Het Virtuele Transportbedrijf
en
nieuwsbrief bedrijfsauto.com

week 2009-09
(26 feb 2009)

eindredactie:
Kars Jol

bestemd voor:
|voornaam| |achternaam| (|bedrijf|)
ontvanger: |ID|


Snel naar:
aandrijfdelen
aanhangwagens
adviseurs
agritrucks
bestelauto's
bestelautogids
bouwchassis
bulkvoertuigen
carr. delen
containerchassis
containers
diepladers
gereedschap
groothandels
heftrucks
hulpvoertuigen
kippers
koel/vriesmat.
laad/losmiddelen
merk zoeken
motordelen
offerte-aanvraag
onderdelen
onderhoud
opleggers
pallets
palletwikkelaars
reachtrucks
rmo-trucks
software
specials
tankvoertuigen
tautliners
terminaltrekkers
tln-planner
transportadvocaat
transportbedr.
trekkers
truck catalogus
verhuur
veegwagens
verpakkingen
vrachtautochassis
wissellaadbakken

Merken:
DAF Trucks
Iveco Trucks
Iveco Vans
Maxus
Mercedes Trucks
Mercedes Vans
Renault
Renault Trucks
Volvo Trucks
merk toevoegen


Deze mailing list wordt uitgegeven door Corneliszoon met steun van de deelnemers van bedrijfsauto.com. Aantal ontvangers: 6730.

Aan- of afmelden.

Persbericht sturen.

Product aanmelden.


uitgever:
Corneliszoon
Postbus 6078
2702 AB Zoetermeer
(+31) 79 3420736
HR 27166507

 
bedrijfsauto.com > nieuws >
Opgelet allemaal, weer even een lesje LZV-kunde van Koos Overdevest.

Transportondernemer Overdevest experimenteert regelmatig met nieuwe variaties op het thema LZV. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze oplegger, die heeft een schuifframe, en een kipcilinder. Lossen kan vanaf de voorste oplegger, zonder de container af te zetten.
Lees verder.

De lopende band van de PT Cruiser loopt niet meer.

Het is afgelopen voor deze eigenwijze jongen. De productieband van de PT Cruiser is stilgelegd, als gevolg van de financiele problemen bij het Amerikaanse bedrijf. En er verdwijnen nog meer modellen uit de catalogus. De realiteit van de economische malaise.
Lees verder.

Producten van onze deelnemers.

  Volkswagen - Aluvan Crafter Alu Box.
Volkswagen Crafter met een aluminium Aluvan opbouw. Laadvermogen 2110 kg, laadlengte plm. 450 cm.
Meer info >
  Toyota Dyna 150 Truck
De Dyna 150 Truck is de versie met laadbak. Geen hoogdravende technologie, gewoon een simpele pick-up voor hoveniers en plantsoenendiensten.
Meer info >
  Parlok Spanbandenkist.
Spanbandenkist van Parlok. Wordt onder het chassis gemonteerd. Speciale indeling voor het opbergen van spanbanden zodat deze altijd beschikbaar zijn waar nodig. Missende spanbanden worden direct opgemerkt.
Meer info >
  Pommier Furgocar Laadbakverlichting.
Plafonnier voorzien van 8 LEDs, geven een lichtopbrengst gelijk aan daglicht. Voorkomt aanrijdschades.
Meer info >
  DAF 95XF380 bakwagen met wipkar.
DAF 95XF chassis met middenas-aanhanger van Contar. Bouwjaar 2000. Tellerstand 850.000.
Meer info >
  Van Eck gekoelde BE-oplegger.
BE-opleggercombinatie getrokken door een Iveco Daily met dubbele cabine. Dit exemplaar werd geleverd aan een tuincentrum. De oplegger is geļsoleerd en gekoeld. Te berijden met BE-rijbewijs.
Meer info >
  Kortpack Afvalgrijper.
De afval-grijper is voorzien van hard- plastik grijpers. Het grijpmechanisme van deze afval-grijper is in de aluminium buis verwerkt.
Meer info >

Producten toevoegen in nieuwsbrief.

