Kögel Cool - PurFerro Quality koeltrailer

Kögel Cool - PurFerro Quality koeltrailer

Kögel Cool - PurFerro Quality koeltrailer. Koel/vries oplegger, laadlengte 13,6 meter.

Kögel presenteerde op de IAA 2018 de Kögel Cool – PurFerro quality in een doorontwikkelde versie. Deze geoptimaliseerde premium koeltrailer is niet alleen afgestemd op de speciale eisen die worden gesteld in de transportmarkt voor verse, diepgevroren en farmaceutische producten, maar is dankzij diverse opties ook geschikt voor universeel gebruik. Nieuw zijn vooral de systeemoplossingen die de chauffeur ondersteunen in het dagelijkse werk.

De geluidsarme aluminium vloerconstructie reduceert de geluidsmissies tijdens het laden en lossen. Deze verlaging van de geluidsemissies vereenvoudigt leveringen buiten de gebruikelijke openingstijden. Een gelaste aluminium kuipconstructie in het vloerbereik zorgt bij de premium koeltrailer van Kögel voor een verbeterde hygiëne en een eenvoudigere reiniging. Deze kuipconstructie voorkomt dat vocht binnendringt in dragende materialen. Vanzelfsprekend wordt voldaan aan de HACCP-vereisten. De Kögel Cool - PurFerro quality voldoet eveneens aan de ATP-FRC-vereisten.

De opbouw van deze trailer bestaat uit een doorontwikkelde, hoogwaardige en sterk isolerende speciale schuimlaag die 100% CFK-vrij is. De stalen deklaag is bovendien aan de binnenzijde bekleed met harde PVC-folie. De 45 of 60 millimeter dikke wanden, het 85 millimeter dikke dak en de 125 millimeter dikke vloer uit eigen productie garanderen een duidelijk verbeterd warmteoverdrachtscoëfficiënt (K-waarde).

Op de trailer die op de IAA stond, was het Kögel LUXIMA meerkamer-LED-achterlicht met de geïntegreerde achteruitrijbeveiliging te zien. Extra installatieruimte aan de achterzijde van de oplegger is niet meer nodig. Voor een eenvoudige handling in het dagelijkse werk is de koeloplegger voorzien van optionele hulpsystemen. De binnenverlichting gaat dankzij een deurcontactschakelaar - net als bij een koelkast - aan bij het openen van de achterdeuren en gaat weer uit bij het sluiten van de deuren. Om de temperatuurschrijver ook bij aangekoppelde oplegger gemakkelijk bedienbaar en afleesbaar te maken, wordt een nieuwe afgeschuinde houder gebruikt. Een indicator aan het kopschot biedt informatie over het vulpeil van de brandstoftank voor de koelmachine. Voor een snelle en betrouwbare ladingzekering kan de chauffeur als optie gebruik maken van rechtstreeks in de wanden ingeschuimde etage- en ladingvastzetrails. Met de 12 etagerails per zijwand en de bijbehorende palletdragers kunnen bijvoorbeeld tot 33 europallets worden verladen. Bovendien heeft het voertuig standaard het ladingzekeringcertificaat conform DIN EN 12642 code XL. Er zijn diverse anti-aanrijopties leverbaar zoals rubberen stootbuffers aan de chassisafsluitplaat en een rubberen stootprofiel aan het portaalframe. Voor een optimale bescherming van het kopschot en de verdamper en voor een verbeterde luchtcirculatie is de Kögel Cool - PurFerro quality voorzien van de als optie leverbare Kögel-circulatiewand.

 vergelijk dit product

vraag informatie
Vraag vrijblijvend informatie / technische gegevens over deze Kögel.



(of gebruik het uitgebreide aanvraagformulier)

relevante links

technische specificaties *)
 Kögel Cool - PurFerro Quality koeltrailer
laadvermogen   vraag info kg
*) onder voorbehoud. Exacte specificaties kunt u opvragen bij de leverancier.


Kwikfit gaat service en onderhoud leveren voor Spijkstaal elektrische bestelwagens

Krone Profi Liner SDP27 eLB3-BW

Moffett M4 25.4 NX

DAF XF 480 FAN

MAN TGE 5.180 132kW 3,5t

CairgoBag Superflow stuwsysteem

Renault Trucks brengt de Trafic bestelauto op de markt — vier carrosserievarianten plus platformcabine

Aluminium tank DAF LF vervangt de stalen brandstoftank

Mercedes-Benz / Harald Bruhns Arocs 2051 AK 4x4 Trekker

Mercedes-Benz Antos 1840 LS Loader

LiftBoxx XF 66-45

Kögel NOVUM LightPlus lichte schuifzeiloplegger

Meusburger 2-assige dieplader met huif en schuifdak

Mercedes-Benz Actros 2845 LS 6x4

Nissan NV200 1.5 dCi 63kW Fridge

Broshuis 2ABD-38A

BURG twee-assige middenas-aanhangwagen

TANS Talis On the Road

Liftboxx Electric 3,5 / 4,25 / 5,0 / 6,6

Scania G500 8x4


Welkom op bedrijfsauto.com, catalogus van transportmaterieel.


ADVERTENTIES

DAF Trucks


available
available
Seminautic Truckmatras
Schmitz Cargobull
available
Renault Trucks
available

available
De Techograaf-specialist
available
B.W. Rijkers
available
Van Hunnik Bedrijfswagens
available
Motoc
available