Bedrijfsauto online verzekeren

Bedrijfsauto online verzekeren

Bedrijfsauto online verzekeren. Net als onze privť auto, is het ook noodzakelijk onze bedrijfsauto te verzekeren.

Uiteraard ook niet heel vreemd, aangezien we ook hiermee de openbare weg betreden. In vergelijking tot een verzekering voor je privť auto, liggen de kosten voor een zakelijke verzekering vaak een stukje hoger. Ook is er een aantal andere zaken waar je rekening mee moet houden bij het afsluiten. Het voordeel aan een zakelijke verzekering, is dat wanneer je de auto privť gebruikt, je ook verzekerd bent. Andersom daarentegen is een ander verhaal.

Net als dat je eenvoudig je privť-auto kunt verzekeren is ook je bedrijfsauto online verzekeren in een handomdraai gedaan. Houd rekening met het volgende. Wanneer jij je bedrijfsauto verzekert, zijn ook andere bestuurders bij het gebruik hiervan verzekerd. Ook kun je schuiven met de BTW. Dit wil zeggen dat de BTW bij eventuele schade ook net als de premie exclusief BTW wordt berekend. Zo hoef je het in principe niet voor te financieren, iets wat vooral voor een startende ondernemer enorm fijn kan zijn. Daarnaast liggen de kosten doorgaans hoger doordat de kans op eventuele schade ten opzichte van privť een stuk hoger ligt. Je maakt immers met een bedrijfsauto vaak meer kilometers.

De hoogte van je premie voor een bedrijfswagen wordt bepaald door diversel factoren. Voor een zakelijke verzekering is van belang hoeveel medewerkers je in dienst hebt, de branche waarin je werkzaam bent en welk type voertuig je wilt verzekeren. Ook het risico speelt een grote rol in de hoogte van je premie. Via Diks.nl kun je eenvoudig verschillende verzekeringen met elkaar vergelijken en zo exact aangeven wat je wensen zijn. Op deze manier weet je zeker dat je een verzekering afsluit die past op jouw persoonlijke situatie. Door ťťn van deze specialisten te raadplegen, weet je zeker dat je bij schade of een ongeval niet voor een verrassing komt te staan.

Voor wie totaal ontzorgd wilt zijn, is leasen de meest voor de hand liggen oplossing. Overigens is het ook financieel gezien vaak een verstandige keuze. Bij de aanschaf van een nieuwe bedrijfsauto gaan namelijk flinke kosten gemoeid. Deze uitgave kun je vooral als startende ondernemer vaak goed gebruiken voor andere investeringen. Door te kiezen voor een leaseauto, hoef jij je geen zorgen te maken om de kosten voor eventueel onderhoud, verzekeringen en schade. Je betaalt dan een vast bedrag per maand en hoeft alleen nog maar zelf te tanken. Wel is het goed te weten dat de auto of bus na afloop van de leaseperiode eigendom blijft van de leasemaatschappij. Je betaalt dus voor het gebruik van de auto. Wil je de auto na afloopt houden, dat kan! Vaak biedt de leasemaatschappij je de mogelijkheid deze auto tegen de dan geldende dagwaarde over te nemen.

 vergelijk dit product

vraag informatie
Vraag vrijblijvend informatie / technische gegevens over deze Bedrijfsauto.(of gebruik het uitgebreide aanvraagformulier)

relevante links

sponsored links


technische specificaties *)
 Bedrijfsauto online verzekeren
Geen technische gegevens gevonden. Voeg informatie toe.
*) onder voorbehoud. Exacte specificaties kunt u opvragen bij de leverancier.


Floor Floor X-press, FLO 18 30S2 steenoplegger

Mercedes-Benz Actros 1863 LS GigaSpace SoloStar

CitroŽn e-Berlingo L1 / L2

MDT Vanweigh

Scania G450 XT 6x6

Pacton Flex-XL

Bucher SchŲrling CityCat 1000

Volvo Trucks start verkoop van elektrische FH, FM en FMX

DAF XG 480 FT 4x2 ó trekker

Carrier Maxima 1300

Pacton Container X-Press 40ft containeropleggers

Vlastuin neemt Jiannis Trailer Service over

Meusburger Huif Jumbo-oplegger voor heftrucktransport

Renault Trucks T 460 6x2 Voorloopas

HIAB profileert zich met expertise in afvalbeheer en recycling

GS Meppel AN-2000

Opel Combo L1H1 1.6 CDTi 55kW / 1.6CDTi 73kW / 1.5Diesel 96kW

Shell Duitsland start proeven met bio-LNG voor vrachtverkeer

Renault Trucks T en C E-Tech ó trucks met elektrische aandrijving

Tire Changer CH 22 / CH 23


Welkom op bedrijfsauto.com, catalogus van transportmaterieel.


DAF Trucksavailable

available
Renault Trucks
available

available

available
B.W. Rijkers
available
Van Hunnik Bedrijfswagens
available
available