HIAB profileert zich met expertise in afvalbeheer en recycling

HIAB profileert zich met expertise in afvalbeheer en recycling. Digitalisering steeds belangrijker bij afvalvervoer en recycling.

Op de IFAT (14 tot en met 18 mei 2018 in MŁnchen) profileerde Hiab zich als expert in oplossingen voor de afvalbeheer- en recyclingindustrie met zijn apparatuur. Onder het thema "Joining the dots" (de punten verbinden) benadrukt Hiab zijn vermogen om oplossingen te bieden en waarde te creŽren langs de "punten" in deze circulaire economie door zijn ervaring, apparatuur, diensten en technologie. "De helpen onze klanten bij het "verbinden van de punten" in afvalverwerking en recycling: van de inzamelingspunten naar afvaloverdrachtsstations, naar verwerkingscentra en daarbuiten. Daarbij het voordeel geven van ťťn leverancier voor apparatuur zoals laad- en recyclingkranen, afneembare containers, meeneemheftrucks en laadkleppen, dit alles gecombineerd met service en onderhoud op ťťn plek," aldus Adi Hambiralovic, Segment Manager, Waste & Recycling Management, Hiab.

Begin mei deed Hiab mee aan de IEexpo in China om oplossingen te presenteren voor het afval- en recyclingsegment aan zijn Aziatische klanten. In MŁnchen lanceert Hiab de MultiBeam, een nieuw product in de FrameWorks-familie. "FrameWorks is een modulair systeem dat de klant een voorgefabriceerd, kant-en-klaar subframe levert, dat overeenkomt met de gekozen truck. De nieuwe MultiBeam bestaat uit twee balken en een bevestigingskit, waardoor de klant een kraan en een heftruck op hetzelfde voertuig kan monteren. Dit breidt de functionaliteit van de klant uit en vermindert de werklast," legt Marcel Boxem, directeur Heavy Range Loader Cranes van Hiab uit. "We zijn voorbereid op digitalisering in het afval- en recyclingsegment. In de toekomst zullen vuilniswagens kunnen detecteren wanneer de bakken moeten worden geleegd en hun routes dienovereenkomstig plannen. We onderzoeken intensief welke mogelijkheden de nieuwe oplossingen zullen bieden voor de samenleving en bereiden ons aanbod voor om tegemoet te komen aan toekomstige behoeften," zegt Hambiralovic.

 vergelijk dit product

vraag informatie
Vraag vrijblijvend informatie / technische gegevens over deze HIAB.(of gebruik het uitgebreide aanvraagformulier)

relevante links

technische specificaties *)
 HIAB profileert zich met expertise in afvalbeheer en recycling
Geen technische gegevens gevonden. Voeg informatie toe.
*) onder voorbehoud. Exacte specificaties kunt u opvragen bij de leverancier.


Maxus EV80 Panel Van L2H3

Mercedes-Benz Actros 1840 Streamspace

Renault Trucks Maxity 110.45 L3

Van Eck DT 36 3N 13,60 m koeltrailer met gestuurde as

Roll-Over Schuifkapsysteem

Broshuis 2CONNECT

Renault Trucks K520 4x4 HEAVY.21 Euro6

TANS TALIS Delivery App

Scania R410 LNG 4x2 trekker

Schmitz Cargobull 3-assige schuifzeil mega-oplegger

Shell LNG-station in Rotterdamse Waalhaven biedt vanaf nu tanken op twee drukniveaus

Renault Trucks T 460 6x2 Light Midlift-as


Welkom op bedrijfsauto.com, catalogus van transportmaterieel.


DAF Trucks


Truck Door Service

Renault Trucks

B.W. Rijkers
Van Hunnik Bedrijfswagens