Chauffeurs van Van den Bosch kiezen voor Renault T trekkers

Chauffeurs van Van den Bosch kiezen voor Renault T trekkers. Brabants bedrijf koopt er 42 tegelijk.

Van den Bosch Transporten uit Erp heeft 42 nieuwe Renault serie-T-trekkers gekocht, met belangrijke inbreng van de chauffeurs. ďNiemand kan een truck beter testen en beoordelen dan een ervaren chauffeur, die er dag in dag uit mee rijdt en weet waar hij op moet letten om zijn werk optimaal te kunnen uitvoerenĒ, aldus Hans Kanters, Director Procurement van Van Den Bosch. De truck speelt een belangrijke rol als het gaat om chauffeurstevredenheid. Uit een recent gehouden medewerkersonderzoek binnen Van den Bosch, bleek dat het comfort van een vrachtauto, het vermogen en de grootte en uitrusting van de cabine vaak genoemd worden.

De Renault Trucks T met Sleeper Cab en de 460 pk DTI 11-liter motor kon tijdens de testfase al rekenen op veel positieve reacties. ďOnder andere het hoge chauffeurscomfort en het extra vermogen in combinatie met de gunstige kilometerkostprijs heeft ons overtuigd te kiezen voor deze moderne vrachtauto. Ook het bedieningsgemak en de veiligheidsopties zijn helemaal van deze tijdĒ, licht Kanters toe.

Er is bovendien gekozen voor een optiepakket met onder andere een stand-airco, Adaptive Cruise Control (ACC) en Recaro-stoelen. Chauffeur Dolf Maas was een van de testchauffeurs en is enthousiast over de keuze voor de Renault T: ďDeze auto heeft mij positief verrast! Het voelde gelijk vertrouwd. Hij rijdt erg lekker en ik heb meer dan genoeg leefruimte in de cabine. Het design wijkt daarnaast af van de doorsnee; het gedurfde en strakke ontwerp maakt het een herkenbare verschijning op de weg."

De truck heeft bovendien een laag eigen gewicht. Kanters: ďHij is lichter in vergelijking met de andere merken. Dat resulteert in meer netto-laadvermogen, wat past binnen onze lichtgewichtstrategie.Ē

De bestelde Renault Trucks T vervangen een deel van het bestaande wagenpark en worden ingezet voor het vervoer van vloeibare en droge bulkgoederen binnen Europa. Bij de foto, van links naar rechts: Eli Smeding (Manager Trucking, Van den Bosch Transporten), Hans Kanters (Directeur Inkoop, Van den Bosch Transporten), Ed van Rijswijk (Manager Sales Operations, Renault Trucks Nederland) en Dolf Maas (Chauffeur, Van den Bosch Transporten).

 vergelijk dit product

vraag informatie
Vraag vrijblijvend informatie / technische gegevens over deze Chauffeurs van Van den Bosch.(of gebruik het uitgebreide aanvraagformulier)

relevante links

sponsored links


technische specificaties *)
 Chauffeurs van Van den Bosch kiezen voor Renault T trekkers
Geen technische gegevens gevonden. Voeg informatie toe.
*) onder voorbehoud. Exacte specificaties kunt u opvragen bij de leverancier.


Mercedes-Benz Actros 1840 Streamspace

Volvo Trucks Vera ingezet in de haven van GŲteborg

Terberg RT 222 4x4

Volvo FMX 420 8x4 Liebherr mixer

Renault Master 2.3 100 FAP L3H2 voorwielaandrijving 74kW

Mercedes-Benz Citan 108 CDI Lang 55kW

Coxx Shortcab

Ford Transit Connect 220 L1 Duratorq TDCI 55kW / 70kW / 85kW

KŲgel Cargo Benelux

Faymonville PrefaMax

Investeren in elektrische voertuigen en laadpalen biedt enorme voordelen

Scania R500 6x2/4 trekker


Welkom op bedrijfsauto.com, catalogus van transportmaterieel.


DAF Trucks


Truck Door Service

Renault Trucks

B.W. Rijkers
Van Hunnik Bedrijfswagens