Bedrijfsauto.com is een permanente online bedrijfsautobeurs, met duizenden producten, die u kunt vergelijken.

Wat mag u wel en niet doen als gebruiker van bedrijfsauto.com? >

Direct naar inschrijfformulier >

De marktplaats https://bedrijfsauto.com brengt vraag en aanbod in de markt van transportmaterieel bij elkaar. Op deze website vindt u producten en leveranciers in honderdvijftig rubrieken. Bovendien leiden wij binnenkomende vragen binnen naar de meest geschikte leveranciers — actieve matchmaking dus.

Corneliszoon, uitgever van logistieke websites in de Benelux, startte bedrijfsauto.com in 1998 en ontwikkelde de website in het jaar 2000 als een uitgebreide "wie levert wat" internet gids op het gebied van bedrijfsvoertuigen en transportmaterieel. De lancering vond plaats tijdens de BedrijfsautoRAI. In 2006 zijn wij gestart met de ontwikkeling van een state-of-the-art bedrijfsautomarktplaats met als doel een totaaloverzicht te bieden van leveranciers Ťn producten op bedrijfsautogebied, die op 6 januari 2009 online ging. De nieuwste versie, geheel responsive, werd gelanceerd tijdens de MobiliteitsRAI op 19 oktober 2017.

De nieuwe marktplaats bevat zeer gedetailleerde informatie over het leveringsprogramma van bedrijven, en een overzicht van merken en productlijnen. Wij onderscheiden ons met de Corneliszoon policy: objectiviteit en betrouwbaarheid van informatie. Alle ingevoerde en gepubliceerde informatie wordt door een deskundige redactie bewaakt. Uiteraard vestigen bedrijven de aandacht op hun producten, maar superlatieven en onrealistische claims worden achterwege gelaten of door ons uitgefilterd.

Bedrijfsauto.com wordt gebruikt door ondernemers en inkopers op zoek naar bestelauto's, vrachtauto's, getrokken materieel, speciale voertuigen, componenten, accessoires en diensten. Wij verwijzen hen door naar de deelnemende bedrijven. De bezoekers van de marktplaats vinden hun leveranciers op diverse manieren: via categorieŽn (het rubrieken-bladersysteem), via producten, merken/productlijnen of met zoektermen.

Wij zijn al sinds 1999 uitgever van de nieuwsbrief Het Virtuele Transportbedrijf, een van de langst bestaande electronische nieuwsbrieven van Nederland. Medio 2008 is deze nieuwsbrief voortgezet als "Nieuwsbrief bedrijfsauto.com / Het Virtuele Transportbedrijf" (zie voorbeeld). U kunt zich hier inschrijven als ontvanger van deze nieuwsbrief.

Voor (potentiŽle) deelnemers van de marktplaats bedrijfsauto.com hebben wij de volgende informatie op een rijtje gezet.


Logi-D Motoc

Duitsland komt met riante subsidieregeling voor de aanschaf van elektrische bedrijfswagens

Langendorf SKS-HS

Goldhofer introduceert nieuw type moduletrailer: Goldhofer FT-series

Volvo Trucks levert 32 FHs met I-Save aan Hessing Logistiek

Volkswagen - FGS Transporter Lowliner 2.0

Mercedes-Benz Vito 116 CDI Extra Lang Tourer (Dubbele cabine)

Scania Brandstoftank

Volvo FMX 460 6x6 D13 Powertronic

Mercedes-Benz Arocs 4148 AK 8x6/4

Carrier Vector 1550 City

Mercedes-Benz Atego 1527 L

Fiat Ducato Chassiscabine L3 110kW 3,3t / 3,5t / 3,5t Heavy Duty

BambooTeq: opleggervloer van de toekomst

Fiat Doblo Cargo Work Up pickup 1.3MJ 66kW / 1.6MJ 77kW/ 2.0 MJ 99kW

SBS Fox ó Opleggerslot

Ford Transit Connect 220 L1 Duratorq TDCI 55kW / 70kW / 85kW

Renault Trucks D16 210E6

Iveco Daily 4x4 gesloten bestelwagen

Scania P360 CB8x4 MHZ betonmixer


Welkom op bedrijfsauto.com, catalogus van transportmaterieel.


DAF Trucksavailable

available
Renault Trucks
available

available

available
B.W. Rijkers
available
Van Hunnik Bedrijfswagens
available
available