Kässbohrer: Zomerfestival 2023 met 28 innovatieve trailers in een vriendelijke sfeer

Kässbohrer: Zomerfestival 2023 met 28 innovatieve trailers in een vriendelijke sfeer. Enkele honderden gasten zagen 28 innovatieve trailers en het uitgebreide onderdelencentrum in Goch.

Opleggerfabrikant Kässbohrer ontmoette zijn zakenpartners en belanghebbenden voor het zomerfeest van 2023 op 23 en 24 juni 2023. In een informele setting vergezelde het Kässbohrer-team zijn gasten tijdens een rondleiding door de Goch-site en het belangrijkste magazijn voor reserveonderdelen.

De gasten kregen 28 voertuigen uit de sectoren intermodaal transport, vervoer van gevaarlijke stoffen en bulkgoederen, koelketen- en stukgoedvervoer en bouwtransport te zien.

Kässbohrer presenteerde vier voertuigen voor de bouwsector: een 24 meter aluminium kipper, een 3-assige dieplader met een laadhoogte van 325 mm en een 4-assige uitschuifbare dieplader voorzien van zowel zelfsturende als hydraulische besturing. Als laatste werd een 3-assige jumbodieplader met wielkasten en een laadhoogte van 375 mm tentoongesteld.

Voor het transport van bulk- en vloeibare goederen werden de lichtste voertuigen van Kässbohrer in Europa gepresenteerd met speciale aandacht voor veiligheid, waaronder de stookolietanker STB E, de bitumentanker STS, de afvaltanker STN, de kiepsilo SSK 90 en de SSL 35 niet-kiepbare silo.

In overeenstemming met de EU-klimaatbeschermingswet zal 75% van het binnenlandse vrachtvervoer over de weg vandaag worden verschoven naar vervoer per spoor en over de binnenwateren. Om deze reden blijft Kässbohrer zijn unieke intermodale productassortiment ontwikkelen en presenteerde het de met een innovatieprijs bekroonde wissellaadbak K.SWAU CC 45, het containerchassis K.SHG AVH en de winnaar van de innovatieprijs K.SHG AVMH op het zomerfeest.

Kässbohrer presenteerde zijn Mega Huifzeil lange zware voertuigcombinatie met CodeXLS K.SCS M DE en DOL XS 18 (Van Eck Dolly): de Super Eco Combi. Deze combinatie heeft tot doel de CO2-uitstoot van stukgoederen te verminderen. Het bestaat uit Mega+Dolly+Mega-opleggers en heeft een lengte van 32,5 m. Käsbohrer gebruikt een dynamische wielbasis, waardoor het voertuig veilig kan draaien. Ambro Smit, (Transport & Logistiek Nederland) nam deel aan het zomerfeest en informeerde over de ontwikkelingen in de super eco-voertuigen.

Om de koolstofarmere transitie in de koelketen te ondersteunen, heeft Kässbohrer zijn K.SRI koeltransporter geëlektrificeerd met een BPW e-power as in combinatie met een Thermoking koelunit. De toch al efficiënte K.SRI F met multi-temperatuurtransport, die een scheidingswand en dubbeldeksoptie voor 66 europalletcapaciteit mogelijk maakt en heeft geïntegreerde ladingzekeringsrails voor optimale ladingzekering en EN 12642 Code XL, wordt aangedreven door de BPW e -aandrijfas toegevoegd, die de Thermoking koelunit voorziet van teruggewonnen energie.

Tijdens een toespraak op Summerfest 2023 zei İffet Türken, bestuurslid voor bedrijfsontwikkeling bij Kässbohrer: "We zijn erg trots om hier vandaag samen met onze partners te zijn. Wanneer we de nadruk leggen op 'Together into the next 125 years', benadrukken we de kracht van de gezamenlijke actie om de uitdagingen van onze klanten en onze branche aan te gaan. Deze kracht is gebaseerd op het ongebroken vertrouwen dat we in de loop der jaren hebben opgebouwd met onze belangrijkste belanghebbenden. In Goch heeft Kässbohrer altijd de meest betrouwbare samenwerking gehad met de VSL- NRW (Verband Spedition en Logistik Nordrhein-Westfalen eV), de stad Goch en de BBZ-Kleve. Wij danken hen voor het vertrouwen en de samenwerking."

Aan het einde presenteerde mevrouw Türken Dr. Rüdiger Ostrowski van VSL-NRW en leden van de stad Goch reikten een plaquette uit als mijlpaal in de samenwerking voor een goede en succesvolle toekomst samen. Ten slotte overhandigde ze een plaquette aan KTH-Trailer GmbH, Kässbohrers gewaardeerde verkooppartner van vele jaren in Goch, die onvermoeibaar de klanten van Kässbohrer heeft bediend sinds de start van de activiteiten op de locatie. (26 juni 2023)

 vergelijk dit product

vraag informatie
Vraag vrijblijvend informatie / technische gegevens over deze Kässbohrer:.(of gebruik het uitgebreide aanvraagformulier)

relevante links

sponsored links


technische specificaties *)
 Kässbohrer: Zomerfestival 2023 met 28 innovatieve trailers in een vriendelijke sfeer
Geen technische gegevens gevonden. Voeg informatie toe.
*) onder voorbehoud. Exacte specificaties kunt u opvragen bij de leverancier.


HIAB HiVision

Coxx Shortcab

Mercedes-Benz Antos 1932 LS trekker met dagcabine

Trias Trailers Pomptrailer 712-180

DAF FT CF Electric

MDT AW II Weegsysteem voor luchtvering

Renault Trucks D12 210E6 Low Light

Arbodienst Perspectief neemt STL Verzuim over

TrailerTail achterspoiler

Van Eck SM-2 kortgekoppelde grootvolume widespread middenas aanhangwagen

Volvo - Liebherr FMX 460 10x4/6 betonmixer

Renault Master verlaagd chassis met gesloten laadbak 6,0t 2.3TD 110kW

Transporteurs met TANS-software kunnen verstoringen op de weg meenemen in de planning

Scania P360 Hybrid DB6x2*4

Renders Euro 800 multifunctioneel dubbel-uitschuifbaar containerchassis verhuur

Koegel Mega Light TIR

DAF XD Electric FAN 170e / 220e / 270e D1 / 270e D2 / 310e / 350e — elektrisch aangedreven chassis

Volvo Trucks Stretch Brake

Mercedes-Benz Arocs 4151 K 8x8/4

Peugeot - Lamberet Partner Plancher Frigorifique 122L1 1.6 HDi


Welkom op bedrijfsauto.com, catalogus van transportmaterieel.


ADVERTENTIES

DAF Trucks


available
available
Seminautic Truckmatras
Schmitz Cargobull
available
Renault Trucks
available

available
De Techograaf-specialist
available
B.W. Rijkers
available
Van Hunnik Bedrijfswagens
available
Motoc
available