Dit zijn de populaire bedrijfsauto's van 2020

Dit zijn de populaire bedrijfsauto's van 2020.

Als je op zoek bent naar een bedrijfswagen om te leasen of te kopen dan zul je zien dat er veel modellen zijn om te kiezen. Je zult bovendien voordat je een bedrijfsauto koopt een aantal dingen moeten uitzoeken. Zo moet je berekenen hoeveel je gaat betalen voor een goedkope autoverzekering/, want een autoverzekering afsluiten zul je uiteraard ook voor je bedrijfswagen moeten doen. Heb je nog altijd geen keuze kunnen maken tussen de bedrijfsautoís? Kijk dan eens of deze populaire modellen iets voor jou zijn.

Ford Transit Custom
De Ford Transit Custom is een populaire bedrijfswagen. Het is op het moment de meest succesvolle doorontwikkeling van de Transit. Dit model wordt al sinds 1965 geproduceerd en Ford heeft er inmiddels al meer dan 8 miljoen autoís van verkocht. Dat de Ford Transit Custom nu ook zo populair is, viel te verwachten. Het heeft namelijk een aantal goede eigenschappen, zoals de grote laadvloer. Hier kun je alle gereedschappen en materialen eenvoudig in vervoeren. De Transit Custom ziet er bovendien goed uit.

Mercedes-Benz Vito
Ook Mercedes-Benz is actief op de markt van de bedrijfsautoís. Dit doet het bijvoorbeeld met de Vito, die voor het eerst verkrijgbaar werd in 1996. Dit model is ontworpen door Michael Maur en heeft een elegante en luxe uitstraling. Ze beschikken bovendien over een zuinige dieselmotor. Je kunt de Vito met een enkele cabine kopen, maar ook met een dubbele cabine. De Vito is recent nog aangepast, wat ervoor heeft gezorgd dat dit model van Mercedes-Benz ook in 2020 een gewilde bedrijfswagen is.

Peugeot Partner
Peugeot introduceerde Partner voor het eerst in 1996. Dit model is een relatief kleine bedrijfsauto. De Partner heeft dan ook een compact uiterlijk, maar toch biedt deze auto van de Franse producent voldoende laadvermogen en ruimte voor de meeste ondernemers in ons land. Daarnaast heeft de Peugeot Partner als voordeel dat het een voordelige instapprijs heeft. Dit maakt het dus een bereikbare en ideale auto voor ontzettend veel starters. Bovendien is dit model betrouwbaar en heeft het goede rijeigenschappen. Niet vreemd dus dat de Partner zo populair is in 2020.

Volkswagen Transporter
Het is al de meest verkochte bedrijfswagen ooit, maar nog altijd is de Volkswagen Transporter een model die ontzettend gewild is onder de ondernemers. Volkswagen introduceerde dit model in 1950. Ondertussen zijn er al 6 generaties van de Transporter op de markt gezet door het Duitse merk. Bovendien zijn er al meer dan 12 miljoen exemplaren van verkocht. Ook in 2020 is de Volkswagen Transporter dus zonder twijfel de bedrijfswagen die het meest verkocht wordt.

Renault Trafic
De Renault Trafic volgde in 1980 de Estafette op als model. Het is een bedrijfsauto die relatief licht is, maar toch voor veel ondernemers wel geschikt is. Renault levert sinds 2014 de derde variant van de Trafic. Stuk voor stuk hebben ze een betrouwbare dieselmotor. Als je samen met collegaís naar de grotere klussen moet dan is de Traffic als bedrijfsauto zeker ​ geschikt, vooral als je kiest voor een exemplaar met een dubbele cabine.

 vergelijk dit product

vraag informatie
Vraag vrijblijvend informatie / technische gegevens over deze Dit zijn de populaire.(of gebruik het uitgebreide aanvraagformulier)

relevante links

sponsored links


technische specificaties *)
 Dit zijn de populaire bedrijfsauto's van 2020
Geen technische gegevens gevonden. Voeg informatie toe.
*) onder voorbehoud. Exacte specificaties kunt u opvragen bij de leverancier.


Heiwo - Scania - Carrier - AddVolt ó Elektrische / hybride koelcombi minimaliseert de uitstoot bij bevoorrading McDonalds

DAF FAN CF290

Mercedes-Benz Arocs 1930 AK 4x4

Mercedes-Benz Actros 1951 LS GigaSpace

Renault - Humbaur Master L4 chassis met laadbak en aanhangwagen met doorlaadmogelijkheid

Volvo FH 500 8x2 Zwaartransporttrekker

Nooteboom Mega Windmill Transporter

Ziehl-Abegg: Busondernemingen nog terughoudend bij overschakeling naar electro-mobiliteit

Pacton THD.342.TC schuifzeiloplegger met coilgoot

Renault Trucks Master verlaagd chassis met gesloten laadbak L5 3,5t 2.3TD 120kW

TRABO Kist RVS

Mercedes-Benz Vito 116 CDI Extra Lang Tourer (Dubbele cabine)

Volvo FH540 6x4T ó zwaartransport-trekker

Met Talis van TANS kunnen we ons werk met halve bezetting aan — SVB Transport

Krone Multilock - Multiblock

Nissan NV200 DistriCool

DAF CF 370 FA chassis met koelbak

D-Tec Flexitrailer Traction FT-TR-S

Fiat Talento Squadra L2H1 88 kW / 107 kW

Gheys Transport neemt Vako steillader in gebruik


Welkom op bedrijfsauto.com, catalogus van transportmaterieel.


DAF Trucksavailable

available
Renault Trucks
available

available

available
B.W. Rijkers
available
Van Hunnik Bedrijfswagens
available
Truck Door Service
available