Verkeersschool Kees van Iersel

Gestart in 1962 door Kees van Iersel Sr., is de verkeersschool uitgegroeid tot een logistiek opleidingsinstituut waar met een gespecialiseerd team van ruim 30 vakbekwame instructeurs, docenten, trainers en medewerkers deze bedrijfsmissie dagelijks wordt waargemaakt.

Naast de vestiging in Heesch heeft Verkeersschool Kees van Iersel ook een vestiging in Tilburg waar alle mogelijke logistieke opleidingen uitgevoerd kunnen worden.

De laatste ontwikkelingen worden op de voet gevolgd en toegepast, waaronder het rijden met LZV-voertuigen of met een geautomatiseerde versnellingsbak. Maar ook training voor “Het Nieuwe Rijden”, de opleiding “Machine Autolaadkraan”, de verplichte cursussen in het kader van de nascholing en de gespecialiseerde opleidingen voor de logistieke sector zijn enkele van de uitgebreide mogelijkheden bij Verkeersschool Kees van Iersel. De verkeersschool verzorgt niet alleen rijopleiding voor trucks, maar ook voor personenauto’s, bussen en motoren.

Verkeersschool Kees van Iersel is ISO-9002 gecertificeerd en heeft een bedrijfsopleidingen (cedeo) erkenning. VTL-erkend bedrijf.

    contactgegevens

    Verkeersschool Kees van Iersel
    Postbus 137
    5384 ZJ  Heesch
    tel. 0412 451628
    fax 0412 451120

    vraag vrijblijvend informatie of offerte
    naam
    m v
    bedrijf
    functie
    adres
    postcode
    plaats
    tel.
    e-mail
    uwenst informatie te ontvangen.
    uwilt dat er contact met u wordt opgenomen.
    uwilt regelmatig de electronische nieuwsbrief van deze leverancier ontvangen.
    uw vraag





Welkom op bedrijfsauto.com, catalogus van transportmaterieel.