Mercedes-Benz Sprinter bestel- en vrachtautochassis.

Veel verkocht bestelautochassis. Ook leverbaar als vijftons chassis. De meeste uitvoeringen zijn standaard met automaat. Kijk ook eens naar de aardgasmotor waarmee op brandstofkosten Ťn milieubelasting bespaard kan worden. In 2018 maakte een nieuw model zijn opwachting.

Nieuwe Sprinters zijn sinds 2014 standaard uitgerust met een zijwind-assistent. Deze voert koerscorrecties uit om de invloed van zijwind te compenseren. De zijwind-assistent is als na-uitrusting leverbaar op Sprinters vanaf 2012 die met ESP (electronisch stabiliteitsprogramma) zijn uitgerust.

vraag informatie
Vraag vrijblijvend informatie over Mercedes-Benz Sprinter bestel- en vrachtautochassis.PRODUCTEN

BE-trekker, 140 kW / 189 pk, maximaal opleggergewicht 5850 kg.  Trekker voor BE-opleggers met een maximaal gvw van 5850. Zelf heeft de... lees verder »


Bestelwagen met aanhanger, doorlader, laadvermogen 2020 kg, laadlengte 904 cm.  Slimme combinatie van bestelautochassis met laadbak (met spiegelbak), ... lees verder »


Bestelautochassis met aluminium kiepbak en mini-container-beladingsysteem.  Mercedes Sprinter chassis met Terberg-opbouw uit een serie voor de gem... lees verder »


MEER PRODUCTEN

 

 


Wij vonden ook producten in ons archief, klik hier
BEDRIJVEN

Rijkers Bedrijfswagens

Valkenswaard Mercedes-Benz, Ford en Volkswagen bedrijfswagens tot 7500 kg gvw. Ook kippers, chassis, koelbestelwa... lees verder »


Van Hunnik Bedrijfswagens bv

Andelst Van Hunnik Bedrijfswagens- uw bedrijfswagen occasion dealer in Gelderland. U heeft de keuze uit mins... lees verder »


Hogenbirk Bedrijfswagens bv

Rotterdam Dť OfficiŽle Mercedes-Benz en Fuso bedrijfswagendealer voor Groot-Rottedam, Drechtsteden en Zuid-Hol... lees verder »


Wensink Groningen

Groningen Mercedes-Benz en Fuso dealer voor de provincie Groningen, gevestigd op industrieterrein in de stad G... lees verder »


 


LZV-wetgeving: de stand van zaken

Chereau Quiet City trailer

Servisa kaart Kredietkaart

Polypan 3D dakspoiler

CitroŽn Bedrijfswagen inrichting

VDO DTCO SmartLink / Driver App

CitroŽn Grand C4 Picasso Van 1.6 eHDi 115 pk

Broshuis 2CONNECT

UNVI starts to build electric sightseeing buses

Volkswagen Crafter L3H3 WB364 103kW 3,5t Trendline

Mercedes-Benz Actros 2858 LS 6x4

Solutrans (19-23 november 2019) brengt de sector samen


Welkom op bedrijfsauto.com, catalogus van transportmaterieel.


DAF Trucks


Truck Door Service

Renault TrucksB.W. Rijkers
Van Hunnik Bedrijfswagens