Continental Automotive Trading NL wint Business Succes Award 2016

Continental Automotive Trading NL wint Business Succes Award 2016. Bedrijf onderscheidt zich in de markt van automotive electronics.

Continental Automotive Trading Nederland bv is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de categorie Automotive Electronics. Uit het juryrapport: ‘Continental Automotive Trading Nederland weet zijn enorme vakkennis te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Een geweldig bedrijf dat traditie combineert met technologie.’

Rob Tamse, Managing Director Continental Automotive Trading Nederland BV: “We hadden niet verwacht dat wij deze award zouden winnen, gezien het sterke deelnemersveld. Vanzelfsprekend werken wij dag in dag uit heel hard voor onze klanten – en daar krijgen we goede reacties op - maar dit is een hele fraaie extra beloning voor onze inspanningen van de afgelopen jaren. Waar ik vooral ook blij mee ben is dat we gewonnen hebben in de categorie ‘automotive electronics’. Veel mensen kennen ons namelijk als banden-bedrijf, maar dat is slechts een kwart van onze business. Als Continental staan we in de top-3 van wereldwijde spelers in de automotive industrie met een groot scala aan producten, instrumenten en systemen.”

De nominatiecommissie bezocht Continental Automotive Trading Nederland BV en was gecharmeerd van het bedrijf. Zaken die naar voren kwamen zijn: vooruitstrevendheid, technische kennis, onderscheidend vermogen en vooral: klantgerichtheid. Rob Tamse: “Ik denk dat wij als kleine Nederlandse tak profiteren van de innovatiekracht van het wereldconcern Continental. Onze kracht ligt erin dat we die kennis en kunde weten te vertalen naar (lokale) oplossingen waar de klant ook echt iets aan heeft. Doordat we wat ‘ellende’ van zijn bordje halen, kan de klant zich ook echt concentreren op zijn kernactiviteit. Een goed voorbeeld is onze recente lancering van proConnect, een compact maar krachtig transportmanagementsysteem voor het gemixte wagenpark dat de hele verplichte tachograafdata-registratie integreert. Zo is een transporteur in één klap, stappen verder geholpen.”

Naast de producten, diensten en werkwijze kwam ook de rol van Continental als voorlichter bij de jury naar voren. Continental steekt veel energie in kennisoverdracht, naar werkplaatsen, overkoepelende instanties zoals RDW en KLPD én naar eindgebruikers. Rob Tamse: “Training is één van onze belangrijkste activiteiten. Zo helpen we transporteurs in het effectief gebruiken van de verplichte tachograaf en hebben we de afgelopen maanden ruim 2300 tachograaftechnici helpen voorbereiden op het halen van hun Bevoegdheidspas voor 1 januari 2017.”

 vergelijk dit product

vraag informatie
Vraag vrijblijvend informatie / technische gegevens over deze Continental Automotive Trading NL.(of gebruik het uitgebreide aanvraagformulier)

relevante links

technische specificaties *)
 Continental Automotive Trading NL wint Business Succes Award 2016
Geen technische gegevens gevonden. Voeg informatie toe.
*) onder voorbehoud. Exacte specificaties kunt u opvragen bij de leverancier.


Toyota ProAce L1H1 1.5D 75kW / 1.5D 88kW / 2.0D 110kW / 2.0D 130kW automaat

Mercedes-Benz Unimog U5023

Groenewegen Papierrollentrailer

Fiat Ducato Granvolume L4H2 88kW (2010)

SD-products dealernetwerk MoToc uitgebreid.

DAF CF310 FA WB510

Mercedes-Benz Arocs 2036 AK 4x4 sneeuwschuif (verhuur)

Mercedes-Benz Atego 1323 AF 4x4 Allradantrieb

Mitsubishi L200 2.4 DI-D turbodiesel 4WD 133 kW ClubCab Aannemersuitvoering

Humbaur Tandem-Kofferanhaenger HK 254218-20 PF30

Mercedes-Benz Actros 2748 LNLA 6x2/4 chassis

Mercedes-Benz / Magirus Atego 1529 ladderwagen


Welkom op bedrijfsauto.com, catalogus van transportmaterieel.


DAF Trucks


Van der Heiden Trucks

Renault Trucks