Easyfairs halveert de frequentie van de Transport Compleet beurzen in Hardenberg en Gorinchem

Easyfairs halveert de frequentie van de Transport Compleet beurzen in Hardenberg en Gorinchem

Easyfairs halveert de frequentie van de Transport Compleet beurzen in Hardenberg en Gorinchem. Voortaan nog maar ťťn Transport Compleet beurs per jaar. Alternerend in Gorinchem en Hardenberg.

Update van dit bericht dd 29 oktober 2020: Naar aanleiding van de ontwikkelingen rond COVID19 en de reacties van exposanten en potentiele bezoekers, heeft Easyfairs besloten om Transport Compleet Hardenberg uit te stellen naar 14 t/m 16 juni 2022. De eerstvolgende editie van Transport Compleet op de agenda is nu 15 tot en met 17 juni 2021 in Gorinchem.

De frequentie van beide beurzen gaat omlaag van ťťn keer per jaar naar ťťn keer per twee jaar: op oneven jaren in Gorinchem en op even jaren in Hardenberg. Dit had de beursorganisatie in januari 2020 al besloten, voordat de coronacrisis uitbrak. De reden hiervoor is dat exposanten een beurs per jaar voldoende vinden.

De ontwikkelingen op het gebied van bedrijfsautobeurzen zijn momenteel dramatisch. Enkele jaren geleden zag de toekomst voor Transport Compleet er nog rooskleurig uit nadat de BedrijfsautoRAI gedwongen was te stoppen. Maar leveranciers investeren steeds meer in andere vormen van marketing en minder in beurzen. De coronacrisis versnelt deze ontwikkeling. Dit jaar werd zelfs de grootste bedrijfsautobeurs ter wereld, de IAA, afgelast.

Onze berichtgeving dd 12 oktober 2020: Ondanks de situatie rondom corona, heeft Easyfairs (de eigenaar van de Evenementenhallen in Nederland) de intentie om de beurs Transport Compleet Hardenberg te laten doorgaan (1, 2 en 3 december). Momenteel voert de organisatie een online onderzoek uit onder potentiŽle bezoekers. "We hebben alle maatregelen getroffen om de beurs veilig te laten verlopen," zegt Bianca van Grinsven namens de organisatie. "De Evenementenhal is een zogenoemde doorstroomlokatie. Dat wil zeggen dat we meer dan 30 bezoekers kunnen ontvangen. We hebben daarvoor groen licht van de lokale autoriteiten." Wel gelden strenge maatregelen, waarvan de belangrijkste is dat bezoekers de 1,5 meter afstand tot elkaar en tot de exposanten bewaren. Andere regels zijn onder andere verplichte looprichting, gebruik van desinfectiemiddel, geen handen schudden, plexiglas bij infopunten en uitsluitend online registratie.

Bezoekers moeten vantevoren aangeven in welk tijdslot (van een half uur) ze arriveren. Dit gebeurt bij de online registratie. Vervolgens mogen ze zo lang als ze willen op de beursvloer verblijven. Dit is mogelijk omdat Easyfairs tijdens de beursdagen de bezoekersdichtheid meet en deze altijd binnen de toegestane aantallen zal blijven. Mondkapjes zijn aanbevolen maar niet verplicht. Ze zijn wel voorradig bij de ingang waar bezoekers ze gratis kunnen krijgen.

De online "sentimentsmeting" geeft EasyFairs inzicht hoeveel mensen de beurs willen bezoeken. "Bij een eerdere peiling, in juni, was 90% positief over een mogelijk bezoek. De situatie is nu duidelijk anders. Mocht de animo voor bezoek te laag zijn, dan kunnen we de beurs alsnog afgelasten. Maar op dit moment staan alle lichten nog op groen. We hebben ruim 120 exposanten."

Easyfairs heeft vanwege de coronacrisis de laatste maanden diverse beurzen uitgesteld of afgelast. Maar er zijn ook weer enkele beurzen gehouden volgens het nieuwe concept. "We hebben er dus ervaring mee hoe we dit veilig en prettig kunnen laten verlopen."

Maar... met een online catalogus van transportmaterieel... wie heeft er nog een beurs nodig..?

 vergelijk dit product

vraag informatie
Vraag vrijblijvend informatie / technische gegevens over deze Easyfairs halveert de frequentie van de.(of gebruik het uitgebreide aanvraagformulier)

relevante links

sponsored links


technische specificaties *)
 Easyfairs halveert de frequentie van de Transport Compleet beurzen in Hardenberg en Gorinchem
opmerkingen   De beurs Transport Totaal heette vroeger de Carrosserie Vakdagen.  
*) onder voorbehoud. Exacte specificaties kunt u opvragen bij de leverancier.


Brigade VBV-7000C High Definition Achteruitrijcamera's

DAF FTG XF510 SuperSpaceCab euro6

Van Eck / Logi-D: Duitse LZV voor drie BDF-bakken

Renault Trucks T430 T4x2 SleeperCab euro6

SD-products MoToc

Direct Vision Standard regelt minimale cabinezicht in de omgeving van London

Volvo FM420 4x2T euro6 WB330

Transics TX-DOCSCAN

Hertoghs bouwt koel/vriescombis voor Havi

DAF CF430 FAG 6x2 boat truck

D-Tec CC 42G3S Container carrier voor 40 ft

Krone Profi Liner SDP27 eLB3-BW

Mercedes-Benz Actros Edition 2

Mercedes-Benz Antos 1932 LS trekker met dagcabine

Volvo FE Low Entry Cabin 6x2 NLA euro6

MAN TGL 12.250 4x2 chassis

Renault Trucks C 460 6x4 OptiTrack

Burg Containerchassis aanhangwagen / Lichtgewicht

Volvo Trucks Driver Alert Support (DAS)

Scania P370 4x2 trekker


Welkom op bedrijfsauto.com, catalogus van transportmaterieel.


DAF Trucksavailable

available
Renault Trucks
available

available

available
B.W. Rijkers
available
Van Hunnik Bedrijfswagens
available
Truck Door Service
available