Krone Citytrailers voor Aloys Roemaat Transport

Krone Citytrailers voor Aloys Roemaat Transport.

Aloys Roemaat Transport heeft tien nieuwe, twee-assige Krone Citytrailers in gebruik genomen. "Bijna geen enkele trailerbouwer kan een deugdelijke citytrailer met gestuurde as in serie leveren", zegt operationeel directeur Thomas Kruip van het familiebedrijf uit de Achterhoek. "Krone wel, en de voordelen daarvan openbaren zich nu al."

De aankoop maakt deel uit van een plan om de vloot van het bedrijf te moderniseren. "Daarbij zien we dat onze klanten ons frequenter in binnensteden willen laten lossen, en zelfs bij particulieren. Een drie-assige oplegger is daarvoor niet geschikt. We zien nu al dat de chauffeurs minder tijd nodig hebben met deze trailer dan met een starre drie-asser met een normale lengte", aldus Kruip.

Vijf van de tien Citytrailers zijn uitgerust met een meeneemheftruck, de andere vijf kregen een onderschuif-laadklep. "Het hangt af welk type lading de klant vraagt, daar zoeken wij de juiste trailer bij", aldus Kruip. Hij legt uit dat de chauffeurs werden betrokken in het aanschafproces. "Zij kwamen ook bij Krone uit, en dat zegt genoeg natuurlijk. Dit merk is het meest vertegenwoordigd in onze vloot. Ook onze werkplaats, we doen alle onderhoud aan het wagenpark zelf, staat achter deze keuze."

Normaal gesproken bestaat een rit met een van deze trailers uit het bedienen van zo'n twaalf klanten per dag. "Dat betekent dat zo'n trailer vaak op een dag open dicht moet en wendbaar moet zijn." Daarbij is het efficiŽnter gebleken om met een iets kortere trailers zoals deze, die elf meter lang zijn, te werken dan met een langere trailer zonder stuursysteem. "Daardoor zijn klanten meer tevreden, evenals onze chauffeurs." Zoals ze bij Aloys Roemaat Transport gewend zijn, voldoen de nieuwe Krone Citytrailers aan de strengste eisen op het gebied van ladingzekering.

 vergelijk dit product

vraag informatie
Vraag vrijblijvend informatie / technische gegevens over deze Krone Citytrailers.(of gebruik het uitgebreide aanvraagformulier)

relevante links

technische specificaties *)
 Krone Citytrailers voor Aloys Roemaat Transport
Geen technische gegevens gevonden. Voeg informatie toe.
*) onder voorbehoud. Exacte specificaties kunt u opvragen bij de leverancier.


Nooteboom MCOS-48-03V

Coca-Cola Belgium-Luxemburg voorziet zijn voertuigen van camerasysteem en objectdetectie

Krone Profi Liner SDP27 eLB3-CS schuifzeiloplegger

Lamberet SR2 Greenliner

Volvo Trucks FH 420/460/500/540 Fuel & Performance Concept

Humbaur Tandem-Kofferanhaenger HK 254218-20 PF30

Volvo FM LNG 420 / 460

Jotha Container-afzetsysteem voor bestelwagenchassis

Scania P370 4x2 trekker

Rolande verwacht jaarlijks 20 tot 25 procent groei in de afzet van LNG

Paashuis en Bluekens zijn de beste Renault Trucks dealers

Volvo Trucks komt met nieuwe elektrische trucks in de FM/X-range


Welkom op bedrijfsauto.com, catalogus van transportmaterieel.


DAF Trucks


Truck Door Service

Renault TrucksB.W. Rijkers
Van Hunnik Bedrijfswagens