Kögel Cool - PurFerro Quality koeltrailer

Kögel Cool - PurFerro Quality koeltrailer. Koel/vries oplegger, laadlengte 13,6 meter.

Kögel presenteerde op de IAA 2018 de Kögel Cool – PurFerro quality in een doorontwikkelde versie. Deze geoptimaliseerde premium koeltrailer is niet alleen afgestemd op de speciale eisen die worden gesteld in de transportmarkt voor verse, diepgevroren en farmaceutische producten, maar is dankzij diverse opties ook geschikt voor universeel gebruik. Nieuw zijn vooral de systeemoplossingen die de chauffeur ondersteunen in het dagelijkse werk.

De geluidsarme aluminium vloerconstructie reduceert de geluidsmissies tijdens het laden en lossen. Deze verlaging van de geluidsemissies vereenvoudigt leveringen buiten de gebruikelijke openingstijden. Een gelaste aluminium kuipconstructie in het vloerbereik zorgt bij de premium koeltrailer van Kögel voor een verbeterde hygiëne en een eenvoudigere reiniging. Deze kuipconstructie voorkomt dat vocht binnendringt in dragende materialen. Vanzelfsprekend wordt voldaan aan de HACCP-vereisten. De Kögel Cool - PurFerro quality voldoet eveneens aan de ATP-FRC-vereisten.

De opbouw van deze trailer bestaat uit een doorontwikkelde, hoogwaardige en sterk isolerende speciale schuimlaag die 100% CFK-vrij is. De stalen deklaag is bovendien aan de binnenzijde bekleed met harde PVC-folie. De 45 of 60 millimeter dikke wanden, het 85 millimeter dikke dak en de 125 millimeter dikke vloer uit eigen productie garanderen een duidelijk verbeterd warmteoverdrachtscoëfficiënt (K-waarde).

Op de trailer die op de IAA stond, was het Kögel LUXIMA meerkamer-LED-achterlicht met de geïntegreerde achteruitrijbeveiliging te zien. Extra installatieruimte aan de achterzijde van de oplegger is niet meer nodig. Voor een eenvoudige handling in het dagelijkse werk is de koeloplegger voorzien van optionele hulpsystemen. De binnenverlichting gaat dankzij een deurcontactschakelaar - net als bij een koelkast - aan bij het openen van de achterdeuren en gaat weer uit bij het sluiten van de deuren. Om de temperatuurschrijver ook bij aangekoppelde oplegger gemakkelijk bedienbaar en afleesbaar te maken, wordt een nieuwe afgeschuinde houder gebruikt. Een indicator aan het kopschot biedt informatie over het vulpeil van de brandstoftank voor de koelmachine. Voor een snelle en betrouwbare ladingzekering kan de chauffeur als optie gebruik maken van rechtstreeks in de wanden ingeschuimde etage- en ladingvastzetrails. Met de 12 etagerails per zijwand en de bijbehorende palletdragers kunnen bijvoorbeeld tot 33 europallets worden verladen. Bovendien heeft het voertuig standaard het ladingzekeringcertificaat conform DIN EN 12642 code XL. Er zijn diverse anti-aanrijopties leverbaar zoals rubberen stootbuffers aan de chassisafsluitplaat en een rubberen stootprofiel aan het portaalframe. Voor een optimale bescherming van het kopschot en de verdamper en voor een verbeterde luchtcirculatie is de Kögel Cool - PurFerro quality voorzien van de als optie leverbare Kögel-circulatiewand.

 vergelijk dit product

vraag informatie
Vraag vrijblijvend informatie / technische gegevens over deze Kögel.(of gebruik het uitgebreide aanvraagformulier)

relevante links

technische specificaties *)
 Kögel Cool - PurFerro Quality koeltrailer
laadvermogen   vraag info kg
*) onder voorbehoud. Exacte specificaties kunt u opvragen bij de leverancier.


De Zetros is een prachtige reistruck maar in Europa krijg je hem niet op kenteken

Nooteboom MCOS-48-03V

Steelbro SB180SF

Bott Vario Uitklapbare werkbank met bankschroef

SKF KFAS1

Terberg Techniek X-Track hydraulische wielaandrijving

Universeel dagrijverlichting

DAF CF 460 FAX

Volvo - LAG FM370 6x2 V High gestuurde naloopas tankwagen

Renault Master ZE

T Rent - H&W - Schmitz Cargobull Mega Volume LZV

Scania Truck Center Benelux opent nieuwe vestiging in Wijchen


Welkom op bedrijfsauto.com, catalogus van transportmaterieel.


DAF Trucks


Truck Door Service

Renault TrucksB.W. Rijkers
Van Hunnik Bedrijfswagens