Renault Trucks D en D-Wide tot 7% zuiniger

Renault Trucks D en D-Wide tot 7% zuiniger. Update 2019. Betere stroomlijn, verbeterde motor, meer comfort, ook met aardgasmotor.

Renault Trucks presenteert de 2019-versie van zijn distributie range: de Renault Trucks D en D Wide. De nieuwe trucks beschikken over nieuwe Euro 6 stap D-motoren, een verbeterde aerodynamica en een verbeterd chauffeurscomfort. De De 2019-versie is tot 7% zuiniger dan de huidige versie, aldus Renault Trucks.

De DTI 5, DTI 8 en DTI 11-motoren in deze vernieuwde truck voldoen aan de Euro 6 stap D-regelgeving die op 1 september 2019 van kracht wordt. De Renault Trucks D en D Wide-motoren beschikken over de nieuwste generatie roetfilter (DPF). Om het brandstofverbruik verder te optimaliseren, zijn de DTI 5 en DTI 8-motoren voorzien van nieuwe motorsoftware. Alle aanvullende motorcomponenten zijn bovendien opnieuw ontworpen, waarbij de Renault Trucks D en D Wide zijn voorzien van een nieuw oliekoelsysteem en een low-flow waterpomp.

Om de luchtstroom te verbeteren en daarmee het brandstofverbruik aanzienlijk te verminderen, is de aerodynamica van de Renault Trucks D en D Wide geoptimaliseerd. Renault heeft de afgelopen jaren veel met aerodynamische trucks geëxperimenteerd en die ervaring wordt nu toegepast. De trucks zijn uitgerust met nieuwe zijfenders en een nieuwe, verstelbare dakspoiler, die met twaalf instelbare posities kan worden aangepast aan alle mogelijke soorten opbouw.

Voor meer veiligheid en rijcomfort zijn de Renault Trucks D en D Wide nu uitgerust met nieuwe rijhulpsystemen. Adaptive Cruise Control (ACC) handhaaft automatisch een minimale afstand tot de voorligger om soepeler te kunnen rijden in druk verkeer. Hierdoor raakt de chauffeur minder snel vermoeid. Een instelbare snelheidsbegrenzer (Adjustable Speed Limiter ASL) is eveneens geïntegreerd. De bedieningselementen voor beide systemen zijn direct binnen handbereik van de bestuurder geplaatst.

De Renault Trucks D en D Wide 2019 kunnen ook rijden op biodiesel (tot 100%) en zijn ook leverbaar met aardgasmotor (CNG).

 vergelijk dit product

technische specificaties *)
 Renault Trucks D en D-Wide tot 7% zuiniger
Geen technische gegevens gevonden. Voeg informatie toe.
*) onder voorbehoud. Exacte specificaties kunt u opvragen bij de leverancier.


Fliegl Containerchassis

Schmitz T.KM ONE

Volvo FM Electric 6x2 bakwagenchassis

Meusburger — Zes-assige semi-dieplader met huif

Fiat Bedrijfswageninrichting / Foodtruck

Van Eck Schuimperstrailer

Kögel CNG-trailer

Edbro CS 17 Ultra

Scania G360 Hybrid DB6x2*4

Scania S500 6x2 trekker

HIAB HiVision

Aluvan - Opel Movano Mirovan

IVECO DAILY Bedrijfswageninrichting / Werkbank

Volvo FH460 4x2T Turbo Compound

Volvo - Hyva FMX 500 8x8 - kipper

Renault Master E-Tech 3,1t / 3,5t

Renault Trucks C19.430 — 4x2 chassis

Scania R410 4x2 trekker

HIAB BodyWorks

Broshuis Containerchassis heavy duty


Welkom op bedrijfsauto.com, catalogus van transportmaterieel.


ADVERTENTIES

DAF Trucks


available
available
Seminautic Truckmatras
Schmitz Cargobull
available
Renault Trucks
available

available
De Techograaf-specialist
available
B.W. Rijkers
available
Van Hunnik Bedrijfswagens
available
Motoc
available