Renault Trucks vernieuwt zijn T, T High, C en K ranges

Renault Trucks vernieuwt zijn T, T High, C en K ranges

Renault Trucks vernieuwt zijn T, T High, C en K ranges. Belangrijke verbeteringen aan op het gebied van comfort, veiligheid en efficiency.

Renault vernieuwt de T, T High, C en K. De vernieuwde trucks zijn van buiten herkenbaar aan de kleinere (LED) koplampen. De aerodynamica van de cabine aan de voorzijde en bij de wielkasten is verbeterd. Daarnaast zijn de nieuwe Renaults uitgerust met nieuwe technieken om het brandstofverbruik te vermindern. Het gaat onder meer om een nieuwe versie van het Optivision predictive cruise control-systeem en een geoptimaliseerd cruise control-systeem met twee selecteerbare rijstanden: ĎEco on' en 'Eco off'. Een indicator geeft bestuurders dirrect informatie over hun rijstijl.

De nieuwe functie "Pulse and Glide" zorgt voor een verdere verbetering van het brandstofverbruik door de snelheid van het voertuig rond het ingestelde punt van de cruise control te houden (+/- 2 km/h).

Voor het online monitoren van de trucks introduceert Renault Trucks het Excellence Predict systeem.

Bij de ontwikkeling van de nieuwe modellen stond ook de veiligheid centraal. De instapverlichting in de opstap en portier zijn nu ook voorzien van LED voor een veiliger instap in het donker. De optielijst is aangevuld met een extra mechanische anti-inbraakvoorziening (Night-Lock), camera's en aanwezigheidssensoren aan de buitenzijde, en een vision portier met een lage extra zijruit aan de bijrijderskant. Ten slotte vermindert de noodbediening van de parkeerrem het risico op afwijkende bewegingen van het voertuig wanneer de chauffeur de cabine verlaat, door automatisch de wielblokkering te activeren.

Veel aandacht ging er bij het nieuwe design naar het cabine-interieur. De trucks zijn vanaf nu standaard uitgerust met een volledig verstelbare stuurkolom waardoor de zitpositie individueel is in te stellen en er meer beenmruimte is. Bovendien is het contactslot aan de stuurkolom vervangen door een startknop op het dashboard. De koper kan zelf bij aanschaf de chauffeursstoel samenstellen en kiezen uit nieuwe kleurdessins en optioneel voor lederen bekleding.

De 2021-uitvoering van de Renault Trucks T, T High, C en K is ook voorzien van nieuwe opbergoplossingen. Zo is er een handige tablet- en smartphonehouder binnen handbereik van de chauffeur. Er is ook een nieuwe A4-opberglade voor documenten. Aan de bijrijderszijde beschikken de voertuigen over twee opbergruimtes met een totale capaciteit van 7 liter (inclusief een door de airco gekoelde ruimte van 2 liter).

Renault Trucks heeft een nieuw onderbed ontwikkeld waarbij de dikte van het matras van het "Serenity"-onderbed met 13% is toegenomen tot een dikte van 170 mm en het aantal binnenveren is verdubbeld. Als optie kan een wasbare top-matras van traagschuim worden toegevoegd. Voor nog meer gebruiksgemak zijn er ook twee USB-C-aansluitingen toegevoegd aan het slaapgedeelte om elektronische apparaten gemakkelijker te kunnen opladen.

Om de geluidskwaliteit van de audio in de cabine te verbeteren zijn de deurpanelen voorzien van nieuwe isolatie. Voor de muziekliefhebber, werkt Renault Trucks samen met de Franse fabrikant Focal voor de levering van een speciale audio upgrade voor een nog betere geluidsbeleving.

 vergelijk dit product

sponsored links


technische specificaties *)
 Renault Trucks vernieuwt zijn T, T High, C en K ranges
Geen technische gegevens gevonden. Voeg informatie toe.
*) onder voorbehoud. Exacte specificaties kunt u opvragen bij de leverancier.


Nooteboom Multitrailer MCO-PX

BTW terugvordering voor heel Europa

Marcel Cleaning Products Oppervlaktereiniger

KŲgel SN24 ó schuifzeiloplegger ó achterste as hefbaar

DAF - Wecon - Krone ó LZV met drie BDF wissellaadbakken

KŲgel Cargo Novum schuifzeiloplegger

Volvo Trucks vernieuwt de FM

Polypan Scheidingswanden

Sortimo SoboGrip Prosafe

MAN TGX 26.420

GS Meppel OI-120-1000 TR

Mercedes-Benz / Magirus Atego 1529 ladderwagen

Transics TX-CONNECT

Krone Intermodal Cool Box

Van Eck LZV

Nooteboom OVB-55-03V(T)

Volvo FMX 460 10x4/6 open laadbak met kraan (rijplatenvoertuig)

Langendorf AGRAR.kipper

KŲgel KTA Traileras

DAF XF 450 FT Lowdeck


Welkom op bedrijfsauto.com, catalogus van transportmaterieel.


DAF Trucksavailable

available
Renault Trucks
available

available

available
B.W. Rijkers
available
Van Hunnik Bedrijfswagens
available
Truck Door Service
available