Estepe bv

ESTEPE heeft haar productgamma verdeeld in 3 hoofdactiviteiten te weten Cabine Modificatie, Chassis Optimalisatie en. Speciale Voertuigen

Het aanvullen van het productgamma van de truckfabrikanten, het optimaliseren van een transportmiddel, het verhogen van de capaciteit oftewel meer uit een truck halen. ESTEPE gaat daarom hand in hand met de slogan More Truck. Naast het meer uit een bedrijfsvoertuig halen staat ESTEPE ook voor meer dan trucks alleen. Binnen de activiteit van Speciale Voertuigen ontwerpt en produceert ESTEPE o.a. opleggers en aanhangwagen naar specifieke klantenwens. Van een professionele partner als ESTEPE mag de klant meer verwachten dan enkel een product. More Truck staat ook voor een op maat gesneden advies bij aankoop, een gestructureerde uitvoering van een order dan wel project en een gedegen nazorg als een product van zich op de weg bevindt.

Onder de hoofdactiviteit chassis optimalisatie valt o.a. het bijplaatsen van extra assen. Dit kan zowel de ESTEPE EML-as zijn (draagvermogen 4.500 kg) als gestuurde voor- en naloopassen met een max. draagvermogen van 10.000 kg.

  • assen

producten

producten van Estepe bv »

contactgegevens

Estepe bv
Cereslaan 15
5384 VT  Heesch

vraag vrijblijvend informatie of offerte
naam
m v
bedrijf
functie
adres
postcode
plaats
tel.
e-mail
uwenst informatie te ontvangen.
uwilt dat er contact met u wordt opgenomen.
uwilt regelmatig de electronische nieuwsbrief van deze leverancier ontvangen.
uw vraag




Estepe EML-as


Welkom op bedrijfsauto.com, catalogus van transportmaterieel.