Bilgihan (Van Eck Trailers): internationale werkcultuur voor Van Eck

Bilgihan (Van Eck Trailers): internationale werkcultuur voor Van Eck. Interview met AygŁn Bilgihan, managing director, Van Eck Trailers.

Eerste vraag ... Zal Van Eck Trailers lokaal of vanuit Istanbul worden bestuurd?
Talson wordt beheerd in Venlo. Van Eck zal worden beheerd vanuit Beesd, waar we alle productie onderhouden.

- Hoeveel werknemers heeft u ingehuurd van het voormalige Van Eck-personeel?
We blijven werken met alle voormalige collega's van Van Eck die nog steeds willen werken en goed zijn in hun werk, getalenteerd en ervaren. We nodigen ook voormalige collega's uit om bij Van Eck terug te keren. Momenteel werken er nog 36 collega's.

- Welk deel van de productie wordt verplaatst naar Turkije?
Van Eck zal alle productie in Beesd voortzetten. Als er een behoefte is aan capaciteitsvergroting, zullen we de geschiktheid van onze productiesites in Goch en Adapazari evalueren.

- Zal de technologie van Van Eck worden gebruikt om uit te breiden naar nieuwe markten, en zo ja, welke landen?
We zullen de technologie van Talson en Van Eck leveren aan alle klanten die hoogwaardige, op maat gemaakte producten, diensten en oplossingen willen. We hebben geen specifieke markten voor expansie in gedachten.

- Wat zijn uw plannen voor de nabije toekomst voor Van Eck?
Onze commerciŽle plannen zijn om met succes de productie bij Beesd voort te zetten en dezelfde kwaliteitsproducten en -diensten aan te bieden aan klanten van Van Eck waarmee we al jaren samenwerken. Als Trailer Innovation 2019 Award-winnaar zullen we alle Van Eck R & D-programma's ondersteunen en voortzetten. Vooral het aanhouden van harmonische en constructieve relaties met onze collega's en al onze stakeholders is belangrijk voor ons. We zullen doorgaan en al onze sociale activiteiten, universitaire partnerschappen, stageprogramma's en sociale outreach-programma's ontwikkelen.

- Wat zijn de belangrijkste redenen waarom u de Van Eck-activa hebt gekocht?
We bespraken een mogelijk partnerschap met de familie Van Eck. Als beide producenten van innovatieve en nicheproducten van hoge kwaliteit, was een samenwerking tussen Talson en Van Eck een mogelijkheid. Onze mogelijke partnerschapsbesprekingen hebben ertoe geleid dat Talson Van Eck verwierf.

- Zijn er specifieke modellen in het Van Eck-productassortiment waarvan u stopt met produceren?
Van Eck is een succesvol bedrijf met gevestigd succes in het engineeren en produceren van speciale en hoogwaardige producten die voldoen aan de behoeften van zijn klanten. We zullen doorgaan met het produceren van de gehele Van Eck-portefeuille.

- De Nederlandse bedrijfscultuur kan worden omschreven als "zeer informeel" versus de Turkse bedrijfscultuur als "meer formeel". Bent u het eens met deze stelling? Wat gaat u doen om de twee culturen op elkaar af te stemmen?
Talson is gevestigd in Venlo. Bij gebrek aan eigen productievestigingen in Nederland heeft Talson 16 jaar geleden zijn volledige productie verplaatst naar Europa's modernste, kwaliteits- en procesgecertificeerde fabriek in Adapazari. Sinds de productiestap zijn werkculturen gemengd en resulteerde dit in de productie van de beste producten en diensten voor de prijswinningsinnovatie van Europa.
Deze producten en diensten voldoen aan de behoeften van klanten in heel Europa. Het Talson-team, gesteund door de productiekracht van Adapazari, heeft een internationale werkcultuur ontwikkeld, succesvol, niet alleen in Nederland, maar in heel Europa.
Wij geloven dat Van Eck succesvol zal zijn in deze internationale werkcultuur die voldoet aan de behoeften van zijn klanten op een efficiŽnte en hoogwaardige manier, gericht op innovatie en R & D, en duurzame producten en diensten ontwikkelt. We weten dat de internationale werkcultuur en productie en R&D-kracht van het internationale succes van Van Eck zullen profiteren.

 vergelijk dit product

sponsored links


technische specificaties *)
 Bilgihan (Van Eck Trailers): internationale werkcultuur voor Van Eck
Geen technische gegevens gevonden. Voeg informatie toe.
*) onder voorbehoud. Exacte specificaties kunt u opvragen bij de leverancier.


Nooteboom MCOS-48-03V

Coca-Cola Belgium-Luxemburg voorziet zijn voertuigen van camerasysteem en objectdetectie

Broshuis 3AOU-14-22

HOBUR RMO-tankaanhangwagen

Gray and Adams GADD 3T/4 dubbeldeks oplegger

KŲgel Full Service Contract

VBG OnSpot 4 automatische sneeuwkettingen

Combitank Volvo D-tank passend op originele steunen

Volvo - LAG FM370 6x2 V High gestuurde naloopas tankwagen

Moffett M4 25.4 NX

Safeload Ergobar nieuwe aluminium ladingstangen

Floor AXC330 3-assige wide spread aanhangwagen voor containers


Welkom op bedrijfsauto.com, catalogus van transportmaterieel.


DAF Trucks


Truck Door Service

Renault TrucksB.W. Rijkers
Van Hunnik Bedrijfswagens