Goldhofer introduceert nieuw type moduletrailer: Goldhofer FT-series

Goldhofer introduceert nieuw type moduletrailer: Goldhofer FT-series

Goldhofer introduceert nieuw type moduletrailer: Goldhofer FT-series. Asslag 640 mm, leverbaar met 1 tot en met 6 assen.

Met de nieuwe FT-series moduletrailers presenteert Goldhofer een combinatiesysteem met pendelassen voor de zware laadvermogenklasse. Deze is ontworpen voor zowel wegtransport als voor zware taken in niet-openbare ruimtes. Kenmerkend voor de FT is de nieuw ontworpen aseenheid, die een asslag van maar liefst 640 mm en een stuuruitslag van 60 graden biedt. Dit kan ook na het in gebruik nemen nog worden aangepast. De klant kan kiezen uit vijf verschillende enkele en dubbele banden, die een laadhoogte van 760 mm tot 940 mm bij aslasten van 22 tot 45 ton mogelijk maken.

Verder kunnen de ascompensatiecilinders op elk moment worden aangepast aan het volledige heavy-duty-portfolio van Goldhofer, waardoor het systeem op vrijwel elke manier kan worden gecombineerd. Door deze flexibiliteit kan de gebruiker altijd inspelen op de vraag van de klant. Verder kunnen de basisbreedte en het buigmoment voor alle standaardwagens afzonderlijk worden gekozen. De basisbreedtes zijn 2550, 2750 en 3000 mm. De FT-modules zijn leverbaar met 1, 2, 3, 4, 5 of 6 assen. Verkrijgbaar met enkellucht banden (225/60R17,5, 245/70R17,5 of 285/70R19,5) of met dubbellucht (205/65R17,5 of 215/75R17,5).

Kahl Schwerlast GmbH heeft een bestelling geplaatst van, in eerste instantie, 38 aslijnen van de nieuwe moduletrailer Goldhofer FT-series.

Kahl Schwerlast GmbH voelt zich vooral thuis waar zware en ongebruikelijke transportoplossingen nodig zijn. "Met ons speciale wagenpark, onze eigen trimodale op- en overslagfaciliteiten in Duisburg en Dresden, onze knowhow en onze jarenlange en ervaren medewerkers hebben we een ongeŽvenaard potentieel", zegt Andreas Kahl. Het bedrijf investeert voortdurend in de nieuwste technologie. "Vooral als het om voertuigtechnologie gaat, is het voor ons belangrijk dat we up-to-date zijn om onze klanten economische en vooral tijdige en veilige transportoplossingen te bieden", legt Andreas Kahl uit. Kahl is reeds een vaste klant van Goldhofer, en zal de komende jaren nog zo'n 200 extra aslijnen aan zijn vloot toevoegen.

 vergelijk dit product

vraag informatie
Vraag vrijblijvend informatie / technische gegevens over deze Goldhofer introduceert.(of gebruik het uitgebreide aanvraagformulier)

relevante links

technische specificaties *)
 Goldhofer introduceert nieuw type moduletrailer: Goldhofer FT-series
Geen technische gegevens gevonden. Voeg informatie toe.
*) onder voorbehoud. Exacte specificaties kunt u opvragen bij de leverancier.


Volvo FH16 750 6x4T

Humbaur Flexbox met wielkasten

Fiat Doblo Cargo Work Up 1.6MJ 77kW

Van Eck ECKstreme dubbeldeks trailer voor Zweden

Mercedes-Benz Actros 1942 LS euro6 LZV-trekker

Transics TX-Connect Mobile

Brigade Backeye 360 BN360-200

Krone Schamel-aanhangwagen voor wissellaadbakken

Scania R410 LNG 4x2 trekker

Subco Multi inzetbare opklapbare legborden

Chereau - Hertoghs 1 assige koel / vries city-oplegger

Schmitz Cargobull S.CS Eco Fix ó schuifzeiltrailer met lage achterzijde

LZV-wetgeving: de stand van zaken

Volvo TAG-XL

Scania P370 Super

Volvo Trucks Gold Contract (met Real Time Monitoring) / Flexi Gold Contract

Pacton Container X-press ADR

Floor X-press 3-assige aanhangwagen voor afzetcontainers

DAF Truck Configurator

Lijzen Tankcontainer


Welkom op bedrijfsauto.com, catalogus van transportmaterieel.


DAF Trucksavailable

available
Renault Trucks
available

available

available
B.W. Rijkers
available
Van Hunnik Bedrijfswagens
available
available