Langendorf SKS-HS

Langendorf SKS-HS

Langendorf SKS-HS. Kipper-oplegger met een leeggewicht vanaf 5700 kg.

De Langendorf kipper type SKS-HS is leverbaar in twee uitvoeringen (beide met vele optionele accessoires). Beide kipperopleggers zonder stortkoker zijn ontworpen voor de zwaarste omstandigheden. Het meest in het oog springend is het lage eigen gewicht: vanaf 5.700 kg. Langendorf gebruikt alleen originele Hardox HB 450 voor voertuigen met een stalen carrosserie.

De kipperopleggers met stalen halve schaalgoten zijn geschikt voor zwaar gebruik in de sloop of voor het transport van basaltstenen, uiteraard kunnen ze ook gebruikt worden voor lichte graafwerkzaamheden of voor het verplaatsen van zwaar puin. De wand- en vloerdiktes variŽren afhankelijk van de wensen van de klant, omdat Langendorf stalen halve schalen op klantspecificatie kunnen worden vervaardigd met een individuele materiaaldikte. Bovendien maakt het driedelige ontwerp het gebruik van verschillende materiaaldiktes voor de vloer en de zijwanden mogelijk. De staalplaten van HARDOX HB 450 hebben doorgaans een dikte tussen de 4 en 7 mm.

De wanddikte van de kopschotten, gemaakt van hoogwaardig fijnkorrelig staal, is 5 mm. Interne en externe treden zorgen voor gemakkelijke toegang tot de holte. De zijwanden en de achterwanden zijn gemaakt van 5 mm Hardox HB 450, de vloeren zijn ontworpen met 7 mm.

De achterkleppen met een helling van 15į en rubberen afdichting worden automatisch vergrendeld met behulp van twee trekstangen. Een handmatige vergrendeling is voorzien voor het lossen van de graafmachine. De Langendorf type SKS-HS 24-7,5 heeft een trogvolume van 24,3 m≥ en is voorzien van assen van SAF met schijfremmen. Het tweede voertuig is uitgerust met BPW-assen en is ook afgebeeld met schijfremmen. Het dekzeil kan gemakkelijk vanaf het bestuurdersplatform worden bediend. Ladders en bezem- en schophouders op het bedieningsstation ronden de uitrusting van beide voertuigen af. Beide voertuigen hebben een elektropneumatische asfaltrem met automatisch heffen en automatisch laten zakken tijdens het kipproces.

Dit geldt ook voor de verdere uitrusting van beide kipperopleggers: de Langendorf-aslift met een centrale lift via een kabel, een bedieningsstation en RSS completeren de uitrusting van de stalen halve schalen. Door de speciale constructie is de hoge kantelhoek van de lagedruk frontwandpers van 52 graden mogelijk.

De lijst met opties en varianten is lang en maakt het mogelijk om deze kipperopleggers snel en individueel op de wensen van het transportbedrijf af te stemmen.

 vergelijk dit product

vraag informatie
Vraag vrijblijvend informatie / technische gegevens over deze Langendorf.(of gebruik het uitgebreide aanvraagformulier)

relevante links

technische specificaties *)
 Langendorf SKS-HS
Geen technische gegevens gevonden. Voeg informatie toe.
*) onder voorbehoud. Exacte specificaties kunt u opvragen bij de leverancier.


Mercedes-Benz Actros 1942 LS euro6 LZV-trekker

Nooteboom MCO-48-03V(VM)

Krone Standard 3-assig containerchassis

WECON BDF berry Consul voor wissellaadbakken

SKF KFAS1

DAF New Generation XF / XG / XG+

Krone Dry Liner Huckepack Double Stock

Aluvan PlanStar

Scania S650 V8 8x4 ó zwaar-transporttrekker

CitroŽn - Lecapitaine Jumpy Petit Forestier 2.0 HDiF 88kW

Burgers Double-Deck gesloten oplegger

DAF XF 450 FT Lowdeck

Renault Master 100.35 L3H2 achterwielaandrijving 74kW

Nooteboom MCOS-48-03V

Schmitz S.KO Multitemp Dubbele laadvloer

HIAB X-HIPRO 1058

Krone Mega Liner Variofloor

Krone Intermodale BDF-wissellaadbakken

Terberg Techniek Electrisch verstelbare stootbalk

Scania S660 (660S) 6x2 chassis


Welkom op bedrijfsauto.com, catalogus van transportmaterieel.


DAF Trucksavailable

available
Renault Trucks
available

available

available
B.W. Rijkers
available
Van Hunnik Bedrijfswagens
available
available