Combineer de voordelen van elektrisch rijden en een auto leasen

Combineer de voordelen van elektrisch rijden en een auto leasen.

Tegenwoordig zie je steeds vaker elektrische auto's. De verwachting is dat het aantal elektrische auto's de komende jaren flink zal toenemen. Nadeel van elektrisch rijden is dat er vaak een prijskaartje aan zit. De prijsklasse verschilt per merk en per type. Dit kan variëren tussen de € 17.000 en € 200.000. Daarnaast verandert de prijsklasse frequent doordat de technologie hier snel in verandert. Waardoor het efficiënter kan of doordat grondstoffen duurder worden. Wil je toch jouw steentje bijdragen aan het milieu, maar loop je tegen de financiën aan? Een elektrische auto leasen is mogelijk. In deze blog nemen we je mee in de voordelen van elektrisch rijden en autoleasen. Aan zowel het leasen van een auto als elektrisch rijden zitten veel voordelen. Hoe mooi zou het zijn als je beide kan combineren?

Voordelen elektrisch rijden
Allereerst is het rijden in een elektrische auto beter voor het milieu. Elektrische auto's zijn namelijk veel schoner dan traditionele auto's, omdat ze geen milieuvervuilende stoffen uitstoten. Heb je zonnepanelen? Dan draag je nog meer bij aan het milieu. Hoe groener de stroom, hoe milieuvriendelijker de auto. Ondanks dat de aanschaf van een elektrische auto prijzig is, omdat er onder andere nog weinig tweedehands modellen beschikbaar zijn, zijn de onderhoudskosten wel minder. Doordat de auto een elektromotor bevat is de kans op slijtage een stuk kleiner in vergelijking tot een andere motor. Verder is rijden op elektriciteit ook goedkoper. Bij het vol gooien van de tank met diesel of benzine ben je zo een paar tientjes lichter. Met een elektrische auto is dat verleden tijd.

Ondanks de vele voordelen die aan elektrisch rijden zitten, schaffen relatief gezien nog maar weinig mensen een dergelijke auto aan. Het enorme prijskaartje en de onzekere restwaarden, zijn belangrijke argumenten om op dit moment nog geen elektrische auto te kopen. Met het leasen van een elektrische auto leasen betekent dat je de hogere prijskaartjes die deze auto's hebben, kunt vermijden.

Voordelen auto leasen
Naast dat er veel voordelen zitten aan het rijden met een elektrische auto, zitten er ook veel voordelen aan het leasen van een auto. Zo heb je direct inzicht in de autokosten, weet je beter wat je maandelijks kwijt bent aan autokosten en heb je geen spaargeld nodig. Kortom, wil je graag elektrisch rijden maar zit je in een onzekere financiële periode of is het in één keer ophoesten van het grote aanschaf bedrag niet mogelijk, dan is een auto leasen de oplossing. Bij autolease.nl zijn er heel veel mogelijkheden.

Lease bedragen kunnen al beginnen bij maar € 250 per maand, elektrische auto’s in duurdere klasse kunnen ook al gauw oplopen tot enkele duizenden euro’s. Weet dus goed wat je kan missen want je zit er vaak enkele jaren aan vast.

Het leasen van een auto heeft ook nog een voordeel dat de auto steeds vaker tot aan je deur wordt afgeleverd, hiervoor hoef je niet meer langs de dealer te gaan om deze op te halen.

 vergelijk dit product

vraag informatie
Vraag vrijblijvend informatie / technische gegevens over deze Combineer de voordelen.



(of gebruik het uitgebreide aanvraagformulier)

relevante links

sponsored links


technische specificaties *)
 Combineer de voordelen van elektrisch rijden en een auto leasen
Geen technische gegevens gevonden. Voeg informatie toe.
*) onder voorbehoud. Exacte specificaties kunt u opvragen bij de leverancier.


MAN — Wierda — Ruizeveld — TGS 43.480 8x8 WideSpread — kipper(chassis)

DAF - Van Eck FAN CF370

Iveco eDaily gesloten bestelwagen en chassiscabine

Goldhofer MPA-as — traileras met onafhankelijke ophanging

Nooteboom MCOS-48-03V

Trimble Carcube boordcomputer

Mobiele werkplaats inrichting

MAN — Wierda — Ruizeveld — TGS 43.480 8x8 WideSpread — kipper(chassis)

Fiat Doblo Cargo 1.6 B-CNG / Cargo Maxi 1.6 B-CNG

PZB 3290600001

Citroën Jumper L2H2 3,0t / 3,3t / 3,5t 81kW (of 96kW of 110kW)

Floor Floor X-press 3-assige vlakke oplegger star

Ford Transit Connect 210 L2 1.5 TDCI 88kW Automatic

Universeel afstandsbediening voor laadklep

TANS Talis TMS

Kögel SN24 — schuifzeiloplegger — achterste as hefbaar

TrailerTail achterspoiler

Humbaur Flexbox

Nooteboom OSDS-58-04V

Mercedes-Benz - Van Eck Antos 1827


Welkom op bedrijfsauto.com, catalogus van transportmaterieel.


ADVERTENTIES

DAF Trucks


available
available
Seminautic Truckmatras
Schmitz Cargobull
available
Renault Trucks
available

available
De Techograaf-specialist
available
B.W. Rijkers
available
Van Hunnik Bedrijfswagens
available
Motoc
available