Nieuwe functies voor de Iveco ON Easy Way app voor chauffeurs

Nieuwe functies voor de Iveco ON Easy Way app voor chauffeurs

Nieuwe functies voor de Iveco ON Easy Way app voor chauffeurs.

IVECO heeft nieuwe functies toegevoegd aan de IVECO ON Easy Way-app om de bediening aan boord van de IVECO S-WAY te vereenvoudigen. De bestuurder kan nu de cabine- en voertuigbeheerfuncties bedienen via zijn mobiele telefoon en toegang krijgen tot diverse digitale diensten van IVECO ON.

De nieuwe versie ondersteunt push-notificaties over de voertuigstatus en gebruikersinformatie. Van bijzonder belang is de informatie over waarschuwingen in de controlekamer en over-the-air updates, die chauffeurs helpen storingen te voorkomen en de inzetbaarheid van het voertuig te maximaliseren. Net als bij andere apps verschijnen de meldingen met een rode stip op het mobiele apparaat van de bestuurder en kunnen ze worden uitgelezen via het infotainmentsysteem.

Daarnaast zijn pushnotificaties nu geÔntegreerd in de IVECO Driver Pal, zodat wanneer de bestuurder een afstandsbedieningscommando zoals airconditioning of verwarming activeert via Amazon Alexa, hij een bevestiging ontvangt via een pushnotificatie in de Easy Way-app.

Andere nieuwe functies zijn bedoeld om het koppelen gemakkelijker te maken. Uit feedback van chauffeurs is gebleken dat er behoefte is aan een snelle manier om met het voertuig te koppelen zonder dat u het VIN-nummer van het voertuig hoeft op te zoeken en handmatig in te voeren. Dit is nu eenvoudig te doen via de app door een QR-code te lezen die wordt weergegeven in het "voertuiggebied" van het IVECO S-WAY infotainmentsysteem.

De IVECO ON Easy Way-app werd gelanceerd bij de introductie van de IVECO S-WAY in 2019. De bedoeling is om ťťn toegangspunt te bieden voor het beheer van cabine- en voertuigfuncties. Dit omvat de integratie van de IVECO Driver Pal, waarmee de bestuurder via spraakopdrachten met het voertuig kan communiceren. De app kan ook worden gebruikt om interieurfuncties zoals airconditioning, verlichting en media te bedienen. Het biedt ook toegang tot de Driving Style Rating, die bestuurders helpt hun rijstijl te verbeteren met suggesties voor veilig rijden, brandstofverbruik en voertuiggezondheid. De IVECO ON Easy Way-app verbindt de bestuurder ook rechtstreeks met Remote Assistance Services om draadloze voertuigsoftware-updates te downloaden. Bij pech kan de chauffeur via de app contact opnemen met IVECO Assistance Non-Stop. En tot slot is de volledige gebruikershandleiding van IVECO toegankelijk via de app.

 vergelijk dit product

sponsored links


technische specificaties *)
 Nieuwe functies voor de Iveco ON Easy Way app voor chauffeurs
Geen technische gegevens gevonden. Voeg informatie toe.
*) onder voorbehoud. Exacte specificaties kunt u opvragen bij de leverancier.


Wecon CuBoTainer

Scania P360 CB8x4 MHZ betonmixer

Scania demonstreert zelfrijdende truck: AXL

Iveco - Ginaf Daily 70C15 Electric

Sortimo Globelyst inrichting voor compacte bestelwagens

SPIER Drankopbouw conform VDI 2700

Broshuis 5ABSD-68 SL / 2 ó semi-dieplader met onafhankelijke wielophanging

SAF Holland SK-S 36.20 H Verticaal verstelbare koppelschotel

Meusburger Mega oplegger met coilgoot — superlicht

Volvo Trucks Vera ingezet in de haven van GŲteborg

SKF KFAS1

JMR/Boopark Jaco

Mercedes-Benz Arocs 4151 K 8x8/4

Broshuis MFCC

Opel Vivaro Floorcab L2H1 2.9t 2.0 CDTI 66kW / 2.0 CDTI 85 kW / 2.5 CDTI 107 kW

DAF FAN CF310

Cabinlock Cabinlock voor verschillende trucks

Mercedes-Benz Actros 1942 LS euro6 LZV-trekker

DAF FAD CF Construction 8x4 euro6

Transportbedrijven moeten margekillers te lijf gaan


Welkom op bedrijfsauto.com, catalogus van transportmaterieel.


DAF Trucksavailable

available
Renault Trucks
available

available

available
B.W. Rijkers
available
Van Hunnik Bedrijfswagens
available
available