroomnet tot een minimum wordt beperkt. De werking daarvan kun je vergelijken met die van een fietsdynamo.

Het Schmitz Cargobull TrailerConnect-telematicasysteem, dat standaard in het voertuig is geÔntegreerd, kan worden gebruikt om de laadstatus van de batterij, de resterende actieradius en de resterende laadtijd via het telematicaportaal te bewaken.

 vergelijk dit product

technische specificaties *)
 Schmitz Cargobull S.KOe ó koeloplegger met elektrisch aangedreven koelmotor en eigen generator
Geen technische gegevens gevonden. Voeg informatie toe.
*) onder voorbehoud. Exacte specificaties kunt u opvragen bij de leverancier.


Scania R450 NextGen 6x2/4 trekker

Groeneveld Greensight Stand Alone

Pacton Chassis X-press dubbel gestuurd onderstel

Krone Mega Liner 880

KŲgel SNCO 24 P 90 / 1.110 schuifzeil oplegger

Scania G360 Hybrid DB6x2*4

Volkswagen Crafter Pickup WB433 3,5t

Vogelzang VO2-STG-15-30-SZ ó schuifzeiloplegger met korte draaicirkel

Clean Logistics neemt vrachtwagenfabrikant GINAF Trucks Nederland over

Subco Multi inzetbare opklapbare legborden

Peugeot - Durisotti Boxer Polyvolume 2.2 HDi 20m3 / 22,5m3

Mercedes-Benz MirrorCam

Volvo Trucks vernieuwt de FM

Humblet Hydraulics TK-unit RHSA075

All-in-one oplossing van MendriX verhoogt klantenservice voor Top Delivery Services

Volvo Trucks FH 420/460/500/540 Fuel & Performance Concept

Van Eck / Logi-D: Duitse LZV voor drie BDF-bakken

Renault Trucks C19.430 ó 4x2 chassis

Scania - HTS R500 10x4*6 Chassis met containerafzetsysteem

DAF FT CF euro6


Welkom op bedrijfsauto.com, catalogus van transportmaterieel.


DAF Trucksavailable

available
Renault Trucks
available

available

available
B.W. Rijkers
available
Van Hunnik Bedrijfswagens
available
available