DAF Trucks nieuwe cabine XF en CF / HVAC klimaatbeheersing / Exclusive Line

DAF Trucks nieuwe cabine XF en CF / HVAC klimaatbeheersing / Exclusive Line. Vernieuwde cabines voor DAF XF en CF met klimaatsysteem. Optioneel als Exclusive Line.

Vanaf het moment van instappen, bieden de nieuwe DAF CF en XF kwaliteit en chauffeurscomfort. De nieuwe smaakvolle en warme kleuren waarin het dashboard, de stoelen, gordijnen, matrassen en zij- en achterwanden zijn uitgevoerd, verlenen het interieur een uitstraling waarin elke chauffeur zich thuis voelt. In de XF geven de pianozwarte deco-strips op dashboard en achterwand het interieur extra cachet.

De nieuwe DAF CF en XF zijn voorzien van een geheel nieuw automatische HVAC klimaatsysteem (automatische airconditioning), dat door de chauffeur kan worden bediend. Het klimaatbeheerssysteem biedt ook de grootste brandstofefficiency. Het nieuwe systeem verbruikt namelijk minder energie doordat het de lucht alleen zo ver terugkoelt als nodig is om de ingestelde temperatuur te bereiken. De intelligente regeling van de verdamper wordt ook gebruikt om onnodige koeling van de lucht te voorkomen. Voor het verwarmen van de cabine tijdens pauzes of 's nachts, gebruikt de nieuwe HVAC-regeling restwarmte van de motor, waardoor de brandstofefficiency nog verder wordt vergroot. Het nieuwe klimaatbeheerssysteem ook worden bediend met het nieuwe paneel met nieuwe temperatuurweergave in de achterwand.

De nieuwe Exclusive Line vormt het toppunt van luxe en comfort en is beschikbaar voor zowel de nieuwe CF als de nieuwe XF. De Exclusive Line onderscheidt zich door een cognackleurig dashboard en cognackleurige portierpanelen (XF) en lederen stoelen, evenals stijlvolle lichtgekleurde uitstroomopeningen (CF). Een met leder bekleed stuurwiel is standaard op de luxe uitvoeringen van de CF en XF.

Het instrumentenpaneel is opnieuw ontworpen. Het heeft een nieuw lettertype gekregen voor een moderner en aantrekkelijker uiterlijk enerzijds en een betere leesbaarheid anderzijds. De functies van het verder verbeterde infopaneel voor de chauffeur omvatten onder meer een nieuwe tachograafteller, die de chauffeur de resterende rij- en rusttijden toont. De verbeteringen vergroten het comfort en de efficiŽntie, net zoals de door de chauffeur verplaatsbare schakelaars (MUX). Hierdoor kan de chauffeur de schakelaars goeddeels naar eigen voorkeur in het dasboard klikken. Dankzij de MUX-schakelaars kunnen ook extra functies voor de bediening van de opbouw of van componenten zoals aggregaten en steunen voor kraanpoten eenvoudig in een open slot in het dashboard worden geklikt.

Chauffeurs profiteren ook van de nieuwe intuÔtief bedienbare dial switch interieurverlichtingsschakelaar in het middelste gedeelte van het dashboard.. De nieuwe interieurverlichtingsschakelaar kent onder meer dimmogelijkheden voor nachtelijk rijden en rustmomenten. Alle snelheid gerelateerde functies inclusief Cruise Control, Predictive Cruise Control en Adaptive Cruise Control zijn nu logisch gegroepeerd aan de rechterkant van het stuurwiel.

 vergelijk dit product

vraag informatie
Vraag vrijblijvend informatie / technische gegevens over deze DAF Trucks.(of gebruik het uitgebreide aanvraagformulier)

relevante links

technische specificaties *)
 DAF Trucks nieuwe cabine XF en CF / HVAC klimaatbeheersing / Exclusive Line
Geen technische gegevens gevonden. Voeg informatie toe.
*) onder voorbehoud. Exacte specificaties kunt u opvragen bij de leverancier.


Polypan Scheidingswanden

MAN TGL 12.250 4x2 BLS

Volvo FL L 16t 4x2 177kW (206kW)

Iveco Stralis AD 260S27 XFP-D CNG

Hyundai H300 Panel Van 2.5 CRDI VGT Automaat

Fiat Ducato Granvolume L3H2 CNG 100kW

Volkswagen Caddy 1.6 TDI 75kW Comfortline

Broshuis 3 APS 45 trailer voor heftruckvervoer

Mercedes-Benz Citan 109 CDI / 111 CDI Extralang 66kW / 81kW voor koeltransport

Volvo FH 510 4x2T euro6 Globetrotter XL

Volvo FH540 6x2V NLA

DAF XF 450 FAN Silent


Welkom op bedrijfsauto.com, catalogus van transportmaterieel.


DAF Trucks


Van der Heiden Trucks

Renault Trucks