Dit zijn de populaire bedrijfsauto's van 2020

Dit zijn de populaire bedrijfsauto's van 2020.

(Gearchiveerd product.)

Als je op zoek bent naar een bedrijfswagen om te leasen of te kopen dan zul je zien dat er veel modellen zijn om te kiezen. Je zult bovendien voordat je een bedrijfsauto koopt een aantal dingen moeten uitzoeken. Zo moet je berekenen hoeveel je gaat betalen voor een goedkope autoverzekering/, want een autoverzekering afsluiten zul je uiteraard ook voor je bedrijfswagen moeten doen. Heb je nog altijd geen keuze kunnen maken tussen de bedrijfsauto’s? Kijk dan eens of deze populaire modellen iets voor jou zijn.

Ford Transit Custom
De Ford Transit Custom is een populaire bedrijfswagen. Het is op het moment de meest succesvolle doorontwikkeling van de Transit. Dit model wordt al sinds 1965 geproduceerd en Ford heeft er inmiddels al meer dan 8 miljoen auto’s van verkocht. Dat de Ford Transit Custom nu ook zo populair is, viel te verwachten. Het heeft namelijk een aantal goede eigenschappen, zoals de grote laadvloer. Hier kun je alle gereedschappen en materialen eenvoudig in vervoeren. De Transit Custom ziet er bovendien goed uit.

Mercedes-Benz Vito
Ook Mercedes-Benz is actief op de markt van de bedrijfsauto’s. Dit doet het bijvoorbeeld met de Vito, die voor het eerst verkrijgbaar werd in 1996. Dit model is ontworpen door Michael Maur en heeft een elegante en luxe uitstraling. Ze beschikken bovendien over een zuinige dieselmotor. Je kunt de Vito met een enkele cabine kopen, maar ook met een dubbele cabine. De Vito is recent nog aangepast, wat ervoor heeft gezorgd dat dit model van Mercedes-Benz ook in 2020 een gewilde bedrijfswagen is.

Peugeot Partner
Peugeot introduceerde Partner voor het eerst in 1996. Dit model is een relatief kleine bedrijfsauto. De Partner heeft dan ook een compact uiterlijk, maar toch biedt deze auto van de Franse producent voldoende laadvermogen en ruimte voor de meeste ondernemers in ons land. Daarnaast heeft de Peugeot Partner als voordeel dat het een voordelige instapprijs heeft. Dit maakt het dus een bereikbare en ideale auto voor ontzettend veel starters. Bovendien is dit model betrouwbaar en heeft het goede rijeigenschappen. Niet vreemd dus dat de Partner zo populair is in 2020.

Volkswagen Transporter
Het is al de meest verkochte bedrijfswagen ooit, maar nog altijd is de Volkswagen Transporter een model die ontzettend gewild is onder de ondernemers. Volkswagen introduceerde dit model in 1950. Ondertussen zijn er al 6 generaties van de Transporter op de markt gezet door het Duitse merk. Bovendien zijn er al meer dan 12 miljoen exemplaren van verkocht. Ook in 2020 is de Volkswagen Transporter dus zonder twijfel de bedrijfswagen die het meest verkocht wordt.

Renault Trafic
De Renault Trafic volgde in 1980 de Estafette op als model. Het is een bedrijfsauto die relatief licht is, maar toch voor veel ondernemers wel geschikt is. Renault levert sinds 2014 de derde variant van de Trafic. Stuk voor stuk hebben ze een betrouwbare dieselmotor. Als je samen met collega’s naar de grotere klussen moet dan is de Traffic als bedrijfsauto zeker ​ geschikt, vooral als je kiest voor een exemplaar met een dubbele cabine.

 vergelijk dit product

vraag informatie
Vraag vrijblijvend informatie / technische gegevens over deze Dit zijn de populaire.



(of gebruik het uitgebreide aanvraagformulier)

relevante links

sponsored links


technische specificaties *)
 Dit zijn de populaire bedrijfsauto's van 2020
Geen technische gegevens gevonden. Voeg informatie toe.
*) onder voorbehoud. Exacte specificaties kunt u opvragen bij de leverancier.


Broshuis SL-series 6+2

Krone Mega Liner 880er

Mercedes-Benz Atego 1527 L

Fiat Nuovo Doblo Cargo Maxi 1.3MJ 16V / 1.6MJ 16v / 2.0 MJ 16v

DAF opent assemblagefabriek voor elektrische vrachtwagens

Lamboo Coolcarr Truckertrailer

DAF LF als 22 tons chassis (LF220 FAN 6x2 22t)

Volvo FM Electric 6x2 bakwagenchassis

Fiat Ducato Pro Edition L1H1 / L2H1 / L2H2 / L3H2 96kW euro6 3,0t

Fliegl SDS 390 RH 125 / 248 schuifzeil oplegger

D-TEC Portmaster uitschuifbaar containerchassis

T Rent - H&W - Scania Mega LZV combinatie

LZV-wetgeving: de stand van zaken

Mercedes-Benz Arocs 4463 L 8x4/4

Krone Multi Block

Wecon King & Prince Air

Mobitec Knielsysteem voor kleine aanhangwagens

Volvo FH420 8x4 C-ride kipper

Schmitz Cargobull S.CUe elektrische koelingunit

Groeneveld Greensight Stand Alone


Welkom op bedrijfsauto.com, catalogus van transportmaterieel.


ADVERTENTIES

DAF Trucks


available
available
Seminautic Truckmatras
Schmitz Cargobull
available
Renault Trucks
available

available
De Techograaf-specialist
available
B.W. Rijkers
available
Van Hunnik Bedrijfswagens
available
Motoc
available