Iveco Group opent nieuw onderdelenmagazijn in Duitsland

Iveco Group opent nieuw onderdelenmagazijn in Duitsland

Iveco Group opent nieuw onderdelenmagazijn in Duitsland.

Iveco Group heeft een nieuw onderdelenmagazijn geopend in Giengen an der Brenz (gelegen tussen Stuttgart en MŁnchen). Aanwezig waren onder andere Gerrit Marx, CEO van de Iveco Group, Maik C. Bettentrup, Managing Partner van LogProject Beteiligungs GmbH en LogProject Development GmbH en Dieter Henle, Burgemeester van Giengen an der Brenz. De opdracht voor het project was gegeven in 2022.

Angela Qu, Chief Supply Chain Officer van Iveco Group: "De Iveco Group heeft samen met zijn partner LogProject een nieuw magazijn ontwikkeld op de Giengen-site, dat rekening houdt met de toekomstige eisen van een modern en wereldwijd actief bedrijf op het gebied van digitalisering, milieuvriendelijkheid en automatisering en dat geschikt is voor de nieuw opkomende logistieke processen." Thomas G. Barbantini Scanni, Global Head of Parts Distribution: "Na de sleuteloverdracht moet de verhuizing van ons vorige magazijn in Langenau naar Giengen snel plaatsvinden. De medewerkers op kantoor maken de start. Daarna volgen de reserveonderdelen elkaar op. Eind dit jaar moet de verhuizing rond zijn. Werkplaatsen en klanten hebben geen last van de verhuizing en ontvangen spoedleveringen uit Langenau of uit het nieuwe magazijn in Giengen. De andere vijf magazijnen verspreid over heel Europa helpen indien nodig bij en garanderen zo een continue levering van reserveonderdelen."

Het aangebouwde kantoorgebouw van 500 vierkante meter, ongeveer 1.200 vierkante meter kantoor- en sociale ruimtes en de kantine op de tussenverdieping in het magazijngedeelte, evenals ongeveer 800 vierkante meter kantoorruimte op de begane grond van de hal, worden door de 35 medewerkers gedeeld met logistiek dienstverlener KŁhne & Nagel, die in de toekomst ook 195 mensen in dienst zal nemen op de nieuwe magazijnlocatie. Kuehne & Nagel zorgt voor alle intralogistiek en verzending in het nieuwe onderdelenmagazijn van de Iveco Group.

Er zijn in totaal drie magazijnen op ongeveer 24.100 vierkante meter, die zijn uitgerust met 85 rijen hoge stellingen met de hoogste laaddrempel van 11,80 meter en dus 19.580 palletplaatsen voor europallets en nog eens 16.950 posities voor ander formaat pallets. Daarnaast is er in de hallen 1.250 meter draagarmstelling voor de opslag van langgoed, en 14.300 plaatsen voor kleine onderdelen. In totaal worden er 38.000 verschillende items opgeslagen van de merken Iveco, FPT, Heuliez, Astra, Magirus en IVD.

In totaal zijn er 31 docklevellers en drie poorten op grondniveau beschikbaar voor laden en lossen. Een deel ervan is geschikt voor het aandocken van megatrailers. (17 juli 2023)

 vergelijk dit product

vraag informatie
Vraag vrijblijvend informatie / technische gegevens over deze Iveco Group.(of gebruik het uitgebreide aanvraagformulier)

relevante links

sponsored links


technische specificaties *)
 Iveco Group opent nieuw onderdelenmagazijn in Duitsland
Geen technische gegevens gevonden. Voeg informatie toe.
*) onder voorbehoud. Exacte specificaties kunt u opvragen bij de leverancier.


MAN TGX 26.470 D26 6x2/4 GX

DAF XD 310E FT ó elektrisch aangedreven distributie-trekker

Stam Obdam City2City

VBG Multi Function Coupling

Vako Steillader

WAP WUF105 MSK onderrijdbeveiliging Ausfuehrung C

Leer je Volvo Truck al kennen terwijl hij nog bij de spuiter staat

Terberg Techniek X-Track hydraulische wielaandrijving

Volvo Trucks breidt verkrijgbaarheid elektrische trucks flink uit

Renault Trucks Trafic Red Label L2H1 81kW / 96kW / 110kW

Goldhofer STZ-VP 3 ó dieplader oplegger

Scania S580 A V8 Highline 6x2/4 trekker

Volvo FH LNG 420

KŲgel Hybride sluitsysteem voor schuifzeilen

MAN ó Wierda ó AJK ó TGS 46.460 8x8 WideSpread ó kipper

Kinderziektes, opstartproblemen en beursperikelen nekken de start van Hyzon in Nederland

Mercedes-Benz Antos 1840 LS Loader

Renault Trucks C520 8x6

Mol Coatings MCC Kleurenmengsysteem

Nooteboom MCO-58-05V(V)


Welkom op bedrijfsauto.com, catalogus van transportmaterieel.


DAF Trucks


Motoc
available
Seminautic
Schmitz Cargobull
available
Renault Trucks
available

available
available
available
B.W. Rijkers
available
Van Hunnik Bedrijfswagens
available
available