Renault Trucks T-series 2019

Renault Trucks T-series 2019. Zuiniger, schoner en comfortabeler door diverse verbeteringen.

De Renault Trucks heeft voor 2019 diverse verbeteringen ondergaan. Uitgerust met de nieuwe Euro 6 stap D-motor biedt de T 2019 een brandstofbesparing en CO2-reductie van 3% vergeleken met de vorige generatie. De truck is bovendien uitgerust met nieuwe functies voor een hoger comfort.

De Renault Trucks T en T High worden vanaf nu uitgerust met DTI 11 en DTI 13 Euro 6 stap D-motoren. Deze motoren voldoen aan de Europese regelgeving die vanaf 1 september 2019 van kracht wordt. De motoren zijn voorzien van de nieuwste generatie nabehandelingssysteem, gemaakt van duurzame materialen. Hiermee is de levensduur aanzienlijk verlengd. De motor is bovendien voorzien van een kwaliteitssensor voor AdBlue en de 7e injector is komen te vervallen.

De Renault Trucks T 2019 is uitgerust met de nieuwste versie van het Optivision-systeem. Deze voorspellende cruise control, die topografische data gebruikt om de schakelstrategie te optimaliseren, slaat nu gegevens direct op in het voertuig. Dit draagt bij aan het rijcomfort omdat de verbinding niet verbroken wordt, zelfs niet in gebieden zonder GPS-bereik. Bovendien is route-informatie nauwkeuriger, waardoor chauffeurs hun reizen beter kunnen plannen.

De Adaptive Eco Cruise Control heeft nieuwe instellingen, waardoor het brandstofverbruik verbeterd wordt. Renault Trucks verwacht een vermindering van het dieselgebruik van drie procent.

In de 2019-versie zijn de truckcabines voorzien van een nieuwe afwerking. Zo heeft het dashboard een carbon afwerking, die ook is verwerkt in de deurpanelen. Verder is er onder andere nieuwe zwartlederen stoelbekleding. Grille en buitenspiegels kunnen nu worden gepersonaliseerd, met een keuze uit twee lakkleuren, zwart of oranje.

 vergelijk dit product

vraag informatie
Vraag vrijblijvend informatie / technische gegevens over deze Renault Trucks.(of gebruik het uitgebreide aanvraagformulier)

relevante links

technische specificaties *)
 Renault Trucks T-series 2019
modeljaar   2019 -  
asconfiguratie   diverse 
wielbasis   diverse cm
*) onder voorbehoud. Exacte specificaties kunt u opvragen bij de leverancier.


HOBUR 1-assige tankoplegger voor propaan en LPG

Renault Trucks president Blin ziet geen toekomst in LNG

Volkswagen Crafter Pickup WB433 3,5t

TISPL Het electronische tolsysteem voor Frankrijk

Nooteboom OVB-65-04V(ZT)

HIAB XS 122 HiPro Duo

Floor FLO 12 202

Mobitec Knielsysteem voor kleine aanhangwagens

MAN TGE 3.140 103kW 3,5t

Volvo FL 4x2 Electric

Vogelzang VO2-STG-15-30-SZ

Scania R450 HighLine voor Bronsema Transport


Welkom op bedrijfsauto.com, catalogus van transportmaterieel.


DAF Trucks


Truck Door Service

Renault Trucks

B.W. Rijkers
Van Hunnik Bedrijfswagens