DAF Trucks nieuwe cabine XF en CF / HVAC klimaatbeheersing / Exclusive Line

DAF Trucks nieuwe cabine XF en CF / HVAC klimaatbeheersing / Exclusive Line. Vernieuwde cabines voor DAF XF en CF met klimaatsysteem. Optioneel als Exclusive Line.

Vanaf het moment van instappen, bieden de nieuwe DAF CF en XF kwaliteit en chauffeurscomfort. De nieuwe smaakvolle en warme kleuren waarin het dashboard, de stoelen, gordijnen, matrassen en zij- en achterwanden zijn uitgevoerd, verlenen het interieur een uitstraling waarin elke chauffeur zich thuis voelt. In de XF geven de pianozwarte deco-strips op dashboard en achterwand het interieur extra cachet.

De nieuwe DAF CF en XF zijn voorzien van een geheel nieuw automatische HVAC klimaatsysteem (automatische airconditioning), dat door de chauffeur kan worden bediend. Het klimaatbeheerssysteem biedt ook de grootste brandstofefficiency. Het nieuwe systeem verbruikt namelijk minder energie doordat het de lucht alleen zo ver terugkoelt als nodig is om de ingestelde temperatuur te bereiken. De intelligente regeling van de verdamper wordt ook gebruikt om onnodige koeling van de lucht te voorkomen. Voor het verwarmen van de cabine tijdens pauzes of 's nachts, gebruikt de nieuwe HVAC-regeling restwarmte van de motor, waardoor de brandstofefficiency nog verder wordt vergroot. Het nieuwe klimaatbeheerssysteem ook worden bediend met het nieuwe paneel met nieuwe temperatuurweergave in de achterwand.

De nieuwe Exclusive Line vormt het toppunt van luxe en comfort en is beschikbaar voor zowel de nieuwe CF als de nieuwe XF. De Exclusive Line onderscheidt zich door een cognackleurig dashboard en cognackleurige portierpanelen (XF) en lederen stoelen, evenals stijlvolle lichtgekleurde uitstroomopeningen (CF). Een met leder bekleed stuurwiel is standaard op de luxe uitvoeringen van de CF en XF.

Het instrumentenpaneel is opnieuw ontworpen. Het heeft een nieuw lettertype gekregen voor een moderner en aantrekkelijker uiterlijk enerzijds en een betere leesbaarheid anderzijds. De functies van het verder verbeterde infopaneel voor de chauffeur omvatten onder meer een nieuwe tachograafteller, die de chauffeur de resterende rij- en rusttijden toont. De verbeteringen vergroten het comfort en de efficiëntie, net zoals de door de chauffeur verplaatsbare schakelaars (MUX). Hierdoor kan de chauffeur de schakelaars goeddeels naar eigen voorkeur in het dasboard klikken. Dankzij de MUX-schakelaars kunnen ook extra functies voor de bediening van de opbouw of van componenten zoals aggregaten en steunen voor kraanpoten eenvoudig in een open slot in het dashboard worden geklikt.

Chauffeurs profiteren ook van de nieuwe intuïtief bedienbare dial switch interieurverlichtingsschakelaar in het middelste gedeelte van het dashboard.. De nieuwe interieurverlichtingsschakelaar kent onder meer dimmogelijkheden voor nachtelijk rijden en rustmomenten. Alle snelheid gerelateerde functies inclusief Cruise Control, Predictive Cruise Control en Adaptive Cruise Control zijn nu logisch gegroepeerd aan de rechterkant van het stuurwiel.

 vergelijk dit product

vraag informatie
Vraag vrijblijvend informatie / technische gegevens over deze DAF Trucks.



(of gebruik het uitgebreide aanvraagformulier)

relevante links

technische specificaties *)
 DAF Trucks nieuwe cabine XF en CF / HVAC klimaatbeheersing / Exclusive Line
Geen technische gegevens gevonden. Voeg informatie toe.
*) onder voorbehoud. Exacte specificaties kunt u opvragen bij de leverancier.


Renault Trucks E-Tech T — 4x2 trekker — elektrische aandrijving

Volkswagen Transporter T6 WB300 2.0 TDI Generation Six

Jost Modul E-drive

Nooteboom MANOOVR met gieksleuf

Nabuurs Transport neemt de eerste DAF LF Electric in gebruik

DAF Nieuwe Generatie XF 480 FT — 4x2 trekker

Van Eck Tipping Reefer — oplegger voor gekoeld bulktransport

Visser - Volvo FL L 12t 4x2 MICU Ambulance

Laadruimte beveiliging — Door-Lock / LocktransP / Gatelock Van

Boyriven-Kardel LPS Load Protection System

HIAB XS 122 HiPro Duo

Volvo: Krachtiger accu's vergroten de range van de FL Electric en de FE Electric

Spier Athlet 5 plywood gesloten distributie opbouw

WECON Nederland WPR 745-215 SG

Krone Multilock - Multiblock

BTW terugvordering voor heel Europa

Volvo FM 420 8x2 Tridem

DAF — Motorvermogens nieuwe XF / XG / XG+: van 370 tot 530 pk

Krone LZV-combinaties

DAF CF 440 FAD Construction 10x4/6


Welkom op bedrijfsauto.com, catalogus van transportmaterieel.


ADVERTENTIES

DAF Trucks


available
available
Seminautic Truckmatras
Schmitz Cargobull
available
Renault Trucks
available

available
De Techograaf-specialist
available
B.W. Rijkers
available
Van Hunnik Bedrijfswagens
available
Motoc
available