Dag van de Vrachtwagenchauffeur: bedankje voor alle chauffeurs

Dag van de Vrachtwagenchauffeur: bedankje voor alle chauffeurs

Dag van de Vrachtwagenchauffeur: bedankje voor alle chauffeurs. Onze Ridders van de Weg worden in het zonnetje gezet.

"Met de Dag van de vrachtwagenchauffeur vragen we aandacht voor de mannen en vrouwen die iedere dag en nacht doorwerken om Nederland draaiende te houden."

Aldus Elisabeth Post, voorzitter van Transport en Logistiek Nederland (TLN). Midden in de drukste periode van het jaar tijdens de corona-pandemie nemen honderden bedrijven deel aan de Dag van de Vrachtwagenchauffeur. Met een Bedankt actie in hun bedrijf verrassen zij hun chauffeurs.

Elisabeth Post: "Zonder chauffeurs geen transport. Ik ben apetrots op die tienduizenden mannen en vrouwen die er elke dag weer voor zorgen dat onze supermarkten, winkels en apotheken bevoorraad zijn en iedereen thuis zijn pakketje ontvangt. Ook ten tijde van een pandemie. Daar zijn we ze iedere dag dankbaar voor, maar het mag vaker hardop gezegd worden: bedankt!"

Willem Dijkhuizen, bestuurder bij FNV: "Het vak van vrachtwagenchauffeur verdient waardering. De mannen en vrouwen achter het stuur maken lange dagen, trotseren files en bieden slechte weersomstandigheden het hoofd. Gelukkig doen ze dat met veel plezier. Best iets om eens bij stil te staan en waardering voor te tonen." Linda Slagter van CNV: "Een blijk van waardering is hard nodig. Om de vrachtwagenchauffeurs te bedanken voor het belangrijke werk dat ze doen. Werk dat er in de komende jaren volop is voor duizenden nieuwe vrachtwagenchauffeurs om de logistieke keten te laten draaien."

Lisette van Herk, STL: "Bedankt aan alle chauffeurs, die ieder dag vakwerk leveren en zich aanpassen aan de steeds veranderende omstandigheden. Daardoor hebben we bijvoorbeeld ook in deze coronatijd volle schappen in de winkels en brandstof in de tankstations. Ik spreek regelmatig chauffeurs en het valt me op dat ze met veel inzet en plezier hun werk uitoefenen. Ze zijn enorm trots op hun vak. Op deze speciale dag laten we zien dat we hun werk waarderen."

Honderden bedrijven door heel Nederland doen mee aan deze dag, waaronder transportbedrijven, distributiecentra, supermarkten en benzinestations. (9 december 2021)

 vergelijk dit product

vraag informatie
Vraag vrijblijvend informatie / technische gegevens over deze Dag van de Vrachtwagenchauffeur:.(of gebruik het uitgebreide aanvraagformulier)

relevante links

sponsored links


technische specificaties *)
 Dag van de Vrachtwagenchauffeur: bedankje voor alle chauffeurs
Geen technische gegevens gevonden. Voeg informatie toe.
*) onder voorbehoud. Exacte specificaties kunt u opvragen bij de leverancier.


Scania S660 (660S) 6x2 chassis

Standaard Brandstoftanks Standaard

Mercedes-Benz / Ducarbo Atego oprijwagen

Ekeri Explosieveilige trailer met ADR EX III certificaat

Er komt eindelijk een einde aan de als MMBS gecamoufleerde auto's ó maar bestaande voertuigen mogen blijven rijden als ze een kenteken aanvragen

Pacton / Logi-D Twone

Volvo Automatic Traction Control

Scania G370 4x2 trekker

MendriX TMS en MendriX Mobile Transport Management Systeem en bijbehorende app

Pacton Container X-press ADR

Fuso Canter 9C18 WB340

Schmitz Cargobull S.CS 24/L 13.62 CEB (S01) Coiloplegger

Talson TGF ó speciale uitvoering voor meubeltransport

Krone Profi Liner SD

Safeline ó zij-afscherming

Rockinger RO 510A vangmuilkoppeling voor LZV

Humbaur Flexbox

Scania R500 6x2/4 trekker

Iveco brengt elektrische Nikola truck op de Europese markt

DAF FTP CF 460


Welkom op bedrijfsauto.com, catalogus van transportmaterieel.


DAF Trucksavailable

available
Renault Trucks
available

available

available
B.W. Rijkers
available
Van Hunnik Bedrijfswagens
available
available