Hertoghs Roosendaal neemt Carrosserie Akkermans over

Hertoghs Roosendaal neemt Carrosserie Akkermans over

Hertoghs Roosendaal neemt Carrosserie Akkermans over.

Hertoghs CarrosserieŽn uit Roosendaal heeft Carrosserie Akkermans uit Oud-Gastel overgenomen. Beide familiebedrijven blijven actief onder hun eigen naam en in hun eigen panden. De bedrijven werkten al jaren samen en verwachten van de fusie positieve effecten voor werkgelegenheid, efficiency, beschikbaarheid van personeel en verkoop.

Hertoghs heeft tweederde van de aandelen van Akkermans overgenomen, waardoor de broers Roel en Stijn Hertoghs vanaf nu samen met Arjan Akkermans de aandeelhouders van Akkermans Carrosserie zijn. Over vijf jaar komen alle aandelen van Carrosserie Akkermans in handen van de familie Hertoghs. Carrosserie Akkermans telt 22 vaste werknemers, Hertoghs CarrosserieŽn heeft er 45.

Roel en Stijn Hertoghs over de overname: ďEr is over en weer altijd veel respect geweest en onze bedrijven hebben elkaar nooit in de wielen gereden. De sfeer en cultuur van beide bedrijven komen redelijk overeen. Door samen te werken en de krachten te bundelen, kunnen we nu echt aan schaalvergroting doen en omvangrijkere projecten oppakken voor klanten, die zelf ook vaak consolideren en steeds groter worden. We hebben er zin in.Ē

Arjan Akkermans, de achtste generatie van het sinds 1811 bestaande familiebedrijf: ďIk ben nu 59 jaar en heb geen opvolger klaarstaan. Dan ga je nadenken over de toekomst en hoe je de werknemers continuÔteit kunt bieden. De contacten met de familie Hertoghs zijn altijd goed geweest. Ik ben blij dat ik nog minstens vijf jaar betrokken mag zijn bij de groeiplannen.Ē

De twee carrosseriebedrijven vullen elkaar perfect aan. Akkermans focust zich op vier segmenten: media (broadcast- en reportagewagens), medisch (rŲntgenwagens en ambulances), communicatie (politie- en commandowagens, brandweer) en speciaalbouw (van rijdend kantoor tot bibliotheek op wielen). Opvallend is dat het bedrijf ook voertuigen verkoopt in AziŽ. Hertoghs is vooral bekend van koel/vriesvoertuigen en sinds een aantal jaren ook exceptioneel materieel. Hertoghs voert naast een uitgebreid programma eigen producten het importeurschap van een aantal merken als Chereau, Faymonville en MAX Trailer. Bovendien heeft Hertoghs een huurvloot van trailers en een uitgebreide reparatie- en schadeafdeling.

 vergelijk dit product

vraag informatie
Vraag vrijblijvend informatie / technische gegevens over deze Hertoghs Roosendaal.(of gebruik het uitgebreide aanvraagformulier)

relevante links

technische specificaties *)
 Hertoghs Roosendaal neemt Carrosserie Akkermans over
Geen technische gegevens gevonden. Voeg informatie toe.
*) onder voorbehoud. Exacte specificaties kunt u opvragen bij de leverancier.


Volvo FH16 750 euro6 8x4T tridem

Marges en beleving volledig onder controle? (video)

CTS Triangelslot

Jotha Container-afzetsysteem voor bestelwagenchassis

Volvo FMX 460 10x4/6 open laadbak met kraan (rijplatenvoertuig)

Renault - Humbaur Master L4 chassis met laadbak en aanhangwagen met doorlaadmogelijkheid

Coxx X-Low XF 4.2-50 / 4.2-70

Broshuis 3AOU-48/3 Drievoudig uitschuifbare vlakke oplegger.

Langendorf Innenlader

DAF XF 450 FAN Silent

MAN ó Wierda ó AJK ó TGS 46.460 8x8 WideSpread ó kipper

Hertoghs dubbel / drievoudig laadvloersysteem

Passenger buses are converted from diesel tot electric within a week

Volvo Truck / Hyva FE350 4x2 Portaalkraan

Brigade Backscan

Volvo FH460 4x2T Turbo Compound

Krone Lichtgewicht 3-assig containerchassis

Nissan NV200 DistriCool

DAF CF 480 FAD Construction 10x4/6

Hyzon gaat 1500 waterstoftrucks leveren aan Nieuw-Zeelands bedrijf


Welkom op bedrijfsauto.com, catalogus van transportmaterieel.


DAF Trucksavailable

available
Renault Trucks
available

available

available
B.W. Rijkers
available
Van Hunnik Bedrijfswagens
available
available