MOVE Vigorous

MOVE Vigorous

MOVE Vigorous. Elektrisch aangedreven microcar, voor bromfietsrijbewijs.

De MOVE Vigorous is een elektrisch aangedreven mini-auto. Is het een scootmobiel voor gehandicapten, een auto op drie wielen of een overdekte scooter? In welke categorie je het ook plaatst, de opkomst van de microcar 45 km auto bewijst dat de beste ideeŽn soms in een heel kleine verpakking zitten.

Auto's worden steeds kleiner en compacter. Denk aan het succes van de nieuwe MINI. De MOVE Vigorous is een echte microcar met een groot verschil ten opzichte van die andere kleine autoís; dit is microcar 45 km auto met elektrische aandrijving en drie wielen.

ĎVigorousí is het Engelse woord voor krachtig of energiek. Dat zijn niet de eerste termen die we zouden verwachten bij een scootmobiel. Voor de wet is het een brommobiel, je mag er met ieder type rijbewijs in rijden. Als je instapt heb je meer ruimte in deze microcar dan je zou verwachten. Er is plaats voor twee personen.

De elektromotor levert 1,5 kW. Dat is niet veel maar met een rijklaar gewicht van 320 Kg kun je toch 80 tot 110 Km rijden. De snelheid is beperkt tot 45 km/u omdat het een brommobiel betreft, daar zit je gelukkig snel aan door de 6 accuís van 72 Volt en 60 AmpŤres. De elektromotor gaat traploos tot 45 km/u en zoeft over het wegdek.

Het comfort is beter dan je verwacht. Het dashboard is netjes afgewerkt voor de prijs er is een USB aansluiting, een snelle verwarming en Bluetooth voor audio. Het lijkt alsof ze een normale auto hebben genomen en daar de bestuurdersstoel en dashboard hebben afgezaagd van de rest. Wat je overhoudt is deze Vigorous overdekte scootmobiel microcar. De voorstoel biedt voldoende ruimte, achter is het wel wat krapjes. Als microcar voor woon- werkverkeer of voor kleine bestellingen droog bezorgen is het een heel comfortabel zakelijk karretje. Met optionele extraís kun je de temperatuur beter regelen, er is een afstandsbediening, alarm en zelfs een speciale winterhoes leverbaar.

Het zal niet de volgende leasebak worden, toch neemt de MOVE Vigorous een unieke positie in binnen het segment personenautoís. Het merk levert overigens ook transport auto's en andere types die niet misstaan in een professioneel wagenpark. Voor snelle ritten voor 1 of 2 personen in de regio kan deze microcar zichzelf snel terugverdienen.

 vergelijk dit product

vraag informatie
Vraag vrijblijvend informatie / technische gegevens over deze MOVE.(of gebruik het uitgebreide aanvraagformulier)

relevante links

sponsored links


technische specificaties *)
 MOVE Vigorous
Geen technische gegevens gevonden. Voeg informatie toe.
*) onder voorbehoud. Exacte specificaties kunt u opvragen bij de leverancier.


Scania gaat zijn eigen transporten overschakelen naar ethanol en plantaardige olie

Scania S500 6x2 chassis

Krone Mega Liner 880

VDL: badkamers bouwen in plaats van bussen

Iveco Daily Chassiscabine 35S10 WB300

SPIER BDF wissellaadbakken 715 - 745 - 765 - 782

Heiwo - Scania - Carrier - AddVolt ó Elektrische / hybride koelcombi minimaliseert de uitstoot bij bevoorrading McDonalds

Scania G360 Hybrid DB6x2*4

Fiat - Micro-Vett Nuovo Doblo Cargo Electric Li (S)

GS Meppel OI-120-1000 TR

Scania R500 6x2/4 trekker

Fiat Ducato Maxi Cabine Aandrijving L1 4,0t 110kW

Mercedes-Benz Citan 108 CDI Lang 55kW

Volvo Trucks - Jos Mulder FE 250 6x2 koelbak

Renault Trucks T 460 6x2 Voorloopas

Polypan PolyPano3 ó geisoleerde wandpanelen voor carrosseriebouw

LZV-wetgeving: de stand van zaken

DAF XF 450 FAN Silent

KŲgel Light plus

Mercedes-Benz Actros 1942 LS euro6 LZV-trekker


Welkom op bedrijfsauto.com, catalogus van transportmaterieel.


DAF Trucksavailable

available
Renault Trucks
available

available

available
B.W. Rijkers
available
Van Hunnik Bedrijfswagens
available
Truck Door Service
available