Aluvan truck- en trailerbodies.

vraag informatie
Vraag vrijblijvend informatie over Aluvan truck- en trailerbodies.PRODUCTEN

Vrachtautochassis voor distributie / middellange afstand, bruto laadvermogen plm 11,5 ton.  Een fraai voorbeeld van de Renault Trucks D-Wide treffen we aan bij de... lees verder »


Laadbak met schuifzeilen voor opbouw op vrachtautochassis, eventueel met schuifdak.  Opbouwkit van een schuifzeilencarrosserie van Aluvan (The European Van... lees verder »


Lichtgewicht laadbak van aluminium planken.  Lichtgewicht opbouw waarbij de wanden zijn gemaakt van aluminium plank... lees verder »


Lichtgewicht aluminium gesloten laadbak voor opbouw op bestelwagenchassis.  De MiroVan van fabrikant Aluvan is speciaal ontwikkeld voor het segmen... lees verder »


Laadbak met PivoFlex schuifzeilen, eventueel met schuifdak.  Speciale uitvoering van de Aluvan FlexoVan (laadbak met schuifzeilen),... lees verder »


Laadbak met schuifzeilen voor opbouw op bestelwagenchassis, eventueel met schuifdak.  Als u een lichtgewicht carrosserie met schuifzeilen zoekt voor een bes... lees verder »


Gesloten laadbak voor opbouw op bestelwagenchassis.  De PolyStar van Aluvan is een laadbak die is opgebouwd met plywood of ... lees verder »


MEER PRODUCTEN

 

 


BEDRIJVEN

Aluvan

Brugge Fabrikant van compleet gamma Dry Freight (polyester en aluminium) opbouwen (casco s en kits) voor vr... lees verder »


Volvo FH 500 8x2 Zwaartransporttrekker

MAN TGM 13.250 4x4

GreenCat bv Lohuis integratie boordcomputers met TMS

MoPlan Easyloader lichte laadklep

Van Eck ECKstreme dubbeldeks oplegger voor rolcontainers

Krone B-double

Renault Trucks C 460 6x4 OptiTrack

Meusburger Mega oplegger met coilgoot - superlicht

Volvo FH LNG 420 / 460

Scania New Generation G370 4x2 euro6

Krone Schamel-aanhangwagen voor wissellaadbakken

Scania L280 / L320 / L360 4x2


Welkom op bedrijfsauto.com, catalogus van transportmaterieel.


DAF Trucks


Van der Heiden Trucks

Renault Trucks