Nieuwe functies voor de Iveco ON Easy Way app voor chauffeurs

Nieuwe functies voor de Iveco ON Easy Way app voor chauffeurs

Nieuwe functies voor de Iveco ON Easy Way app voor chauffeurs.

IVECO heeft nieuwe functies toegevoegd aan de IVECO ON Easy Way-app om de bediening aan boord van de IVECO S-WAY te vereenvoudigen. De bestuurder kan nu de cabine- en voertuigbeheerfuncties bedienen via zijn mobiele telefoon en toegang krijgen tot diverse digitale diensten van IVECO ON.

De nieuwe versie ondersteunt push-notificaties over de voertuigstatus en gebruikersinformatie. Van bijzonder belang is de informatie over waarschuwingen in de controlekamer en over-the-air updates, die chauffeurs helpen storingen te voorkomen en de inzetbaarheid van het voertuig te maximaliseren. Net als bij andere apps verschijnen de meldingen met een rode stip op het mobiele apparaat van de bestuurder en kunnen ze worden uitgelezen via het infotainmentsysteem.

Daarnaast zijn pushnotificaties nu geÔntegreerd in de IVECO Driver Pal, zodat wanneer de bestuurder een afstandsbedieningscommando zoals airconditioning of verwarming activeert via Amazon Alexa, hij een bevestiging ontvangt via een pushnotificatie in de Easy Way-app.

Andere nieuwe functies zijn bedoeld om het koppelen gemakkelijker te maken. Uit feedback van chauffeurs is gebleken dat er behoefte is aan een snelle manier om met het voertuig te koppelen zonder dat u het VIN-nummer van het voertuig hoeft op te zoeken en handmatig in te voeren. Dit is nu eenvoudig te doen via de app door een QR-code te lezen die wordt weergegeven in het "voertuiggebied" van het IVECO S-WAY infotainmentsysteem.

De IVECO ON Easy Way-app werd gelanceerd bij de introductie van de IVECO S-WAY in 2019. De bedoeling is om ťťn toegangspunt te bieden voor het beheer van cabine- en voertuigfuncties. Dit omvat de integratie van de IVECO Driver Pal, waarmee de bestuurder via spraakopdrachten met het voertuig kan communiceren. De app kan ook worden gebruikt om interieurfuncties zoals airconditioning, verlichting en media te bedienen. Het biedt ook toegang tot de Driving Style Rating, die bestuurders helpt hun rijstijl te verbeteren met suggesties voor veilig rijden, brandstofverbruik en voertuiggezondheid. De IVECO ON Easy Way-app verbindt de bestuurder ook rechtstreeks met Remote Assistance Services om draadloze voertuigsoftware-updates te downloaden. Bij pech kan de chauffeur via de app contact opnemen met IVECO Assistance Non-Stop. En tot slot is de volledige gebruikershandleiding van IVECO toegankelijk via de app.

 vergelijk dit product

sponsored links


technische specificaties *)
 Nieuwe functies voor de Iveco ON Easy Way app voor chauffeurs
Geen technische gegevens gevonden. Voeg informatie toe.
*) onder voorbehoud. Exacte specificaties kunt u opvragen bij de leverancier.


Volvo TAG-XL

MendriX TMS Booking concept TMS software afspraken maken module

Ford Transit Connect 220 L1 Duratorq TDCI 55kW / 70kW / 85kW

Mercedes-Benz Econic 1838 LL

Transics TX-Trailerguard

Mercedes-Benz Arocs 3346 L 6x6

Spier SAL -1 City

Scania Brandstoftank

Tal Techniek Gesloten met klapwandsysteem

Volvo FH 6x2V Luchtvering (Low) NLA

TANS introduceert planningstool Impact

Van Eck / Logi-D: Duitse LZV voor drie BDF-bakken

KŲgel Perfect Height

Volvo Connected Safety - onderling waarschuwen verhoogt de verkeersveiligheid

Volvo FMX 460 10x4/6 kipper

HIAB HiVision

Volvo FH460 4x2 chassis euro 6

Vehicle Energy Consumption Calculation Tool (Vecto)

TLN: Terugkeuren bestelwagens is te eenvoudig ó ongelijk speelveld in het goederenvervoer

Krone 20 ft containerchassis


Welkom op bedrijfsauto.com, catalogus van transportmaterieel.


DAF Trucksavailable

available
Renault Trucks
available

available

available
B.W. Rijkers
available
Van Hunnik Bedrijfswagens
available
available