Nooteboom Teletrailer Longrunner

Nooteboom Teletrailer Longrunner. Tot 30 meter lengte uitschuifbare trailer met twee of drie assen.

De Teletrailer Longrunner is de in 2019 geÔntroduceerde lichtgewicht uitschuifbare vlakke oplegger van Nooteboom. Hij is leverbaar met twee of drie hydraulisch gestuurde assen en met een enkel- of dubbel-uitschuifbare laadvloer tot een maximumlengte van 30 meter. De Longrunner is vooral geschikt voor het vervoer van lange zelfdragende ladingen, zoals staal- en betonconstructies maar ook voor het vervoer van containers. Leeggewicht vanaf 7300 kg. Nuttig laadvermogen maximaal 42,5 ton (bij 80 km/h).

De Longrunner heeft altijd hydraulisch gestuurde assen met handbesturing en het ASA uitlijnsysteem. Dankzij de stuuruitslag van meer dan 50 graden, biedt de Longrunner meer transportefficiency, minder bandenslijtage en uitstekende manoeuvreerbaarheid. Leverbare bandenmaten zijn onder andere 245/70R17.5, 435/50R19.5, 275/70R22.5 en 385/65R22.5. De SAF of BPW tientons assen hebben naar keuze trommelremmen of schijfremmen. Laadvloerhoogte is minimaal 1145 mm. De maximale koppeldruk is naar keuze 19 of 23 ton. De assen hebben elektronisch bediende luchtvering. Met een Wabco Smartboard zijn tal van bedieningsfuncties mogelijk zoals heffen/zakken, uitlezen van aslaten en het bedienen van de liftas.

Voor de Longrunner heeft Nooteboom een nieuw programma NEN-EN 12642 code XL gecertificeerde kopschotten ontwikkeld. Deze zijn leverbaar in negen varianten, variŽrend in verschillende hoogtes en al dan niet gesloten of deels met open rek aan de bovenzijde. De Longrunner kan worden uitgerust met diverse opbergopties zoals opslagbakken, gereedschapskisten en/of rongenopbergplaats achter het kopschot of onder de laadvloer.

 vergelijk dit product

technische specificaties *)
 Nooteboom Teletrailer Longrunner
Geen technische gegevens gevonden. Voeg informatie toe.
*) onder voorbehoud. Exacte specificaties kunt u opvragen bij de leverancier.


De Zetros is een prachtige reistruck maar in Europa krijg je hem niet op kenteken

Nooteboom MCOS-48-03V

CitroŽn Jumper Kipper L2S 3,5t 88kW

GS Meppel Diepbed trucktransporter

Polypan Isometal panel

Gardner Denver Drum Hydrapak 3

Jost SDR Roof Diffusor

Renault Trafic L1H1 2,7t 1.6 dCi 66kW / 84kW / 88 kW / 103 kW

Renault Trucks D-Wide chassis 250 / 280 / 320 4x2

KŲgel Light plus

Volvo Connected Safety - onderling waarschuwen verhoogt de verkeersveiligheid

KŲgel NOVUM LightPlus lichte schuifzeiloplegger


Welkom op bedrijfsauto.com, catalogus van transportmaterieel.


DAF Trucks


Truck Door Service

Renault TrucksB.W. Rijkers
Van Hunnik Bedrijfswagens