Iveco toont diverse uitvoeringen van de eDaily op Nufam

Iveco toont diverse uitvoeringen van de eDaily op Nufam

Iveco toont diverse uitvoeringen van de eDaily op Nufam. Veel aandacht voor elektrische aandrijving op bedrijfsautobeurs in Karlsruhe.

Iveco laat op de bedrijfsautobeurs Nufam (21 tot en met 24 september 2023) tal van voertuigen zien. Dit zijn bijvoorbeeld voertuigen met achterwielaandrijving of vierwielaandrijving, langeafstands- of crewcabines, maar ook alternatieve CNG- en batterij-elektrische aandrijvingen. Er is speciale aandacht voor de elektrisch aangedreven Daily. (Op de foto: het eDaily chassis met waterstofaandrijving.)

Bijvoorbeeld een eDAILY-chassis 72C14E/P met een toegestaan ​​totaalgewicht van 7,2 ton, met dubbellucht, een wielbasis van 4.750 mm, met drie accupakketten en gesloten laadbak, en een eDAILY-chassis 42S14E met een toegestane totaalgewicht van 4,2 ton en een wielbasis van 3.450 mm, met twee accupakketten en een gekoelde gesloten opbouw. IVECO laat daarmee zien dat de eDAILY alle toepassingsgebieden van een lichte bedrijfswagen dekt.

De eDAILY breidt het toepassingsgebied voor elektrische bedrijfsvoertuigen uit en levert zo een bijdrage aan het koolstofvrij maken van het goederenvervoer over de weg. Het chassis is robuust en er steken geen onderdelen uit boven het bovenste chassisframe. Dit maakt de eDAILY ook een favoriet van carrosseriebouwers: digitale en analoge interfaces (zoals de CAN BUS 2.0B). Er is een reeks ePTO's tot 15 kW beschikbaar. Bij het opladen kan de energie van het elektriciteitsnet ook worden gebruikt om de apparatuur te laten werken.

Door de voeding van de hoofdaccu's kunnen de ePTO's ook worden gebruikt als de eMotor is uitgeschakeld. De aandrijfmotor heeft een maximumvermogen van 140 kW (190 pk), een maximumkoppel van 400 Nm en maakt een topsnelheid tot 120 km/u mogelijk. Door de Hi-Power-functie van de eDAILY te activeren, kunnen bestuurders indien nodig een extra powerboost gebruiken. De One Pedal Drive-modus vereenvoudigt het rijden en zet de kinetische energie van het remmen om in elektrische energie.

Net als de bestelwagen heeft het chassis van de eDAILY een trekvermogen van 3,5 ton en is verkrijgbaar met ťťn, twee of drie accu's. De snellaadoptie met 80 kW maakt een grotere actieradius van 100 kilometer in slechts 30 minuten mogelijk. Met de eDAILY is een actieradius tot 300 kilometer mogelijk, afhankelijk van de variant, het toepassingsprofiel, de rijstijl en andere factoren.

De indrukwekkende veelzijdigheid waar de DAILY bekend om staat, zet zich voort bij de 4x4-chassismodellen. De 7-tonner is leverbaar met wielbases van 3.480 tot 4.175 millimeter, de 5,5-tonner biedt wielbases van 3.080 tot 4.175 millimeter. Dit maakt de DAILY 4x4 ideaal voor uiteenlopende veeleisende bedrijfsomstandigheden. Met een laadvermogen tot 4.100 kilogram, een aanhangwagengewicht van 3.500 kilogram en opbouwlengtes tot vijf meter biedt de DAILY 4x4 een maximum aan individuele aanpassingsmogelijkheden: krachtige PTO's, een uitgebreide keuze aan eenvoudig te monteren uitrustingen van kabellieren tot sneeuwschuivers en tal van praktische accessoires.

Zo staat er een DAILY 4x4 55S18HA8D WX chassis met kiepplatform. Hij heeft een toegestaan ​​totaalgewicht van 5,5 ton, een wielbasis van 3.780 mm, een dubbele cabine en een 3,0 liter 180 pk motor.

Ook van de Stralis en de Eurocargo worden milieuvriendelijke uitvoeringen getoond.

 vergelijk dit product

sponsored links


technische specificaties *)
 Iveco toont diverse uitvoeringen van de eDaily op Nufam
Geen technische gegevens gevonden. Voeg informatie toe.
*) onder voorbehoud. Exacte specificaties kunt u opvragen bij de leverancier.


KŲgel Perfect Height

Cotap neemt regie logistieke processen in eigen hand met MendriX

Groeneveld Greensight Stand Alone

Bott - Mercedes-Benz Sprinter commandovoertuig

Krone B-double

Volvo FL280 4x4 brandweervoertuig

Broshuis SL-series 6+2 assen

Iveco Daily Chassiscabine 35S10 WB300

Volvo FL 4x2 Electric

TTd Alurek Flexible Shelf System ó Hoge draagkracht ťn flexibel

Volvo Trucks start verkoop van elektrische FH, FM en FMX

Smart Transport Logic TMS ó nieuwe generatie Transport Management Systeem

Volvo FMX 460 10x4/6 kipper

Volkswagen Transporter T6 WB340 2.0 TDI 150kW 2,8t Dubbele cabine

Broshuis 2ABD-38A

Vanloda Hydraroll

Mercedes-Benz - Isonort Sprinter 519 CDi Koel/vriesbak WB433 3,5t 140kW

DAF FA LF 290 / 320

KŲgel Port 45 Multiplex

Mercedes-Benz Antos 1840 LS Loader


Welkom op bedrijfsauto.com, catalogus van transportmaterieel.


DAF Trucks


Motoc
available
Seminautic
Schmitz Cargobull
available
Renault Trucks
available

available
available
available
B.W. Rijkers
available
Van Hunnik Bedrijfswagens
available
available