Iveco plant een boom voor elk verkocht CNG/LNG voertuig

Iveco plant een boom voor elk verkocht CNG/LNG voertuig.

Met voertuigen die op groen gas rijden (bio-CNG / bio-LNG) levert IVECO een directe bijdrage aan het koolstofarm maken van het vrachtvervoer over de weg, omdat ze de CO2-voetafdruk van vervoerders kunnen verminderen zonder concessies te doen aan de prestaties en de dekking van de missie in vergelijking met conventionele dieselaandrijvingen.

Om duurzaamheid naar een hoger niveau te tillen, investeert IVECO gerichte investeringen in initiatieven zoals het IVECO Ambassador-programma, dat een stem geeft aan klanten en partners die de visie van sociale en ecologische duurzaamheid delen, en het Plant the Future-project, dat de inzet voor milieubescherming.

"De positieve impact op de CO2-uitstoot van onze verkochte gasvoertuigen en de bomen die zijn geplant in het 'Plant the Future'-project tonen duidelijk de sleutelrol aan die gastechnologie en biomethaan spelen bij het koolstofarm maken van het wegvervoer", zegt Giandomenico Fioretti, IVECO Head of Alternatieve voortstuwing bedrijfsontwikkeling. ďIVECO is een pionier op het gebied van gastechnologie en heeft meer dan 20 jaar ervaring in het koolstofarm maken van logistieke operaties. Een IVECO S-WAY CNG/LNG aangedreven door biomethaan is een kant-en-klare oplossing zonder compromissen in vergelijking met een dieseltruck. IVECO is de betrouwbare partner die haar klanten in staat stelt hun activiteiten efficiŽnt en winstgevend uit te voeren met duurzame en intelligente mobiliteitsoplossingen."

In juli 2021 heeft IVECO de krachten gebundeld met verschillende bebossingsorganisaties om een ​​internationaal IVECO-bos te planten dat bestaat uit boomplantprojecten in verschillende landen. In ItaliŽ werkt IVECO samen met e-commerceplatform Treedom, dat 300 bomen plant - 30 in ItaliŽ en de rest in andere delen van de wereld. In ItaliŽ is het plantproject ook gekoppeld aan de IVECO-ambassadeurs, dus werden elk 50 bomen geplant in het IVECO-bos voor Biogas Wipptal en voor GLS Italy.

IVECO's partner in Polen is Ecobal, dat zich inzet voor de bescherming van het bos en samen met IVECO-medewerkers 5.000 boomzaailingen plant op een gebied van vijf hectare om de biodiversiteit in dit gebied te vergroten en CO2-compensatie te ondersteunen.

In Duitsland plant IVECO een boom voor elke nieuwe IVECO S-WAY CNG/LNG en elke gebruikte IVECO Stralis NP die wordt verkocht via het herbebossingsproject PLANT-MY-TREEģ. Tot nu toe zijn er 2.100 bomen geplant als onderdeel van dit initiatief, wat de komende 99 jaar bijna 2.600 ton CO2 zal helpen compenseren.

In totaal telt het IVECO-bos nu meer dan 7.000 bomen en dit aantal zal blijven groeien naarmate het project zich uitbreidt naar de Britse en Scandinavische markten. Bovendien zal IVECO ItaliŽ zijn bos uitbreiden met nog eens 700 bomen, door een boom te planten in Tanzania, Kameroen, Kenia, Nepal en Colombia voor elk gereviseerd IVECO Reman-onderdeel.

 vergelijk dit product

vraag informatie
Vraag vrijblijvend informatie / technische gegevens over deze Iveco.(of gebruik het uitgebreide aanvraagformulier)

relevante links

sponsored links


technische specificaties *)
 Iveco plant een boom voor elk verkocht CNG/LNG voertuig
Geen technische gegevens gevonden. Voeg informatie toe.
*) onder voorbehoud. Exacte specificaties kunt u opvragen bij de leverancier.


Moffett E4 20.3 NX / E4 25.3 NX — elektrisch aangedreven ruw-terrein meeneemheftrucks

HIAB T-Body

Renault Trucks D-Wide E-Tech 6x2 chassis ó HIAB Ultima 18S haakliftsysteem

Fliegl DHKA 390 / 35 cbm kipper oplegger

Translift TLH

Renault D-Wide E-Tech 6x2 ó elektrisch aangedreven chassis

Aluminium tank DAF LF vervangt de stalen brandstoftank

Mercedes-Benz Arocs 4151 K 8x8/4

DAF XF 480 FAN

Mercedes-Benz Antos 2824 / 2827 / 2830 / 2832 / 2833 / 2835 / 2836 / 2840 / 2843 LENA 6x2 chassis

STL introduceert Load & Road Experience voor VMBO-scholen

Meusburger MPG-2 diepbed-oplegger

Nooteboom Mega Windmill Transporter

Draco DXB 345 — semi-dieplader met bijzonder stuursysteem

GS Meppel AIV 3000 H aanhanger voor bomenvervoer

Coxx Safety Fingers

Mercedes-Benz Actros 2845 LS 6x4

Faymonville GigaMax uitschuifbare diepbedoplegger

Spier Athlet Thermo koel/vries opbouw

Toplift Portaalrotator


Welkom op bedrijfsauto.com, catalogus van transportmaterieel.


ADVERTENTIES

DAF Trucks


available
available
Seminautic Truckmatras
Schmitz Cargobull
available
Renault Trucks
available

available
De Techograaf-specialist
available
B.W. Rijkers
available
Van Hunnik Bedrijfswagens
available
Motoc
available