HIAB profileert zich met expertise in afvalbeheer en recycling

HIAB profileert zich met expertise in afvalbeheer en recycling. Digitalisering steeds belangrijker bij afvalvervoer en recycling.

Op de IFAT (14 tot en met 18 mei 2018 in MŁnchen) profileerde Hiab zich als expert in oplossingen voor de afvalbeheer- en recyclingindustrie met zijn apparatuur. Onder het thema "Joining the dots" (de punten verbinden) benadrukt Hiab zijn vermogen om oplossingen te bieden en waarde te creŽren langs de "punten" in deze circulaire economie door zijn ervaring, apparatuur, diensten en technologie. "De helpen onze klanten bij het "verbinden van de punten" in afvalverwerking en recycling: van de inzamelingspunten naar afvaloverdrachtsstations, naar verwerkingscentra en daarbuiten. Daarbij het voordeel geven van ťťn leverancier voor apparatuur zoals laad- en recyclingkranen, afneembare containers, meeneemheftrucks en laadkleppen, dit alles gecombineerd met service en onderhoud op ťťn plek," aldus Adi Hambiralovic, Segment Manager, Waste & Recycling Management, Hiab.

Begin mei deed Hiab mee aan de IEexpo in China om oplossingen te presenteren voor het afval- en recyclingsegment aan zijn Aziatische klanten. In MŁnchen lanceert Hiab de MultiBeam, een nieuw product in de FrameWorks-familie. "FrameWorks is een modulair systeem dat de klant een voorgefabriceerd, kant-en-klaar subframe levert, dat overeenkomt met de gekozen truck. De nieuwe MultiBeam bestaat uit twee balken en een bevestigingskit, waardoor de klant een kraan en een heftruck op hetzelfde voertuig kan monteren. Dit breidt de functionaliteit van de klant uit en vermindert de werklast," legt Marcel Boxem, directeur Heavy Range Loader Cranes van Hiab uit. "We zijn voorbereid op digitalisering in het afval- en recyclingsegment. In de toekomst zullen vuilniswagens kunnen detecteren wanneer de bakken moeten worden geleegd en hun routes dienovereenkomstig plannen. We onderzoeken intensief welke mogelijkheden de nieuwe oplossingen zullen bieden voor de samenleving en bereiden ons aanbod voor om tegemoet te komen aan toekomstige behoeften," zegt Hambiralovic.

 vergelijk dit product

vraag informatie
Vraag vrijblijvend informatie / technische gegevens over deze HIAB.(of gebruik het uitgebreide aanvraagformulier)

relevante links

technische specificaties *)
 HIAB profileert zich met expertise in afvalbeheer en recycling
Geen technische gegevens gevonden. Voeg informatie toe.
*) onder voorbehoud. Exacte specificaties kunt u opvragen bij de leverancier.


Polypan Scheidingswanden

MAN TGL 12.250 4x2 BLS

Burgers Doorlaadcarrosserie

Schmitz S.KO 24/L-13.4 FP 45 Cool PIEK twee compartimenten

Aubineau - Volvo FE S 6x2V NLA Gestuurd Hybrid 225kW CO2-koeling

GreenCat ATX boordcomputer

Wecon King & Prince Air

Ziehl-Abegg Electrische naafmotor

Scania Altijd Verder

Lueck Rockstar

Volvo FH16 750 10x4T tridem

NIET TE KOOP: Volvo FM9 4x2T met 2.000.000 km


Welkom op bedrijfsauto.com, catalogus van transportmaterieel.


DAF Trucks


Van der Heiden Trucks

Renault Trucks