Scania trekkers en vrachtautochassis.

Zweedse vrachtautofabrikant met een ijzersterke reputatie en een geheel eigen marktbenadering. Voertuigen worden op bestelling gebouwd en uit vaste componenten samengesteld. Daardoor zijn bijna oneindig veel configuraties mogelijk. Scania is een favoriet merk van veel chauffeurs, en dat heeft vooral te maken met het consequent bouwen aan imago, kwaliteit en duurzaamheid.

Scania levert trekkers, motorwagenchassis, chassis voor bouwvoertuigen, en autobussen. Vanwege het modulaire opbouwen vallen in principe alle cabines en motoren op alle chassis te monteren. Daar zijn natuurlijk wel beperkingen in. Een bouwchassis wordt bijvoorbeeld niet uitgerust met de R-cabine, dan zou het voertuig namelijk te hoog worden.

Scania levert onder andere de volgende motoren:
- 9,3 liter diesel euro6 met AdBlue, 250 - 280 - 320 - 360 pk.
- 9,3 liter aardgas euro6, 280 - 340 pk.
- 13 liter aardgas euro6, 410 pk.
- 9,3 liter ethanol euro6, 280 pk.

Scania beschikt over een netwerk met 46 dealerbedrijven en werkplaatsen in Nederland, waarvan 5 zelfstandige vestigingen en 41 importeursvestigingen. De basis hiervoor werd gelegd in de jaren 60, toen de toenmalige importeur Beers Zonen een netwerk van truckwerkplaatsen startte. In de negentiger jaren werden de meeste bedrijven opgekocht door de importeur. In 2001 nam de fabriek het complete netwerk over.

Scania levert behalve trekkers en chassis ook complete voertuigen af fabriek (of in samenwerking met lokale opbouwers):

  • kippers: 1-, 2- of 3-zijdige kippers van 10,5 tot 20 m3, asconfiguraties 6x2, 6x4, 6x6 en 8x4.
  • mixers: 8 of 9 m3 8x4.
  • een breed gamma aan distributievoertuigen met gesloten laadbakken, 4x2, 6x2 en 6x2 met gestuurde achteras.
  • voertuigen met wissellaadbakken, 6x2.
  • voertuigen met haakarmsystemen.
  • voertuigen met portaalarmsystemen.

vraag informatie
Vraag vrijblijvend informatie over Scania trekkers en vrachtautochassis.PRODUCTEN

In 22 jaar zijn er 537.000 exemplaren van de band gerold.  Bij de Scania-fabriek in Zwolle is de laatste truck van de PGR modelr... lees verder »


Scania met OC13 LNG motor primeur in Hardenberg.  Tijdens Transport Compleet Hardenberg biedt Scania de mogelijkheid o... lees verder »


Verdrievoudiging van de productie mogelijk bij een halvering van de verbruikte energie.  Scania gaat ongeveer 150 miljoen euro investeren in een nieuwe gieteri... lees verder »


De OC13 is een Otto-motor, dus met bougies, met een onderhoudsinterval van 45.000 km.  Scania heeft een nieuwe motor ontwikkeld die op aardgas loopt: de OC13... lees verder »


Brandstofbesparende maatregelen in Scania vrachtauto's.  Met het motto Altijd Verder wil Scania zich onderscheiden als leveranc... lees verder »


Fabrikant houdt wereldwijde competitie om streven naar excellentie te ondersteunen.  Het serviceteam van Scania Someren kwam als winnaar uit de bus in de n... lees verder »


4x2 trekker, vermogen 279 kW (380 pk)  Scania 4x2 trekker met compacte maar lange P-cabine. 12 liter zescilin... lees verder »


6x2/4 distributiechassis met lage instap, 198 kW, wielbasis 3900 mm.  In 2009 geÔntroduceerde Scania P270 met low-entry cabine, met ethanol-... lees verder »


Verhuizing naar Roosendaal, Oosterhout, Tilburg, Wijnegem resp. Sassenheim.  Scania sluit een van zijn dealervestigingen in Nederland. Een andere v... lees verder »


Onderdelen en services voor trucks en opleggers.  Partsline neemt de zorg voor het onderhoud en de reparatie van het voe... lees verder »


Waarschuwingssysteem bij het verlaten van een rijstrook.  Het LDW-systeem van Scania is een hulpmiddel dat de bestuurder waarsc... lees verder »


Automatisch remsysteem voor het voorkomen van ongevallen.  AEB wordt gezien als de oplossing voor staartongevallen in de file. U... lees verder »


Cruise control systeem voor Scania trucks.  Scania Active Cruise Control reguleert de snelheid van de truck waarbi... lees verder »


  lees verder »


MEER PRODUCTEN

 

 


Wij vonden ook producten in ons archief, klik hier
BEDRIJVEN

Scania Nederland bv

Breda Scania importeur voor Nederland. lees verder »


CAB Weert

Weert In- en verkoop van vrachtwagens, kippers, dumpers, trekkers, bouwvoertuigen, opleggers en aanhangwag... lees verder »


Van der Burg Automaterialen

Woudenberg Groothandel in bedrijfsauto-onderdelen. Onder andere accus, remvoeringen, remventielen, koppelingset... lees verder »


T Rent

Venlo Full service leasing en verhuur van opleggers. In- en verkoop van vrachtautos, opleggers en overig t... lees verder »


Scania Nijmegen

Nijmegen Scania-dealer voor Nijmegen en omstreken. lees verder »


Scania Rijnsburg

Rijnsburg Scania-dealer voor Rijnsburg en omgeving. lees verder »


Scania Apeldoorn

Apeldoorn Scania heeft zijn dealerbedrijf in Apeldoorn in 2008 gesloten. De regio Apeldoorn wordt nu behandeld... lees verder »


Scania Emmen

Emmen Scania bedrijfsautodealer voor Emmen en omgeving. lees verder »


Scania Venlo / Habets

Venlo Scania-dealer voor Venlo en omstreken. lees verder »


Scania Veenendaal

Veenendaal Scania dealer voor Veenendaal en omstreken. lees verder »


Scania Gaanderen

Gaanderen Scania dealer voor Gaanderen en omgeving. lees verder »


 


Polypan Scheidingswanden

MAN TGL 12.250 4x2 BLS

CitroŽn Jumper L3H2 / L3H3 3,5t 88kW (115kW)

Bott Vario Stellingensysteem voor bestelauto

Volvo FM 4x2V Luchtvering D11 (D13)

Stas TPX S300CX asfaltkipper

Isonort Classic koel/vries laadbak

DAF FTG XF510 SuperSpaceCab euro6

Jeep Renegade 1.6 MultiJet diesel Van

Combitank Volvo D-tank passend op originele steunen

InnovaTrain ContainerMover

Scania L280 / L320 / L360 4x2


Welkom op bedrijfsauto.com, catalogus van transportmaterieel.


DAF Trucks


Van der Heiden Trucks

Renault Trucks