Het Virtuele Transportbedrijf.

Transportondernemers plaatsen gratis oproepen. Mail ons.


DCS Transport heeft elke maandag ochtend rond 9 uur een koel/vries wagen met klep vrij in omgeving Veghel vanuit Wolvega. Hierbij hebben we nog ruimte over om lading me te nemen, en hebben ruimte voor lading terug naar het noorden. Ook voor spoed transporten vanuit het noorden kan u ons inschakelen. Voor info: 0561-611941

Wilt u een echte goede vervoerder op Duitsland en of Engeland voor uw deel en complete zendingen en die ook nog eens scherp voor u kan offreren bel Seneca transport uit Ameide. Sinds 120 jaar bestaat ons bedrijf en door de economische zware tijden hebben we ruimte op onze auto's richting Duitsland en Engeland Wij beschikken over een groot aantal huif/tautliner-trailers, Volume Trailers en Yoloda-trailers geheel in eigen regie. Alle wagens/chauffeurs zijn voorzien van de modernste communicatiemiddelen en zijn derhalve volledig traceerbaar. Heeft U interesse, schroomt U dan niet ons te bellen voor een persoonlijk uitleg, want wij denken zeker een value added partner voor U te kunnen zijn met onze directe lijndiensten. BEL Arno van der Ham, SENECA TRANSPORT, Zouwendijk 10, 4233 CJ Ameide tel.: +31-183-602711

Zoekt u tijdelijk een goede en betrouwbare vakkracht, dan kan ik u wellicht van dienst zijn. Ben gestationeerd in regio Amsterdam - Waterland, maar in bezit van eigen vervoer. Locatie hoeft dus geen probleem te zijn. Beschik over: NIWO-vergunning(en) - vakdiploma, VAR-verklaring, KvK, BTW-nr, ADR stukgoed en tank, afvalstoffen VIHB, Digi-pas. Fatsoenlijk uurtarief. Voor dag, halve dag of langere ritten. In overleg kan eigen materieel ingebracht worden, maar dat is in eerste aanleg niet de bedoeling. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. 06-41915810

(advertentie)
Pedretti Logistique et Stockage
Ook een advertentie plaatsen? vraag info.

wij van van Heusden Transport hebben nu nog c.a. 2000 M2 opslag ruimte te huur staan. ons pand is medio mei 2009 klaar voor gebruik. we bezitten laad dock en overhead deur 400x 450, zodat het voor ons mogelijk is om zowel via losdeur / ramp als evenzo via zijkant auto (binnen) te lossen laden. vestigings plaats is Beilen Drenthe, tevens kunnen we ook uw goederen stroom in regio op ons nemen,dit is aantrekkelijk om uw aan en afrijtijden te bekorten. met vriendelijke groet verblijf ik, Willem van Heusden, De Brink 14, 9419 TL Drijber, tel 0653 884 873


Dames en Heren, wij zijn dagelijks op zoek naar deelpartijen richting Duitsland de postcodes 4-5-6-7. Mocht u deelpartijen hebben bel of mail ons Tel: +31 251 223910. Middelkoop Beverwijk bv, Hans Blauwen.

Graag zou ik bij deze mijn diensten aanbieden als charter/eigenrijder. Heb een 4x2 trekker met eventueel een (koel)oplegger. Het mag ook incidenteel of one-ways zijn. Voorkeur gaat uit naar zuid europa,maar ook andere bestemmingen zijn een optie. Heb ruime ervaring in koeltransport en heb vanzelfsprekend een eurovergunning, var verklaring,adr certificaat en de benodigde vergunningen Beleefd aanbevelend BTB reacties graag via mail chartercharter@chello.nl of telefoon 06-49406243

Op 4 en 5 maart vindt in de Mercatorhalle in Duisburg, het 10e Logistics Forum van de BVL - Bundesverein Logistik - plaats. Het thema van dit Forum is: Duurzaamheid door Efficiency, kosten en bronnen besparen. Leden van de Vereniging Logistiek Management kunnen hier met korting aan deelnemen. Bezoek www.vlmnet.nl voor meer informatie en inschrijven.


