Doe mee met het NK Veiligste chauffeur van Nederland

Doe mee met het NK Veiligste chauffeur van Nederland.

Volgens onze gegevens is dit product niet meer nieuw leverbaar. Mogelijk is het wel tweedehands te leveren. U kunt er hier een aanvraag voor doen.

Volvo Trucks en TVM organiseerde in de eerste helft van 2018 het Nederlands Kampioenschap Veiligste Chauffeur van Nederland. Aanmelden kan tot 1 maart. Daarna wordt een online competitie gehouden met alle aangemelde deelnemers, waarbij onder andere gekeken wordt naar kennis, vaardigheden en motivatie. De honderd beste kandidaten werden op 21 april ontvangen op het kantoor van Volvo Trucks Nederland, voor een gavarieerde kennisdag waarbij ook veel te zien en te doen is. De tien beste chauffeurs krijgen een georganiseerd bezoek aan de Volvo Trucks-fabriek in Gent en komen in de finale, die plaatsvond op 9 juni. De winnaar van het NK kreeg een reis aangeboden naar de VS, met een bezoek aan Volvo Trucks America in New River Valley en een rit met een torpedofront-combinatie.

Door middel van deze wedstrijd vragen Volvo Trucks en TVM aandacht voor veilig rijden. In Europa gebeuren 26.000 dodelijke verkeersongevallen per jaar. In verreweg de meeste gevallen heeft dit te maken met menselijk handelen. Volvo Trucks vraagt branchebrede steun voor dit initiatief en hoopt dat werkgevers hun chauffeurs stimuleren om mee te doen.

 vergelijk dit product

vraag informatie
Vraag vrijblijvend informatie / technische gegevens over deze Doe mee met het NK.(of gebruik het uitgebreide aanvraagformulier)

relevante links

technische specificaties *)
 Doe mee met het NK Veiligste chauffeur van Nederland
Geen technische gegevens gevonden. Voeg informatie toe.
*) onder voorbehoud. Exacte specificaties kunt u opvragen bij de leverancier.


Scania S730 6x2/4 chassis

Volvo FH16 750 6x4T

WECON Nederland WECON WPR 45 SG Imperator

allsafe AJS systeem

VDL type P

KŲgel Tipper Trailer 3 axle

Volvo FH420 4x2 Low chassis euro 6 meubelbak

Volvo FM 430 8x2

Scania R450 NextGen 6x2/4 trekker

DAF FTT CF480 6x4 trekker met dagcabine

DAF Truck Configurator

Renault Trucks D en D-Wide tot 7% zuiniger


Welkom op bedrijfsauto.com, catalogus van transportmaterieel.


DAF Trucks


Van der Heiden Trucks

Renault Trucks

B.W. Rijkers
Van Hunnik Bedrijfswagens