Combineer de voordelen van elektrisch rijden en een auto leasen

Combineer de voordelen van elektrisch rijden en een auto leasen.

Tegenwoordig zie je steeds vaker elektrische auto's. De verwachting is dat het aantal elektrische auto's de komende jaren flink zal toenemen. Nadeel van elektrisch rijden is dat er vaak een prijskaartje aan zit. De prijsklasse verschilt per merk en per type. Dit kan variŽren tussen de Ä 17.000 en Ä 200.000. Daarnaast verandert de prijsklasse frequent doordat de technologie hier snel in verandert. Waardoor het efficiŽnter kan of doordat grondstoffen duurder worden. Wil je toch jouw steentje bijdragen aan het milieu, maar loop je tegen de financiŽn aan? Een elektrische auto leasen is mogelijk. In deze blog nemen we je mee in de voordelen van elektrisch rijden en autoleasen. Aan zowel het leasen van een auto als elektrisch rijden zitten veel voordelen. Hoe mooi zou het zijn als je beide kan combineren?

Voordelen elektrisch rijden
Allereerst is het rijden in een elektrische auto beter voor het milieu. Elektrische auto's zijn namelijk veel schoner dan traditionele auto's, omdat ze geen milieuvervuilende stoffen uitstoten. Heb je zonnepanelen? Dan draag je nog meer bij aan het milieu. Hoe groener de stroom, hoe milieuvriendelijker de auto. Ondanks dat de aanschaf van een elektrische auto prijzig is, omdat er onder andere nog weinig tweedehands modellen beschikbaar zijn, zijn de onderhoudskosten wel minder. Doordat de auto een elektromotor bevat is de kans op slijtage een stuk kleiner in vergelijking tot een andere motor. Verder is rijden op elektriciteit ook goedkoper. Bij het vol gooien van de tank met diesel of benzine ben je zo een paar tientjes lichter. Met een elektrische auto is dat verleden tijd.

Ondanks de vele voordelen die aan elektrisch rijden zitten, schaffen relatief gezien nog maar weinig mensen een dergelijke auto aan. Het enorme prijskaartje en de onzekere restwaarden, zijn belangrijke argumenten om op dit moment nog geen elektrische auto te kopen. Met het leasen van een elektrische auto leasen betekent dat je de hogere prijskaartjes die deze auto's hebben, kunt vermijden.

Voordelen auto leasen
Naast dat er veel voordelen zitten aan het rijden met een elektrische auto, zitten er ook veel voordelen aan het leasen van een auto. Zo heb je direct inzicht in de autokosten, weet je beter wat je maandelijks kwijt bent aan autokosten en heb je geen spaargeld nodig. Kortom, wil je graag elektrisch rijden maar zit je in een onzekere financiŽle periode of is het in ťťn keer ophoesten van het grote aanschaf bedrag niet mogelijk, dan is een auto leasen de oplossing. Bij autolease.nl zijn er heel veel mogelijkheden.

Lease bedragen kunnen al beginnen bij maar Ä 250 per maand, elektrische autoís in duurdere klasse kunnen ook al gauw oplopen tot enkele duizenden euroís. Weet dus goed wat je kan missen want je zit er vaak enkele jaren aan vast.

Het leasen van een auto heeft ook nog een voordeel dat de auto steeds vaker tot aan je deur wordt afgeleverd, hiervoor hoef je niet meer langs de dealer te gaan om deze op te halen.

 vergelijk dit product

vraag informatie
Vraag vrijblijvend informatie / technische gegevens over deze Combineer de voordelen.(of gebruik het uitgebreide aanvraagformulier)

relevante links

sponsored links


technische specificaties *)
 Combineer de voordelen van elektrisch rijden en een auto leasen
Geen technische gegevens gevonden. Voeg informatie toe.
*) onder voorbehoud. Exacte specificaties kunt u opvragen bij de leverancier.


Brigade Cornerscan

Volvo Trucks vernieuwt de FH

Volvo Trucks FM Self-driving refuse truck

Kennis / Pacton TTD.454.C-B

Moffett M4 25.4 NX

DAF XF 450 FT Lowdeck

Floor S-line lichtgewicht aanhangwagen voor containers

Mercedes-Benz Actros 2845 LS 6x4

Renault D Wide ZE 6x2 ó elektrisch aangedreven chassis

Nooteboom OVB-55-03V(T)

Renault Trucks D16 210E6

CitroŽn Jumper Chassiscabine L3 2.0 BlueHDi 110 / 130 / 160 (81kW / 95kW / 118kW)

HOBUR 1-assige tankoplegger voor propaan en LPG

Kšssbohrer XS

Volvo Trucks stopt productie in Rusland

MAN TGE 5.180 132kW 3,5t

D-Tec Laad- en losarmen

Volvo FH 420 4x2T euro6 Safety Truck

VDO Kaartlezer

DAF FTT CF480 6x4 trekker met dagcabine


Welkom op bedrijfsauto.com, catalogus van transportmaterieel.


DAF Trucksavailable

available
Renault Trucks
available

available

available
B.W. Rijkers
available
Van Hunnik Bedrijfswagens
available
available