Aventeon en Fleets Online werken samen bij mobiele oplossingen

Aventeon en Fleets Online werken samen bij mobiele oplossingen. Logistieke, geografische en technische informatie realtime beschikbaar voor de klant.

Bedrijven met de perfecte totaaloplossing laten werken, dat biedt het partnership tussen de specialisten Fleets-Online en Aventeon. Geen dure vaste systemen nodig, maar kiezen voor uiterst flexibele, prijstechnisch interessante totaaloplossingen, met inzet van smartphone of tablet.

Fleets-Online bv biedt Fleet Management en Asset Management oplossingen, volledig gericht op trucks, bestelwagens, trailers en andere vervoersmiddelen. Aventeon is gespecialiseerd in ondersteuning van werkprocessen van chauffeurs en bezorgers. Samen kunnen de twee specialisten een totaaloplossing bieden die vele malen flexibeler is dan inzet van vaste boordcomputersystemen.

ĄAventeon is actief binnen de driehoek Transport, Value Added Services en Service Logistiek, ondersteuning van het werkproces vormt de basis van onze software. Een behoorlijk aantal van onze klanten levert niet alleen transportactiviteiten, maar ook diensten. Dat kan het installeren van witgoed zijn, maar ook het nemen van monsters of plaatsing en onderhoud van ziekenhuisapparatuur of verkoopautomatenĒ, zegt Frank Kindt, algemeen directeur van Aventeon. ďVoor bedrijven met eigen voertuigen zijn zaken als rijstijlanalyses, CANbus-rapportages en downloaden van tachodata ook van groot belang, Fleets-Online is daarom voor ons een ideale partner die perfect past in onze ďa la carteĒ aanpak!Ē

ďConnect your fleet to the Cloud and manage your mobile assets in a single IoT-platformĒ, korter kan ik onze specialisatie niet samenvatten, aldus Kees van Kooten, algemeen directeur bij Fleets-Online. ďDe Aventeon oplossing biedt ons en onze klanten veel meerwaarde, we kunnen door de samenwerking nu ook alle processen buiten de voertuigen aansturen, registreren en communiceren!Ē

 vergelijk dit product

vraag informatie
Vraag vrijblijvend informatie / technische gegevens over deze Aventeon en Fleets Online.(of gebruik het uitgebreide aanvraagformulier)

relevante links

technische specificaties *)
 Aventeon en Fleets Online werken samen bij mobiele oplossingen
Geen technische gegevens gevonden. Voeg informatie toe.
*) onder voorbehoud. Exacte specificaties kunt u opvragen bij de leverancier.


Maxus EV80 Panel Van L2H3

Mercedes-Benz Actros 1840 Streamspace

Carrier Maxima dieselmotor

Imbema Denso en FGS Kunststof wiggen en aluminium oprijbanen

Safeline zij-afscherming

Transics TX-SKY

Langendorf X-Lite

Scania Altijd Verder

Volvo Trucks FM Self-driving refuse truck

Scania R450 NextGen 6x2/4 trekker

Krone 20 ft containerchassis

Volkswagen Transporter T6 WB340 2.0 TDI 75kW (110kW, 150kW) 2,8t Koeluitvoering


Welkom op bedrijfsauto.com, catalogus van transportmaterieel.


DAF Trucks


Truck Door Service

Renault Trucks

B.W. Rijkers
Van Hunnik Bedrijfswagens