Nooteboom ASDS-33-03(EB) — centraalas semidieplader aanhangwagen

Nooteboom ASDS-33-03(EB) — centraalas semidieplader aanhangwagen. Wendbare 3-assige aanhanger, laadvermogen 25,8 - 33 ton.

De nieuwste uitbreiding in het Nooteboom aanhangwagen semidieplader programma met draaischamel, is de 3-assige lucht geveerde middenas aanhangwagen semidieplader met centrale assen. Deze aanhangwagen, type ASDS-33-03(EB), is geschikt voor het transport van kleinere en middelgrote machines. Dit type aanhangwagen zien we met name in landen als Frankrijk, België en Scandinavië.

Het ontwerp van deze compacte tridem aanhangwagen is gebaseerd op het concept van de OSDS semidieplader uit het Nooteboom SMART programma. Het kenmerkt zich door een sterk en robuust chassis gecombineerd met een laag eigen gewicht. Inclusief 3 meter hydraulisch bedienbare opritten bedraagt het leeggewicht ca. 6.700 kg. Daardoor is het technisch laadvermogen van deze aanhangwagen bij lage snelheid een comfortabele 33 ton en bij 90 km/uur 25,8 ton. De laadvloerhoogte bedraagt 860 mm.

De achteras is zelfsturend, daardoor is deze aanhanger erg wendbaar. Manoevreren en achteruitrijden met deze ASDS aanhangwagen gaat gemakkelijk. Bij het achteruit rijden wordt de naloopas automatisch geblokkeerd. De luchtvering van de assen heeft een hoogteslag van 200 mm.

De dissel van de middenas aanhangwagen is leverbaar in twee verschillende lengtes, namelijk 1750 mm en 2000 mm. De dissel is voor gebruik in verschillende landen voorzien van een uitwisselbaar trekoog, en is in drie verschillende diameters leverbaar, te weten 50 mm, 57,5 mm en 68 mm. Het trekoog kan op 4 verschillende hoogte posities aan de dissel worden bevestigd, namelijk variërend van 825 mm in de laagste stand tot 975 mm in de hoogte stand. Door de diversiteit in trekogen, trekstanglengte en koppelhoogte kan deze aanhanger achter vrijwel iedere kipper worden gekoppeld. Verder zijn er tal van opties mogelijk, zoals een afneembaar kopschot, liftas, laadvlakverbreding, rongen, opbergrek onder laadvloer, en breedte-markeringsborden.

Door de lange laadvlak afschuining in combinatie met de hydraulische beweegbare opritten, ontstaat er een minimale hellingshoek die het op- en afrijden van machines veilig en gemakkelijk maakt. Naast het heffen en zakken van de opritten kan optioneel ook de breedte van de opritten hydraulisch bediend worden. De vaste bediening van de opritten bevindt zich aan de linkerzijde van de trailer. Optioneel is een afstandsbediening leverbaar. Voor het veilig laden, lossen en transporteren van bouwmachines, is de aanhangwagen uitgerust met uitklapbare steunpoten aan de achterzijde. Om de lading optimaal te kunnen zekeren is de aanhangwagen standaard uitgerust met de gepatenteerde Nooteboom 8.000 daN sjorogen in het randprofiel en kan dit ook worden uitgebreid met sjorogen langs de centrale middenligger van de laadvloer.

 vergelijk dit product

vraag informatie
Vraag vrijblijvend informatie / technische gegevens over deze Nooteboom.(of gebruik het uitgebreide aanvraagformulier)

relevante links

technische specificaties *)
 Nooteboom ASDS-33-03(EB) — centraalas semidieplader aanhangwagen
massa leeg   6700 kg
laadvermogen   25800 - 33000 kg
veersysteem   lucht 
*) onder voorbehoud. Exacte specificaties kunt u opvragen bij de leverancier.


Mercedes-Benz - Terberg Sprinter chassis - TMB

Volkswagen Transporter T6 WB340 2.0 TDI 150kW 2,8t Dubbele cabine

Nooteboom OSDS-48-03V (EBW) — uitschuifbare semi-dieplader met wielkuilen

Kögel EasyFix schuifdakstopper

Kässbohrer SPS H

VBG Multi Function Coupling

Aluvan FlexoVan

Scania R500 6x2/4 trekker

Burgers Double-Deck gesloten oplegger

T Rent - H&W - Schmitz Cargobull Mega Volume LZV

Volvo FH540 6x4T — zwaartransport-trekker

Scania P280 B — twee-assig distributiechassis

Fiat Ducato Natural Power met zonnepanelen

Elenbaas - Pacton MXD 220 twee-assige wipkar

WECON Nederland — WECON WPR 45 SG Imperator

Renault Trucks Excellence Predict

Volvo Truck / Hyva FE350 4x2 Portaalkraan

Liftboxx T-Boxx 3,5 / 4,25 / 5,0 / 6,6

Broshuis 1-assige gestuurde dieplader

WECON Earl Steel WSK 745 NG


Welkom op bedrijfsauto.com, catalogus van transportmaterieel.


DAF Trucksavailable

available
Renault Trucks
available

available

available
B.W. Rijkers
available
Van Hunnik Bedrijfswagens
available
available