Leendert, Langs deze weg wil ik je bedanken voor je hulp in de diefstal-affaire. Het heeft er uiteindelijk toe geleid dat we de dader hebben kunnen identificeren. Het was inderdaad H.L. die zich uitgegeven had voor een onbestaand bedrijf, PTL Logistiek en de naam van Leo Van Oeveren gebruikte als naam voor de zaakvoerder. Nogmaals bedankt! Geert Heirman.

Voor al uw containertransporten vanuit de regio Rotterdam naar Brabant moet u ons hebben, wij Transport Centrum Hazeldonk biedt u de scherpste tarieven aan. Wij kunnen al u administratie uit handen nemen van inklaren tot het voormelden van u container. Bel of mail voor meer informatie: 076-5964499

St. van den Brink Transport zoekt chauffeurs. Tolweg 15, 3851 SL Ermelo, tel. 0341 565050.

Wij gaan iedere dag met tautliner/koeler meerdere keren naar het westland, op de terug weg kunnen wij altijd pallets retour meenemen naar de Flevo Polder / NOP, andere bestemmingen ook mogelijk, mogelijkheid voor opslag ruimte aanwezig (verwarmd), u kunt contact met ons opnemen 06-15034120

Huisman Logistics & Warehousing BV is een bedrijf dat sinds juni van 2008 gevestigd is aan de Industrieweg 16, te Rogat. Dit bedrijventerrein ligt direct aan de A28 ter hoogte van afslag De Wijk. Hier beschikken we over een uitermate goed bereikbaar pand met beveiligde opslagruimte met een vloeroppervlakte van 1000 m² (eventueel voorzien van verwarming) met mogelijkheden voor uitbreiding. Momenteel is er nog aanzienlijke capaciteit beschikbaar. Doordat ons pand voorzien is van een viertal overhead deuren met dock kunnen we meerdere wagens gelijktijdig laden en lossen. Uiteraard beschikken we ook over de benodigde laad- en loshulpmiddelen. Doordat we met ca. 20 eenheden zowel nationaal- als internationaal transport verrichten, en doordat we goede contacten hebben met diverse collega’s, zijn we ook zeer flexibel in het uitvoeren van transportopdrachten. Eigenlijk zijn we in staat om op al uw logistieke wensen in te kunnen spelen, zowel voor korte als voor langere termijn! Bel voor info naar 0522-440646.

Bent u transportondernemer? Plaats een gratis oproep.
Wilt u uw bedrijfsbanner in deze nieuwsbrief? Eenvoudig online bestellen.


Met steun van en dank aan...


Deze nieuwsbrief wordt mogelijk gemaakt door de deelnemers van bedrijfsauto.com en de sponsors:

Steun onze kritische en deskundige bedrijfsautojournalistiek en word ook Sponsor van deze nieuwsbrief.

Eigenlijk wil V&D met LZV's rijden.

V&D is bezig een hip warenhuis te worden, en ook de logistieke afdeling doet mee. Zo werd het wagenpark flink onder handen genomen, met nieuwe trekkers, citytrailers en afzetbakken. Maar de logistiek manager wil eigenlijk met LZV's rijden.
Lees verder.

Ford Ranger nog steeds met suicide doors.

Alles is geoorloofd als het om het trekken van publiciteit gaat. Zo stuurt Ford een persbericht waarin de Ford Ranger negentien keer als nieuw wordt aangeprezen. Maar heel veel blijft gelijk. Zelfs die unieke suicide doors.
Lees verder.
© 1998-2009 Corneliszoon